- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали е сън или бъдеща реалност?!?
Да, абсолютно съглана съм, че само времето ще покажеНадеждата, че ще играе на моя страна си остава
![]()
"Търсещият щастие е като пияницата, който не може да улучи пътя към дома си, но знае, че има дом."
Волтер
Самонавиваш се и се въртиш в порочен кръг. Така него няма да имаш, но и отлагаш възможността да си намериш друго по-добро момче. Предполагам, че и много нерви хабиш с това твое несигурно положение. Не пречи да го искаш и да се надяваш, но търси и нещо друго. Приеми, че той просто е вариант, но не единственият.
Аз по-горе бях написала, че не съм зависима от него, а само от себе си. Не храня илюзии, че ще създадем стабилна връзка , а още по-малко, че ще го "имам", просто защото той не е вещ, а човешко същество
Иначе на практика аз съм свободен човек и не отхвърлям момчетата, които имат желание да общуват с мен по някакъв начин, просто с тези до сега не се получава...няма тръпка :Д![]()
"Търсещият щастие е като пияницата, който не може да улучи пътя към дома си, но знае, че има дом."
Волтер
Хе хе, ами все още нямам планове![]()
Волтер
Аз за това питам. Ще ме набият за спам и офтопикПървоначално написано от Girl-of-Sin
Вълкът козината си мени, нрава не!
Но надежда винаги остава.![]()
Нима е толкова строгоПървоначално написано от dimitar_ak
![]()
Волтер
Сън определено не е ;]] Бъдеща реалност - не знам, може би :P Познавам индивиди,подобни на него, които си намират "майсторката" и се кротват [ надявам се във вашия случай той да осъзнае, че ти си неговия човек - от това, което казваш става ясно, че има по-специално отношение ;pp ] Другия вариант е да си промени козината, но не и нраваВремето ще покаже
![]()
Казваш,че в миналото е бил наранен от момиче-ето затова е станал такъв и не очаквай скоро да се промени...Такива мъже са полигамни и не се задоволяват само с една жена-в жената намират само сексуалното,но не и жената с главно Ж,не намират любовта,майката,домакинята ...Само задоволяват нагона си и после тръгват и така ден след ден запълват празнотата в сърцето си чрез секс...Но се е доказало във времето,че всеки един ден си намира майстора,но за съжаление неговият няма да си ти...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Да, Мила....няма да съм азПървоначално написано от PyCoKoCkA93
Тази нощ осъзнах, че не мога и не искам повече да бъда неговата даденост, която винаги да вдига телефона , винаги да го чака, когато той иска, винаги да го изслушва и да му е опора...не го заслужавам, и колкото и високомерно да прозвучи той не заслужава мен, дори и частица от мен
Силно момиче съм, но нямам сили да преглъщам задоволяването на нагона му....постоянно, всяка седмица, с всяко излизане на дискотека с поредната непозната или позната, на която после звъни само за секс или никога повече не звъни, на поредната, на която знае или не името или годините или номера....не мога, не искам, нямам сили...
Не съм депресирана, даже не съм и тъжна, просто съм глупаваПоследните 2 дни не спах от притеснение заради неговите притеснения, преживявах ги заедно с него и за какво...за да отдели 10 мин тази вечер за мен и накрая да се скараме
Нека вършее, нека
Негов избор, само се надявам да не съжалява
Знаех, че не е стойностен човек, просто за пореден път се убедих в това...желая му всичко най-хубаво в живота, но далеч от мен
![]()
Волтер
Направо не знам какво да те посъветвам.Знам какво е да имаш тръпка към някого,която не изчезва,а само се засилва.Може би,само времето,ще ти помогне да го забравиш.Но дори и да не го забравиш,не му позволявай да те прави на нищо и да те има когато си поискай.Имай си достойнство,адашке.![]()
Разбира сеПървоначално написано от sasha_90
Благодаря ти много за подкрепата и да - достойнството преди всичко! От тук нататък не съществувам за него....и нямам проблем с това да го "забравя", защото погледнато реално аз не го обичам...чиста и проста бивша тръпка
![]()
Волтер
http://www.cosmopolitan.bg/love_sex/p3_4027_0.html прочети тази статия и кажи честно - не мислиш ли че твоят случай е точно такъв ?
Моето мнение по темата е , че не си струва да бъдеш с човек , който те кара да страдаш !
Memento mei, memini tui!
Невероятна статия!Останах без думи направо! Парадокса е, че докато четях отделните типове ги свързах с определени хора, които ги описват на 100 % ! Но Той може би е Г-н Още ми се живее и част от Г-н не знам какво искамПървоначално написано от s3nsual
Психолозите са много прави или аз съм мазохистка, защото винаги до сега съм отблъсвала хората, които са се държали с мен добре и съм толерилала и желала мъжете, които ме карат да страдам...лошото е, че може би така и ще си остане...
Благодаря ти много за хубавата статия и за това колко точно си определила, че е пряко свързана с моя случай![]()
Волтер
Сънищата са си сънища...понякога имат допирни точки с реалността, но само толкова, а Вълкът козината може и да си я смени, но нрава никога!
Благодаря на всички, които дадоха мнения по темата![]()
Волтер