- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Джентълмените на изчезване ли са ?
грешно се считаш...джентълмените не говорят по този "възпитан" начин и не поставят всички жени под общ знаменател,имайки в предвид само еднаПървоначално написано от RoSKo0o0
![]()
teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
I am done!
Напълно съгласен съм, в 21 век когато угодиш на някое момиче и се държиш мило с нея тя решава че "не си интересен" и те къса щото няма интрига! Извода който момчетата и мъжете си правят е да се държат като написа по горе Soul1199 "играчите"Първоначално написано от Nakadah
Какви джентълмени като момичетата не го оценяват ..![]()
То вече не останаха и прилични момичета..
и също като се държиш мило мислят, че ги свалят и в повечето случаи не грешат де![]()
сичко е кypви и разврат майна
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Първоначално написано от RoSKo0o0
големи мисли и логики вадиш за човек,който не познаваш...продължавай в същия дух и скоро никоя няма ти се върже
![]()
teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
I am done!
НЕ НЕ НЕ джентълмени има и ще има, стига да знаем къде да ги търсим, а България определено не е най-точната дестинация.Първоначално написано от darsit0
Към GD- категорично не съм съгласна с нито една дума от мнението ти.
Към darsit0 - аз казвам да правим разлика между сметкаджийки и несметкаджийки.Кифлите и жените доста се застъпват.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
точно такаПървоначално написано от darsit0
![]()
;]] ;]] ;]] ;]] ;]] ;]]
+1Първоначално написано от miminko
![]()
Колкото повече, толкова повече казал Мечо пух и умрял от свръх доза xD
за съжаление са на изчезване,аз лично през моя живот,кавалери много малко съм видялав днешно време момчетата в такава вързаст са леко откачени,не се знае какво ще им роди ума.
ако нямаш много пари и хубава кола .. си за никъде братоо ...
Жалко , ама повечето жени гледат да си богат ;]]
Sex is:
Like "Nokia" - Connecting People
Like "Nike" - Just do It
Like "Pepsi" - Ask for More
Like "Samsung" - Everyone is Invated
and Like "Me" - TOO GOOD TO BE TRUE !
За какво по-точно имате предвит..на изчезване? Не мисля..Това ,че повечето са станали прости селяци,а ЯВНО момичетата са почнали да си падат по тях не говори добре и за нежния пол..И това че отварям вратата и давам път в магазина,или подавам рака за да слязат от автобус или нещо такова,прави ли ме някакъв голям ДЖЕНТЪЛМЕН ?..Мисля , тоест мисля че ТРЯБВА всяко момче да го прави ..и това не може да се определели с дума,просто или го правиш или не..за да не го правиш начи си тъп олигофрен,щом не можеш да направиш нещо толкова дребно за момиче,при условие ,че повечето пъти те ти връщат усмивка или благодаря ..
Логика я вадя от опитПървоначално написано от honeybabe
За мен има едно момиче
![]()
Да.. Ако случайно се намери такъв, все ще попадне на момиче, дето няма да го оцени...
Постъпи грешно... с правилното момиче.
на изчезване ли са джентълмените???
Първо научете значението на думата,пък тогава да говорим дали има такова явление.
А и всъшност разбирането на всеки за джентълмен е различно,с нотки на еднаквост![]()
За едно възпитано момиче думата означава едно,а за едно ...хм...аиде ограничавам се с невъзпитано-друго!!!!
ПП:Човече на 13-14-15-16-17 не е джентълмен!!!!Защото не е само държанието и поведението а има значение и мисленето и опита!!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
+1 Браво за хубавото изказване...Първоначално написано от valdesbg
Точно така е, ако на някои момчетата им е заложено да бъдат джентълмени, то те ще се държат така само в присъствието на истинска дама. Ако дамата липсва нямат - шанс, просто ще бъдат принудени да се оттеглят. Аз лично обичам джентълменското отношение, макар че то наистина се среща изключително рядко в наши дни. Винаги бих обърнала внимание на младежа, който ми отворя вратата и ми дава път. И от друга страна никога не бих обърнала внимание на този, който ми подсвирва на улицата или си ме гледа по оня противен "свойски" начин, чрез който смята че ще му бъда вързана в кърпа.
Джентълмените никога няма да изчезнат напълно, докато има макар и малко останали свестни момичета...![]()
О, много точно.Първоначално написано от LoVeLiFe
'щото всеки мрънка, а в същото време се вживява в хитчета тип love the way you lie, само че в реалния живот.
[quote="bilqnavod"]Съгласна съм, въпреки че аз бих казала по-скоро, че е начин на мислене...Първоначално написано от valdesbg
Джентълмените не са на изчезване, нито в България, още по-малко пък в по-развитите страни като Англия. Но когато се движиш в среда на посредствени, няма да се запознаеш с джентълмени. Смятам, че прекалено много започна да се подценява обществото. Има много хора, които са наистина стойностни личности, но от масовото настроение, че те не съществуват, дори не биват забелязвани. Имам чувството, че до толкова се е втълпило разбирането, че всичко е ужасно, у хората, че им пречи да виждат красивото. Аз си падам голямо оптимистче, де... (sun)
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Първоначално написано от yozii
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
[quote="MaLkaTa_LaDy"]+1Първоначално написано от bilqnavod
Правичка си! Определено толкова ни е замъглено съзнанието, че не забелязваме, това което ни заобикаля...![]()
Естествено,че са на изчезване.Ако ви кажа,че отдавна не съм се сблъсквала с така наречените "джентълмени"..Сега има само боклуци,които искат само и единствено да се възползват от теб
и аз съм на това мнение ..Първоначално написано от yozii
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Може би сме на изчезване за жалост...но това се получава защото е трудно да си мил и грижовен и в същото време да си фитнес манияк и да го играеш лошо момче за да те хареса момиче...Е все пак по лесно е да спечелиш момиче като си лошо момче и повечето избират лесното...
>>DjBelev<<
Вие май не може да разберете ... че призванието джентълмен и при жените кифла ... не може да си го сложите сами ... това са думи които другите хора ... трябва да кажат за вас ... а не тук да си правите реклама ... вярно е че рекламата продава ... ама просто тук не върви ..