.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Супер фен Аватара на lyfche

Въпрос към мъжката част. :)

Какво предпочитате - момичето да ви се обади/пише или вие първи ?? Женската аудитория също да коментира.
    THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3

Re: Въпрос към мъжката част. :)

ами пич според мен по добре момчето да поеме грижата за това , много са ми странни момчетата които чакат момичето да направи всичко
    music is more than a beat to dance to ... [ Hana ]

Супер фен Аватара на radeberger
    Разбира се, че момичето да се обади защото така е по-лесно .

Град
    In the middle of Nowhere
    Разбира се,че е по-лесно другия да се обади,но няма голямо значение за мен..И аз съм звъняла,и на мен са ми звъняли.
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Голям фен Аватара на ChalgaBoy
    Град
    София

Re: Въпрос към мъжката част. :)

Цитирай Първоначално написано от lyfche
    Какво предпочитате - момичето да ви се обади/пише или вие първи ?? Женската аудитория също да коментира.
    Зависи от обстоятелствата , но определено предпочитам първата крачка да я предприеме тя , защото има едно такова колебание при нас за първата крачка.. Обожавам тя да ме потърси по никое време , винаги е хубава изненада да чуеш приятен глас отсреща Аз обичам да пиша смс първи защото няма как да прекъсна нещо , а докато се обадиш може да прецакаш цялата работа
    http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Искам, мога - правя го

Така че или аз ще се обадя, или няма да има значение. Е ако е инициативна девойката - няма да я върна де. Ама ако не и се обадя.. значи все тая кво ще направи - явно не ми е интересна.

Тук говоря за началото на връзката. Вече след това.. ще е нормално да се търсим и двамата.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Не ясен въпрос. Кога да се обади. След 1-ва среща или?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    По скоро става дума за преди 1-вата среща , но трябва да изчакаме авторчето да сподели
    http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..

Е, аз предпочитам първо момчето да се обади. Какъв мъж си, ако чакаш първо жената да направи първата крачка?!
    ...и любовта ни сякаш по е свята,
    защото трябва да се разделим.

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    По принцип и двете страни, защото ако е първа среща момчето от там насетне и момичето трябва да поеме това да се обади.Винаги има притеснения.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от unbreakabl3
    Е, аз предпочитам първо момчето да се обади. Какъв мъж си, ако чакаш първо жената да направи първата крачка?!
    Taкъв ,който се страхува да не оака пейзажа

Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от ChalgaBoy
    Че това мъж ли е? Ако не знаеш как да се държиш с една жена... мъжествеността ти съществува само като блуждаеща буквичка в личната карта

Dr. Gregory House

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Че това мъж ли е? Ако не знаеш как да се държиш с една жена... мъжествеността ти съществува само като блуждаеща буквичка в личната карта
    Първото впечатление е много важно и ако тръгнеш да целуваш момичето с което си излезнал , може да бъдеш отблъснат поради простата причина ,че може да не си пада по тебе Можеш да и намекнеш по-толкова много начини ,че тя ти допада :P Оставяш се в нейните раце след това ако желае да те целуне ,ще го направи и мисля ,че и двамата ще бъдат доволни А и колко връзки са започвали благодарение на момичето ,а не на момчето ?

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    True,true.Ако имаш сериозни намарения към някое момиче,по-добре е да и го показваш,че се интересуваш от нея.Иначе ще те помисли за някой несериозен,а повярвай да трупаш черни точки за такива малки работи не е на добре.

Иначе малко самоинициатива от женска страна никога не би ни дошла в повече

Град
    В мислите на хората
    ЧалгаБой... стисни се за топките, моля те.. кажи ми че наистина имаш такива. Мъжествеността се изразява в действия, в решителност, в увереност.... А да седиш на гюме и да чакаш женската да направи нещо е направо смешно определение за мъжественост.

И друго - ако ще целуваш момичето, предразположи я е така че и тя да иска и да не и дойде изненадващо. Създай очакване у нея че това ще се случи, накарай я да те желае. тогава няма да имаш притеснения че ще те отхвърли. Ама ако седите един срещу друг и си дрънкате за времето и калинките.. много ясно че ако тръгнеш да я целуваш ще те гледа с изненадан поглед.

А как се прави всичко това... в слеващия урок

Първото впечатление е от критическа важност прав си. Ако действаш със скоростта на охлюв, обаче.. няма да има добро първо впечатление. Попитай девойките във форума, как им е писнало от нерешителни господинчовци.

Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на lyfche
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    По скоро става дума за преди 1-вата среща , но трябва да изчакаме авторчето да сподели
    Да,преди първа среща.

valdesbg .. много съм съгласна с последния ти коментар относно целувката !! Много си прав.
    THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3

ами пич според мен по добре момчето да поеме грижата за това , много са ми странни момчетата които чакат момичето да направи всичко
    Хахах. Виц.
    Всичко чакате на готово и сте все с нагласата че единственото ви усилие е да си открехнете краката същата вечер, ама не е така :] и вие да поемете малко отговорност над важните детайли няма да е лошо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си