.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Явно вече съм много отчаян...

Здравейте! Моята история е следната:
    Има едно момиче с което сме приятели от дълго време (4 години да съм точен), но напоследък имам чувства към нея. Тя се държи мн. странно с мен, смисъл като излизаме прегръдки ала бала, но когато започна да говоря за чувства винаги отклонява темата. Незнам вече кфо да праа

Повече от фен Аватара на MissChocolate
    Град
    Варна
    Просто тя не е сигурна в своите чувства и не иска да те нарани.
    Дай й още време ..

Голям фен Аватара на ChalgaBoy
    Град
    София

Re: Явно вече съм много отчаян...

Цитирай Първоначално написано от shithappens
    Има едно момиче с което сме приятели от дълго време (4 години да съм точен), но напоследък имам чувства към нея. Тя се държи мн. странно с мен, смисъл като излизаме прегръдки ала бала, но когато започна да говоря за чувства винаги отклонява темата. Незнам вече кфо да праа
    Имам подобна история , прегръдката не е знак за нищо освен за привързаност. Нямаш чуства към нея , просто си объркан и си мислиш ,че изпитваш нещо :P Много ясно ,че ще отклони темата , имате доста дълго и хубаво приятелство и мацката иска да си остане така , защото ако дори тръгнете и след време нещо се объкра ,цялата работа отива по дяволите и тя го осъзнава, осъзнай го и ти :P Мисля ,че темата се изчерпа
    http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..

Голям фен Аватара на ChalgaBoy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MissChocolate
    Просто тя не е сигурна в своите чувства и не иска да те нарани.
    Дай й още време ..
    приятели от дълго време (4 години да съм точен)

А не смяташ ли ,че в това е проблема и че мацката иска да запази приятелството им ?
    http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Иска те само за приятел и няма други чувства към теб.Сменя темата,за да не стане неловко и да успее да запази приятелството ви Нали знаеш приказката,че "Любовта е до време,а ИСТИНСКОТО приятелство е до гроб".Не съсипвай нещата,заради едно временно увлечение
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Цитирай Първоначално написано от ChalgaBoy
    Имам подобна история , прегръдката не е знак за нищо освен за привързаност. Нямаш чуства към нея , просто си объркан и си мислиш ,че изпитваш нещо :P Много ясно ,че ще отклони темата , имате доста дълго и хубаво приятелство и мацката иска да си остане така , защото ако дори тръгнете и след време нещо се объкра ,цялата работа отива по дяволите и тя го осъзнава, осъзнай го и ти :P Мисля ,че темата се изчерпа
    Кой си ти да обясняваш на хората какво изпитват

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Да бе, голям разбирач се извади
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Град
    Пловдив

Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    Цитирай Първоначално написано от ChalgaBoy
    Кой си ти да обясняваш на хората какво изпитват
    А ти к'ъв си,че да се бъркаш в мнението на другите???Темата е пусната,за да си каже всеки мнението...Момчето го казва..К'ъв е проблемът,а?Като не ти изнася си кажи твоето да видим ти колко си "компетентен"...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Е че не е ли очеизваждащо ясно че тя ЗНАЕ какво изпитваш към нея и още по очеизбодащо ясно че тя НЕ изпитва нищо такова към теб?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Тя ти е само приятелка,не го разваляй.

С едно не съм съгласна Русокоске:
    "
    Любовта е до време,а ИСТИНСКОТО приятелство е до гроб".
    Истинското приятелство,но и истинската любов също.
    Но да...в случая е приятелство и дори не мога,никой освен автора,а като гледам и той не е убеден,така де...е истинско ...надявам се не е толкова объркващо,колкото ми звучи на мен! Ай със здраве..
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    може да се притеснява,за6ото има чувства към теб,а може й да няма и да не иска да те нарани
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93
    Иска те само за приятел и няма други чувства към теб.Сменя темата,за да не стане неловко и да успее да запази приятелството ви Нали знаеш приказката,че "Любовта е до време,а ИСТИНСКОТО приятелство е до гроб".Не съсипвай нещата,заради едно временно увлечение
    +1
    да,безсмислено е

+1
    да,безсмислено е

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Elenichkaa
    Тя ти е само приятелка,не го разваляй.

С едно не съм съгласна Русокоске:
    "
    Любовта е до време,а ИСТИНСКОТО приятелство е до гроб".
    Истинското приятелство,но и истинската любов също.
    Но да...в случая е приятелство и дори не мога,никой освен автора,а като гледам и той не е убеден,така де...е истинско ...надявам се не е толкова объркващо,колкото ми звучи на мен! Ай със здраве..
    Именно затова наблегнах само на ИСТИНСКО приятелство,а не споменах за истинска любов..Ако и 2те са истински нещата са 50/50-или и гаджето ти и приятелите ти се разбират и всичко е на 6,или трябва да избираш м/у едното и другото,защото в един момент все ще ти омръзне да си м/у чука и наковалнята

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Тези прегръдки са лигавщини каквито обикновено момичетата разменят по между си. Ако те намираше за сериозен нямаше да те гушка сякаш си просто една от приятелките й. А и тя точно за такъв те взима. Ако ти се иска да беше друго, трябвало е да действаш навреме.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Иска те само за приятел и няма други чувства към теб.
    Sad,but true.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си