Здравейте момичета и момчета!
Не се стърпях и направи темата. Много са ми интересни сайтовете пълни с магийки![]()
Направих тази тема с цел тук да пишем всякакви магии, а също така да кажете вярвате ли в тези неща?
Съжалявам, ако съм сгрешила раздела.
И аз не вярвам в магиите, но са ми интересни и ме интересува дали ги има или са направени с цел шарлатаните да се изхранват![]()
Може би има нещо вярно,не бих казала,че не вярвам,но не искам да се занимавам с това по никакъв начин.Може би всичко е до психика и внушение.
Аз пък вярвам в магиите.Обожавам да чета за тях и да научавам все повече и повече.Според майка ми съм луда,но съм си такава още от малка.![]()
Мдам и аз съм така.Първоначално написано от 7227
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
И какво, мислиш,че като ти копират няколко магии ще успееш да ги направиш?Темата е доста дълбока, само с интернет не става. Ако наистина си заинтересована - чети книги.
Не се занимавайте с нещо, което не разбирате.
Вярвам защото наистина съществуват такива неща,и не са някакви рецепти за готвене че да ти ги слагам в темата -.-
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Ти някви фокуси ли имаш в предвид ? Ако имаш в предвид магии като проклятия и прочие, начи темата е мноо тъпа и съм съгласна с dPa3HuTeJlПървоначално написано от nef4y123
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Лелее, и как реши, че е толкова тъпа ? На някои хора магиите и проклятията са им интересни.Първоначално написано от StolenBliss
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Първоначално написано от BeezyJey
Интересни ок, хубаво ама иначе да каже някой някоя как се прави. Ся ако искаш на еди кой си да му стане еди кво си - направи еди кво си. Кви са тия простотии. То тряя да си мноо зле ако искаш да праиш магия на някой..А дори и да е 'бяла' магия пак е тъпо, щото тва е раота насила. Квото има да си става ще си стане и без 'побутване'
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Няма бяла и черна магияИ да вярвам,пробвали са близки роднини да правят на семейството ми, тъй че... Ако са ти толкова интересни има си книги, има си и сайтове