.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тестове за наркотици

Здравейте, първо се извинявам но не съм сигурна къде точно трябва да си задам въпроса. Значи искам да попитам за тестове за наркотици. Чувала съм, че има някакъв начин да се направи такъв тест в домашния условия. Има ли наистина такъв начин, откъде може да се купи и колко пари?
    Абсолютният копнеж на едно човешко тяло към точно определено друго и безразличието му към заместителите е една от най-големите загадки на живота . . .

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    ми раздела ти е грешен да, по темата- да има начин. на един приятел майка му като беше по-малък му правеше такъв тест. но за начин и пари не мога да ти помогна. не знам как е било, но му ги правеше в домашни условия

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Виж в някоя аптека.
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Да, купуват се от аптеките. За цена... Може и да те излъжа, но си мисля, че не са повече от 15 лв. Засичат до към една седмица, ама колкото по-скоро след приемането на наркотика се прави теста, толкова по-вероятно е да го отчете. Като цяло са малко неточни, тъй де като теста за бременност.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на Di
    Грешен раздел

Има и такива, които са в домашни усповия,иди в някоя аптека

абе остай сина си да пафка трева няма да умре !!
    който търси - намира . ^^

Град
    Holand. ^^
    купува се от аптеките .Цената е според това дали е само за един наркотик ( например тест само за марихуана) , цената му е 3-4 лева или смесен на който излизат всякакъв вид наркотични вещества ( вкл. барбибурати , антидепресанти , PCP , и тн.) , той пък е с 10 лева по - скъп
    11220_1

Такива тестове могат да се намерят в АПТЕКИТЕ, на цена от 3 до 5 лева, мисля,че е най-добре да се направят до 72 часа, така са най-точни...

Град
    In the middle of Nowhere
    Цитирай Първоначално написано от balon4eeeee
    абе остай сина си да пафка трева няма да умре !!
    Точно,остави го да си прави кефа сега,след няколко години ще му омтъзне.
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

има такива тестове купуват се от аптеките незнам какви пари са но не са повече от 10лв. правят се в домашни условия но как точно незнам щом го купиш може да прочетеш как се прави на опаковката 100% пише

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си