- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Явно вече съм много отчаян...
Здравейте! Моята история е следната:
Има едно момиче с което сме приятели от дълго време (4 години да съм точен), но напоследък имам чувства към нея. Тя се държи мн. странно с мен, смисъл като излизаме прегръдки ала бала, но когато започна да говоря за чувства винаги отклонява темата. Незнам вече кфо да праа![]()
Просто тя не е сигурна в своите чувства и не иска да те нарани.
Дай й още време ..![]()
Имам подобна история , прегръдката не е знак за нищо освен за привързаност. Нямаш чуства към нея , просто си объркан и си мислиш ,че изпитваш нещо :P Много ясно ,че ще отклони темата , имате доста дълго и хубаво приятелство и мацката иска да си остане така , защото ако дори тръгнете и след време нещо се объкра ,цялата работа отива по дяволите и тя го осъзнава, осъзнай го и ти :P Мисля ,че темата се изчерпаПървоначално написано от shithappens
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
приятели от дълго време (4 години да съм точен)Първоначално написано от MissChocolate
А не смяташ ли ,че в това е проблема и че мацката иска да запази приятелството им ?
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
Иска те само за приятел и няма други чувства към теб.Сменя темата,за да не стане неловко и да успее да запази приятелството виНали знаеш приказката,че "Любовта е до време,а ИСТИНСКОТО приятелство е до гроб".Не съсипвай нещата,заради едно временно увлечение
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Кой си ти да обясняваш на хората какво изпитватПървоначално написано от ChalgaBoy
Да бе, голям разбирач се извади![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
А ти к'ъв си,че да се бъркаш в мнението на другите???Темата е пусната,за да си каже всеки мнението...Момчето го казва..К'ъв е проблемът,а?Като не ти изнася си кажи твоето да видим ти колко си "компетентен"...Първоначално написано от OneGuy
Е че не е ли очеизваждащо ясно че тя ЗНАЕ какво изпитваш към нея и още по очеизбодащо ясно че тя НЕ изпитва нищо такова към теб?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Тя ти е само приятелка,не го разваляй.
С едно не съм съгласна Русокоске:
"Истинското приятелство,но и истинската любов също.Любовта е до време,а ИСТИНСКОТО приятелство е до гроб".
Но да...в случая е приятелство и дори не мога,никой освен автора,а като гледам и той не е убеден,така де...е истинско...надявам се не е толкова объркващо,колкото ми звучи на мен! Ай със здраве..
![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
може да се притеснява,за6ото има чувства към теб,а може й да няма и да не иска да те нарани
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Именно затова наблегнах само на ИСТИНСКО приятелство,а не споменах за истинска любов..Ако и 2те са истински нещата са 50/50-или и гаджето ти и приятелите ти се разбират и всичко е на 6,или трябва да избираш м/у едното и другото,защото в един момент все ще ти омръзне да си м/у чука и наковалнятаПървоначално написано от Elenichkaa
![]()
Тези прегръдки са лигавщини каквито обикновено момичетата разменят по между си. Ако те намираше за сериозен нямаше да те гушка сякаш си просто една от приятелките й. А и тя точно за такъв те взима. Ако ти се иска да беше друго, трябвало е да действаш навреме.
Sad,but true.Първоначално написано от PyCoKoCkA93
![]()