- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Това истинско ли е ?
Здравейте хора!
Много съм объркана искам да ви споделя нещо. От 4-5 години си чатя с едно момче в скайпа, квото се казва от малки 7-8 клас лапета. Проблема е че сме от различни градове много далечни един от друг и затова не сме се виждали. За тези години сме си чатили много, споделяли сме си, карали сме се и сме говорили по телефона 1-2 пъти най-малко като той винаги е настоявал да се видим, но аз не исках.. казвам му, че ме е срам. То си е така не се знае с кого разговаряш в тези скайпове, но 4-5 години според мен няма да ме лъже, че е някой друг, то няма смисъл. Имам си приятел близо 3 години и това е основното, което ме спира. Питам се какво да правя той и до ден днешен иска да се запознаем на живо, но ме е страх, че това ще причини много рани на сегашния ми приятел, няма как да не разбере живея в малък град.. някакви идеи, да се срещнем ли или винаги да му казвам - НЕ ! .. ?
Idwa den i wsichko se wrushta!
не
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
Ох, ами както си решиш. Ако искаш, се срещнете. То зависи какво искаш от него. Приятелство или повече? Ако е първото, приятелят ти няма защо да ревнува.
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
Срещайте се ..само да не се окаже некое нолайф педофилче
ю невер ноу![]()
Срещата щяла да нарани приятелят ти? Защо? Може да излезеш с въпростното момче само, като приятели. Ако ти имаш някакви други помисли това вече е отделен въпрос.
Ако искаш да сте приятели, защо да не се видите ? Аз не виждам проблем в това.А и ще кажещ на гаджето ти.Той ще те разбере.Сега друг е въпросът, ако искаш да има нещо повече между вас от приятелство.
Хора много , Човеци малко !
Какво да правиш? Ми то това зависи от теб.Запитай се искаш ли да излезнеш с това момче (аз си мисля,че ти се иска щом пишеш специална тема , но все пак). А после замисли се за какво го искаш дали е само като приятел. Защото ако го искаш само като приятел може да излезнете ти, той и приятелят ти(не ми се вярва и иначе да ти направи проблем, предполагам, че той знае, че доста често си пишете, но ако е голям ревнивец излесте с него.)
Успех!![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Първоначално написано от Smrazqvashta
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Вижте се просто така. Ако не го видиш, все ще се чудиш какво да правиш. А ако го видиш, поне ще се уточниш какво искаш.
Сперед мен трябва да се видите.. това е наистина дълго време... няма смисъл да е само скайп разговори.. познавате се от години и не намирам защо да не се видите.. а на приятеля ти обясни,че това е твой мн добър приятел и искаш адски мн да го видиш.. според мен щ те разбере)
Успех![]()
Ohne dich kann ich nicht sein...
И от там вече ще знаеш какво искаш и как да постъпиш ..Първоначално написано от Moderatorius
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Щом имаш сериозен приятел по - добре недей ,както сама каза на сегашния ти приятел ще причиниш много болка![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Глупости на търкалета. Как една среща с някакво момче ще "причини много болка на приятеля й"Първоначално написано от BaffaLsc
Дай тогава въобще да няма приятели момчета?
Ъъ, само не разбрах... за 4-5 години сте се чували по телефона 1-2 пъти?Не е нормално отношенията ти с един човек да са изградени върху ... скайп!
Както и да е. Аз съм ЗА срещата с приятелчета от интернет, независимо дали ги познаваш от седмица или година. Няма никаква опасност, колкото и някои хора да не го признават.![]()
Да не би да се страхуваш, че тези чатове могат да прераснат в нещо повече, ако се видите?
На мен би ми било интересно да се запозная с някой, с когото съм си чатила толкова време.Относно приятелят ти - няма защо да ревнува, ако само се видите.
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Луда работа. 5 години изгубени в глупостЕ. Животът ви е скайп на вас. Кво значение има, братче, дали ще пускаш тема или не? Убедена съм, че квото и да ти кажем, ти пак няма да излезеш с него, сигурно още 5 години ще се чудиш и маеш какво да правиш.
Жено, не се занимавай с фантазьорски простотии, а си живей реалния живот.
facebook.com/mrrrrrrr
Много ясно, че не... абе к'вот искаш прай...
'убавец ли е скайп гаджето?ако да, да не се изкушиш нещо, ако излезете.
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
задай си въпроса ТИ какво искаш?? ..
на кой повече държиш? .. реалното момче или това от скайпа? ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
На твое място изобщо нямаше да се занимава с непознат,още повече да си пишем толкова време.Имаш си приятел ,бе момиче.Аз като си имам приятел с останалите момчета/мъже сме на здрасти и чао.Изобщо не се задълбочавам в споделяне.
Мммм....Момиче осъзнай се и разбери за какво го искаш т'ва момче от скайп-за приятел или за гадже?Ако е второто не си прави изобщо труда,поради 2 причини:
1.Връзка от разстояние=ОБРЕЧЕНА връзка
2.Тези връзки са за по-големи хора,които са наясно с чувствата,намеренията и възможностите си...
Според мен хич недей да се виждаш с него-само ще се влюбиш напразно и ще си разбиеш и хубавата връзка...Занимаваш се с глупости...Останете си приятели за лафче и това е...![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!