- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелката ми има рожден ден ... помощ ......
Здравейте приятелката ми има рожден ден утрено не знам довечера в 00:00 ч. какъв СМС да и изпратя ходим от 1 година и половина (без 1 месец
) помогнете моля ви
дайте някоя по "ексцентрична" идея ?Тия готовите смс-и не ме устройват много защото са някакви кухи
![]()
![]()
.Предимно момичетата ако знаят някой по хубав да метнат пък аз ще си го преработя защото нищо не ми идва на ум...
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз предлагам да вземеш лист и химикал и да напишеш нещо сам. Ще ѝ хареса мноогоо, ама мноого. Ще я трогне и ще покаже колко държиш на нея, защото ще знае, че е специално за нея. Успех!!![]()
Всичко започва и свършва със теб.Ужасно много те обичам. Не би останало нищо без теб ако съм някой ден. (h) (music)
Мерси за предложението но не ми идва нищо на ум....дайте нещо по хубаво и по него да си го преправя . че нищо не ми ражда главата
![]()
аз за РД-то на моята й дадох(освен подаръка) една кутийка,цялата я бях обрисувал,а вътре бях сложил наши снимки.Много добре се получи,защото и кутийката беше по-изчанчена.Предлагам ти да ако имаш въможност да й отидеш до тях,но не чукай на вратата а и прати смс отвори вратата ще имаш изненада и да й дадеш цветя,например.Просто идея
Усмихни се,живота е кофти
Защо някой трябва да ти казва какво да напишеш ? Бъди себе си , бъди креативен , можеш да кажеш хиляди неща , а и едно "ЧРД" и нищо повече пак ще я зарадва :P
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
Happy new year
Ако родителите ви са нямали деца значи и вие няма да имате деца.
...колко гледни точки има всяко от нещата,
и въпреки, че знаем пак избираме само ЕДНАТА... - Bisolini /Kingsize/
Едно "ЧРД и нищо повече" определено не е подходящо за приятелката ти! Включи въображението си,припомни си хубави ваши моменти,представи си я до теб и всичко само ще влезе в главата ти. Дали ще препишеш от и-нет,или ние ще ти кажем е все едно. Целта е ти да го измислиш,да има леко сантиментална и в същото време неангажираща (към връзката ви) стойност. Развихри се. (:
"Днес се роди едно прекрасно същество и това си ти.Честит рожден ден!"Става ли?
Бива \Първоначално написано от sasha_90
/
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
ЧРД,миличка(или както си викате там).Нека бъдеш здрава като скалите,да живееш дълго,заедно с орлите и да правиш живота ми сладък,като меда на пчелите.Нека усмивката никога не слиза от лицето ти и щастието да стои винаги в сърцето ти.Обичам те!!!
Не знам дали става,сега набързо го измислих,надявам се да съм помогнала![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
чрд миличка /или нещо такова/ да си жива здрава и все така весела за да ме радваш с усмивката си .. обичам те .. или нещо такова .. а защо не и се обадиш по телефона и не и го кажеш .. също така може да и пратиш към есемеса песента която ви е любима или нещо от сорта .. абе увлякох се .. късмет![]()
И какво като разбиеш моето сърце сега?!!
3ная счупеното носи щастие в любовта ;]]
за6о не отидеш до тях точно в 12 и не и дадеш някоя целувка и да й пожелаеш всичко на момента
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
това и на мен най-много ми допада
защо да пращаш смс-и и т.н.
Само на мен ли ми се струва странно да не можеш да измислиш едно мило изречение за момичето с което ходиш от година и половина?![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
не странно, а жалко. година и половина и не знаеш какво харесва приятелката ти и на какво ще се зарадва, а после очакваш напълно непознати и на двама ви да измислят всичко. не става така.Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
Доста жалко, Година и половина сте заедно и не можеш да и кажеш нещо мило, УЖАС. Защо просто не отидеш до тях да и подариш едно цветенце, а дори и да не и подаряваш нещо да и кажеш Честит рожден ден да я целунеш, да я прегърнеш и да изразиш чувствата си към нея. Повярвай ще я направиш най-щастливата на света !
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
То вече е късно, като гледам ама все пак, ако още не си решил :
"Чрд 'там както си я наричаш', желая ти живот, като тоалетна хартия, дълъг и ползотворен". И послепис 'обичам те' и си готов.![]()
И в момента който я целува се появява бащата с бухалкатаПървоначално написано от soul1199
![]()
![]()
Де бе хора не съм питал никой кое е жалко и кое не е ?????тя е на 80 км в момента как да ида ? Колата ми е в бокса.... ?Нямам совалкане е нужно веднага да започвате с простите коментари !
Защо веднага нападате момчето?
Не можел да й каже нищо мило... ами не всеки умее да се изразява и да превръща чувствата си в думи.
Той не си е сложил темата, за да му казват хората какъв е, а за да получи помощ... като не можете да помогнете, не пишете, никой не ви дава зор.
Аман от злоба тук.
Честит рожден ден, усмихнато цвете! Въпреки че си далеч, аз искам да знаеш, че ти си всичко за мен! Пожелавам ти да бъдеш все така прекрасна и все така да изпълваш живота ми с хубави мигове, както досега! Пожелавам си да продължавам да съм щастлив с теб, защото светът е за двама! Надявам се животът да те дари с всичко, от което имаш нужда, защото никога не искам да виждам сянка по красивото ти лице! Обичам те!
Не знам дали е това, което искаш, но толкова можах да ти спретна за 2 минутки.![]()
+1 Дам напълно подходящоПървоначално написано от monotonous
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl