.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Черни точки

Здравейте, имам проблем.Имам черни точки по носа и около него и по брадата.Имам и малко пъпки ро челото и през 1-2 дена ми излизат едни твърди пъпки като рогчета и нензам с какво да си почиствам лицето.....предложете нещо които сте пробвали.

Кирилицата важи и за заглавието!
    kalpazanka

Garnier Pure 3 in 1 , но знам че трябва първо да отидеш на козметик да ти почисти лицето перфектно и след това да започнеш да го използваш . Успех !
    Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Тук ще ти предложат адски много продукти .. аз лично ползвам почистваш гел на Lа Roche Posаy .. скъпичък е, но за моята кожа е перфектен .. Преди използвах почистваш гел на Аvon от серията Plаnet Spа..

Тук най- верояно ще ти предложат Нивея, Гарниер .. и много други, но докато не смениш няколко няма да разбереш кое се отразява добре на кожата ти

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от zlatnata_ribkaaa
    Garnier Pure 3 in 1 , но знам че трябва първо да отидеш на козметик да ти почисти лицето перфектно и след това да започнеш да го използваш . Успех !

А как да го палзвам като маска, редовно почистване или ексфолиране и кога да го ползвам след като си мия лицето (или след баня) или преди да се измия ? Казвали са ми че по добре е да го палзвам след баня когато порите са отворени вие какво ще кажете ?

разтъркай си кожата със сода...това е за черни точки,за пъпките не знам!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си