.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив

Мъжка/Женска Солидарност???

Всички сме чували за мъжката солидарност...
    Ето сериозен пример:"Най-добрият ми приятел не харесва гаджето ми...следователно трябва непременно да и бия шута."
    Пример 2:Плейбоят не се прибира цяла вечер и после казва "Бях в Митака,пихме бира и спах у тях".Муцката решава да провери и Митака казва : "Да бе,Пепи,пихме бира,играхме карти,много е точен Борката"...
    А ето я и женската "солидарност"...
    Пример 1:"Муцка гаджето ти нещо не ме кефи,а и много ми хвърля погледи...Ок,значи не е за мен,зарязвам го." И след 2 дена муцката се е хвърлила в обятията му...
    Пример 2:Муцката не се прибира цяла вечер и на сутринта казва "Бях у Мимка,спах у тях" Гаджето се обажда на Мимка,за да провери,а тя казва "Абе Пепито жива ли е още,надебеляла ли е пак,откога не сме се виждали?"...

Без майтап имам много познати,които имат точно такава солидарност помежду си...Мъжете държат повече на приятелството си,отколкото на гаджетата,а при жените е точно обратното...Вие как мислите по този въпрос за тази солидарност м/у мъжете и жените?Имало ли е случай,да сте зарязвали гадже или да сте били зарязани заради нея и редно ли е според вас да я има?

ПС:ЗНАМ,ЧЕ ОТ ВСЯКО ПРАВИЛО СИ ИМА ИЗКЛЮЧЕНИЕ И ИМА И ЖЕНИ,КОИТО ДЪРЖАТ НА ПРИЯТЕЛСТВОТО И МЪЖЕ,КОИТО НЕ...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Голям фен Аватара на ChalgaBoy
    Град
    София
    Мъжете работим за общото благо затова ни се получава цялата работа

Не мога да определя дали държа на приятелството с момчетата от компанията повече от колкото държа на гаджето си , никога не оставям те да бъдат на първо място (тя е с предимство).

Женската сулидарност е нейзвесна за мен
    http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..

Град
    Maina Town
    Това си е до човека и до приятелството. За първите примери не винаги се случва така, защото например аз днес ще говоря с приятелка за нейното гадже. Ама не, защото аз го искам, а защото той не е за нея и не се държи както трябва с нея. Наистина при жените има едно съревнование, което поражда и злоба, но при истинските приятелки няма такова нещо. А за мъжете-винаги ще им завиждам, защото женското приятелство не може да бъде толкова здраво колкото мъжкото. Моя и неговия най-добър приятел са УНИКАЛНА комбина-те могат да излъжат всеки, но един друг не могат, разбират се само с очи и винаги са готови на всичко един за друг. И въпреки, че се бяха скарали за момиче пак се сдобриха.
    И обобщението е: Има и мъжка и женска солидарност в зависимост от хората. И въпреки всичко мъжкото приятелство е по-здраво от колкото женското.
    Всичко започва и свършва със теб.Ужасно много те обичам. Не би останало нищо без теб ако съм някой ден. (h) (music)

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Блонди, не е точно така. Към приятелките си и въобще хората, които харесвам, проявявам солидарност, пък съм момиче.
    all day... all night... what the fuck?!

Хах да, забавно е какви сте хиени обаче тва го правите не само по между си а и на нас мъжете в който случай заслужавате само яко лабут. :]

Иначе и мъжете вече не са особено солидарни, но все пак сме доста повече от вас за щастие... Не-солидарните мъже сигурно са някакви путки и без това.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    и аз държа повече на приятелството,от колкото на поредното гадже
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Лично при мен зависи от гаджето и приятелите.За мен са важни тези,които ме уважават и ценят,заради това,което съм.Следователно ще държа повече на тези,които ме ценят,независимо дали това е/са гаджето/приятелите.

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    ^ Подкрепям горното мнение.Лично според мен е тъпо да зарежеш гадже заради приятел , много си зависи и от ситуацията де.Но май има нещо вярно,че мъжете държат много повече на някои ценни за едно приятелство качества.Солидарност е хубаво да има , но всяко нещо с границите си. =)

Супер фен Аватара на djipsito
    Има и едно друго нещо при жените- тва че ревнуваме и от нааааай-най-добрата си приятелка (аз си го обеснявам като.. ммм, абе просто знаем какви кучки можем да бъдем и от там идва тая несигурност в приятелката.. ), докато при мъжете това го няма.

Ако на някоя още не й се е случило, моля да не спори, има време

Мъжката солидарност RULZ....... :]
    [img][/img]

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Солидарност между мъже да, но между жени НЕ! Женската злоба и завист са много силни.
    Конкуренцията и съперничеството между жените са по-големи отколкото при мъжете.
    Не мога да си го обясня. Затова ще дам един съвет: Момичета пазете се от много добри приятелки, защото забиват нож, когато най-малко очаквате. Била съм свидетел на случка, в която на моя добра приятелка, най-добрата и приятелка спа с гаджето и... До ден днешен се мразят...просто е трагично...

Супер фен Аватара на WrongLife
    Цитирай Първоначално написано от ChalgaBoy
    Мъжете работим за общото благо затова ни се получава цялата работа

Не мога да определя дали държа на приятелството с момчетата от компанията повече от колкото държа на гаджето си , никога не оставям те да бъдат на първо място (тя е с предимство).

Женската сулидарност е нейзвесна за мен
    За теб май и правописа е неизвестен

Поне при мен е същото с мъжката солидалност. Когато поставяш нея на пиадестал, ставаш "под чехъл" /не във всички случай, но в повечето/ това не води до нищо добро. Приятелят е винаги богатство, а гаджето удобство.

Съгласна съм, че мъжете са по-стабилни в това отношение. Жените се държат прекалено много като кокошки.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    тва е щото мъжете сме пичове майна, пък жените все завиждат и гледат да си правят мръсно
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Един приятел един хубав прекрасен ден каза нещо изключително правилно и мъдро:

Истинско приятелство може да съществува само, ако са намесени два чифта топки.

Ами да ти кажа според мене е по-добре да държа на приятелите си отколкото на някое момиче<--значи да оточним някой работи,несъм имал приятелка,но като гледам по постовете на останалите и тн,точно сега в теен възраста гажета колкото искаш а приятели много малклко,следователно таз може да е поредната,и утре с друга ,но приятелите неможеш да ги мениш просто така!Нейскам да се обиждат момичетата,но човек без приятели е наникъде.Имаше 1 случей дето на 1 от компанията приятелката беше супер зле,и дразнеше мн.Седнахме веднъж и заговорихме по темата,и всички му казваме тази е мн зле и тн и тн,и той след 2 дни я остави.Малко се отклоних от темата,но според мен най-добрия вариянт е да балансираш гаже<->приятели,но в много чести случей е невъзможно.

Мега фен Аватара на Hilary_
    При повечето момчета ИМА мъжка солидарност и под момчета имам предвид такива, които не са още в пубертета ..

Докато при жените до този момент аз НЕ съм срещала такова животно .. между тях единствено присъства: злоба, лицемерие, завист ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си