.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Етика и право

Може ли моля ви някой да ми разкаже накратко какво се учи по етика и какво по право в 10. клас

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Такаа. Мразех го тоя предмет. Иначе по етика пълни тъпотии. Морал, етика, свобода, съвест, достойнство, недобронамереност, уважение, приятелство, любов, семейство. Тва са заглавията от етиката. А от правотоо... политика, права на човека, собственост, задължения, избори, Конституция, Парламент, Съд, война, мир и такива нещица. Етиката е повече философстване, а правото си е точно и ясно, по-трудно се изкарва тройка, ако не си отварял. Не бих казала, че е МНОГО тъпо, даже може би щеше да ми харесва, ако ни водеше нормална жена

Цитирай Първоначално написано от Moderatorius
    Такаа. Мразех го тоя предмет. Иначе по етика пълни тъпотии. Морал, етика, свобода, съвест, достойнство, недобронамереност, уважение, приятелство, любов, семейство. Тва са заглавията от етиката. А от правотоо... политика, права на човека, собственост, задължения, избори, Конституция, Парламент, Съд, война, мир и такива нещица. Етиката е повече философстване, а правото си е точно и ясно, по-трудно се изкарва тройка, ако не си отварял. Не бих казала, че е МНОГО тъпо, даже може би щеше да ми харесва, ако ни водеше нормална жена
    Ето това е и при мен проблема затова се надявах поне предмета да е интересен

по право се учат основите на договорното и деликтното право, естопел в Англо-Саксонските системи, сравнително конституционно, административно и публично право, международно частно и публично право, данъчно облагане в ЕС и накрая има съвсем общ курс, един-два часа, който запознава учениците с ГПК и НПК

като цяло нищо сложно, не се притеснявай

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Това е толкова тъп и ненужен предмет,че пред него математиката изглежда като жизненоважен проблем.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Цитирай Първоначално написано от DieselBlood
    Това е толкова тъп и ненужен предмет,че пред него математиката изглежда като жизненоважен проблем.
    именно поради тази причина математиците печелят много повече от адвокатите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си