- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към мъжката част. :)
Какво предпочитате - момичето да ви се обади/пише или вие първи ?? Женската аудитория също да коментира.![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
ами пич според мен по добре момчето да поеме грижата за това , много са ми странни момчетата които чакат момичето да направи всичко
![]()
![]()
music is more than a beat to dance to ... [ Hana
]
Разбира се, че момичето да се обади защото така е по-лесно.
Разбира се,че е по-лесно другия да се обади,но няма голямо значение за мен..И аз съм звъняла,и на мен са ми звъняли.
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Зависи от обстоятелстватаПървоначално написано от lyfche
, но определено предпочитам първата крачка да я предприеме тя , защото има едно такова колебание при нас за първата крачка.. Обожавам тя да ме потърси по никое време , винаги е хубава изненада да чуеш приятен глас отсреща
Аз обичам да пиша смс първи защото няма как да прекъсна нещо , а докато се обадиш може да прецакаш цялата работа
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
Искам, мога - правя го
Така че или аз ще се обадя, или няма да има значение. Е ако е инициативна девойката - няма да я върна де. Ама ако не и се обадя.. значи все тая кво ще направи - явно не ми е интересна.
Тук говоря за началото на връзката. Вече след това.. ще е нормално да се търсим и двамата.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Не ясен въпрос. Кога да се обади. След 1-ва среща или?
По скоро става дума за преди 1-вата среща , но трябва да изчакаме авторчето да споделиПървоначално написано от dimitar_ak
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
Е, аз предпочитам първо момчето да се обади. Какъв мъж си, ако чакаш първо жената да направи първата крачка?!
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
Taкъв ,който се страхува да не оака пейзажаПървоначално написано от unbreakabl3
![]()
Че това мъж ли е? Ако не знаеш как да се държиш с една жена... мъжествеността ти съществува само като блуждаеща буквичка в личната картаПървоначално написано от ChalgaBoy
![]()
Dr. Gregory House
Първото впечатление е много важно и ако тръгнеш да целуваш момичето с което си излезнал , може да бъдеш отблъснат поради простата причина ,че може да не си пада по тебеПървоначално написано от valdesbg
Можеш да и намекнеш по-толкова много начини ,че тя ти допада :P Оставяш се в нейните раце след това
ако желае да те целуне ,ще го направи и мисля ,че и двамата ще бъдат доволни
А и колко връзки са започвали благодарение на момичето ,а не на момчето ?
![]()
True,true.Ако имаш сериозни намарения към някое момиче,по-добре е да и го показваш,че се интересуваш от нея.Иначе ще те помисли за някой несериозен,а повярвай да трупаш черни точки за такива малки работи не е на добре.
Иначе малко самоинициатива от женска страна никога не би ни дошла в повече![]()
ЧалгаБой... стисни се за топките, моля те.. кажи ми че наистина имаш такива. Мъжествеността се изразява в действия, в решителност, в увереност.... А да седиш на гюме и да чакаш женската да направи нещо е направо смешно определение за мъжественост.
И друго - ако ще целуваш момичето, предразположи я е така че и тя да иска и да не и дойде изненадващо. Създай очакване у нея че това ще се случи, накарай я да те желае. тогава няма да имаш притеснения че ще те отхвърли. Ама ако седите един срещу друг и си дрънкате за времето и калинките.. много ясно че ако тръгнеш да я целуваш ще те гледа с изненадан поглед.
А как се прави всичко това... в слеващия урок
Първото впечатление е от критическа важност прав си. Ако действаш със скоростта на охлюв, обаче.. няма да има добро първо впечатление. Попитай девойките във форума, как им е писнало от нерешителни господинчовци.
Dr. Gregory House
Да,преди първа среща.Първоначално написано от ChalgaBoy
valdesbg .. много съм съгласна с последния ти коментар относно целувката !! Много си прав.
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Хахах. Виц.ами пич според мен по добре момчето да поеме грижата за това , много са ми странни момчетата които чакат момичето да направи всичко
Всичко чакате на готово и сте все с нагласата че единственото ви усилие е да си открехнете краката същата вечер, ама не е така :] и вие да поемете малко отговорност над важните детайли няма да е лошо.