.

Виж резултатите на анкетата: Джентълмените на изчезване ли са ?

Гласували
91. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не

20 21,98%
  • Да

71 78,02%
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59
    Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    Вие май не може да разберете ... че призванието джентълмен и при жените кифла ... не може да си го сложите сами ... това са думи които другите хора ... трябва да кажат за вас ... а не тук да си правите реклама ... вярно е че рекламата продава ... ама просто тук не върви ..
    +1

Цитирай Първоначално написано от yozii
    категорично да .. за съжаление

Супер фен Аватара на fatrat
    подтикнат от темата Нормалните момичета на изчезване ли са,изчел тамошните мнения,за това как кифлите вече са на мода... да ви попитам как едно момче/мъж би се държал джентълментски със кифла?
    Аз лично се държа джентълментски с истинските момичета/жени ,а и с останалите джентълмени като мен,на останалите просто не им падам на ниввото за да им покажа колко струват.
    И тези които казват ,че има само боклуци които искат да се възползват-ами мили дами не е ли това породено от съществата от вашия пол наречени кифли? Не се ли държат като лесни насам натам?

Град
    in my world!
    познавам както джентълмени така и олигофрени мога да се похваля че приятеля ми е страхотен джентълмен
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Град
    somewhere over the rainbow
    Имам странното чувство ,че всеки месец има по една такава тема и всеки месец се стига до едно и също заключение ,но уотевър...

Значението на "джентълмен " в тълковния речник : благовъзпитан и благороден господин.

И не знам как си го разбирате вие и по колко различни начина ,обаче джентълмен съвсем не е мъж ,който ти отваря вратата ,подарява ти цветя ,обаче пред приятелите си те има за трофей .
    То си е един определен начин на мислене за жената, на отношение към личното и пространство ,пък и пък това на мъжете също.Съвсем не са някакви повърхностни неща.Едно време (времето от което датира това понятие) тези качества са възпитавани у мъжа от самото начало на неговото израстване като личност.

Град
    В ироничните мисли..
    Цитирай Първоначално написано от SunShinePearl
    познавам както джентълмени така и олигофрени мога да се похваля че приятеля ми е страхотен джентълмен
    На фона на олигофрените около теб ,човек казал ти 2 приказки нормални автоматично се превръща в джентълмен . Далеч от значението са някакви 16 годишни момченца
    Bitch

Супер фен Аватара на radeberger
    Не, че са толкова на изчезване. Просто момичетата които го оценяват са намалели и "джентълмените" се правят на такива каквито не са, за да ги впечатлят по-лесно.

Всичко е до възпитание и средата в която общува. Не се имам за джентълмен , но поне внимавам какво говоря пред момичета , като сме коч компания си говоря к'вото ми дойде на акъла, появи ли се момиче внимавам в приказките, просто немога да говоря простотии , незнам до възпитание ли е .. или какво Не само да отваряш врати и да помагаш да слезе от автобуса, това са черти и жестове на тези хора. Представете си един селянин да отвори вратата на едно момиче, к'во ще и каже - "Аре Влизай/Излизай." Значи и начина на говорене към женския пол играе роля, в крайна сметка само жена може да каже дали един мъж е джентълмен. И наистина са малко момичетата на които тея малки жестове правят впечатление. Когато тя заслужава да ги правя ще ги правя , и то с радост. Убеден съм че повечето от вас ако видят някой младеж да им подаде ръка или да им отвори вратата (говоря за момичетата) , ще им мине през ума "Какво пък иска тоя?" или "Какво прави тоя сега?".

А за кифлите ... те са си кифли , достатъчно е просто да им кажеш кифли и повече не ги убиждай.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си