- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Джентълмените на изчезване ли са ?
Джентълмените на изчезване ли са ? Това е въпрос ,който си задавам много често сам на себе си ? И защо се получава така ,каде изчезнахме ?
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
Че ти джентълмен ли си? В другата тема се оплакваш, че жените винаги закъсняват и то без предупреждение. На един джентълмен няма дори да му направи впечатление.![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Аа и аватарът ти е пример за джентълментска постъпка.![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Първоначално написано от loliii
Никога не съм си тръгвал от среща , седял съм и по 30 минути да чакам ,без да направа забележка или да попитам какво става
Мисля ,че имам обноските за да се нарека така
![]()
Относно аватара ми![]()
![]()
![]()
извинявай ,но нещо което едва слиза от рейса ,не мисля ,че е дама ,а по-скоро е ДАМИЩЕ и все пак , пак ще и подам ръка
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
Леле Лоли направо ги правиш да не знаят къде се намиратПървоначално написано от loliii
![]()
Това ми звучи много повече като реклама от колкото като запитване или някакъв вид дискусия
Не съм го правил с мисълта за реклама ,а просто искам да се информирам, дали не се самозалъгвам ,като си мисля ,че сме на изчезване. Но като го погледна от твойта гледна точка си изглежда като рекламаПървоначално написано от OneGuy
![]()
![]()
прави разлика между "кифли" и "жени"Първоначално написано от GD
![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
За да има джентълмени трябва да има и среда, в която да виреят и да се развиват. Трябва да има и дами, към които да се държат джентълменски. Останалите членове на фауната трябва да уважават джентълмените за да може псоледните да намират балгопдиятна среда за съществуването си.
В противен случай ще се адаптират към промените и вече няма да са джентълмени, а това, което средата иска от тях за да оцелеят. Или ще загинат... и в двата случая просто няма да ги има.
Щото джентълмен е нагласа и поведение към хората. А ако няма хора, които забелязват/оценяат/заслужават подобна нагласа?
И да.. винаги можем да кажем че логиката е обърната, и трябва да гледаме в своята паничка. Ми то точно това и правим - окей, аз ще се държа уважително и респектиращо към теб, и ти ако си дама би трябвало а ми отвърнеш със същото. А ако не ми отвърнеш.. ами окей, явно съм нежелан и ще е оттегля.
И така![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Кой може да го каже по-добре от Влади?!Първоначално написано от valdesbg
![]()
all day... all night... what the fuck?!
Категорично "НЕ"...
Просто вие не познавате такива,та
за това слагате всички под общ знаменател...
И авторе,не знам какво разбираш под
"джентълмен",но ти определено не си такъв..
А това,че си чакал някакво момиче 30 минути
и не си искал да ти даде "отчет" защо е закъсняла
не те прави джентълмен..
Джентълмените не правят "дискриминация"..Първоначално написано от ChalgaBoy
За тях няма значение дали дамата е "по-едричка" или "дребна"...
Оф,няма да се обяснявам повече..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
да определено,сега на мода са `играчите`
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ами според мен поне по нашите земи са отдавна изчезнали за жалост. И не става въпрос за познаването в подробности на всички правила по етикет, но фактът, че в около 90 процента от случаите аз съм тази, който отваря вратата и прави път на момчетата, защото на тях и през ум не им минава...е ами мисля, че това говори само за себе си...
Ъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ ъъъъъъм, вече не сме в 17-ти век а в 21-ви...
да,сега само простаци и селяци под път и над път...
teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
I am done!
Ми, то като са само простачки и селянки насреща какво очакваш?Първоначално написано от honeybabe
Определено изчезват.То сега 70% от момичетата харесват върли и невъзпитани селяни(поне по мои наблюдения,ако не е така нека бъда поправен.)
няма да бъдеш поправен.Първоначално написано от Greennight
![]()
teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
I am done!
аз съм женталмен майна, никога не отказвам![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.