- Форум
 - По малко от всичко
 - Всичко тийн накуп
 - > Летни Спомени <

Лятото си отиде, училище (и зимата) наближава.
Тук напишете по един незабравим спомен (ако имате) от това лято.
Моят спомен е като видях морето за пръв път (от колата, на път за там).
Малко е странно, но беше много яко преживяване![]()
Вие сте наред![]()
Дано имате по-нормални спомени от моя![]()
![]()
![]()
![]()
Най-якия ми спомен е от пижаменото ти партилМалко странно , но беше много якооо
![]()
![]()
![]()
Даа беше бешее![]()
Малко на чатче заприлича това, ама карай![]()
Когато се събрах с бившия (вече настоящ ;д ) приятел![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
цЕлото лято ми е един спомен
толкова неща се случиха,
беше супер яко,
и мега шита,
so...
Bring your love,baby, I can bring my shame
Bring the drugs,baby I can bring my pain
Когато бях на лагер и едни момчета ме натикаха в банята им и ме изкъпаха набързо![]()
имам много спомени от лято 2010 определено..ще запомня всички запознанства с момчета и яките вечери когато сме се напивали с..кола !![]()
![]()
![]()
Когато разбрах, че голямата ми любов все още има чувства към мен и иска да сме заедно.![]()
Всичко друго е някакви безпаметни нощи, които и да искам няма как д апомня...
една снимка, която събираше в себе си толкова много неща, които вече ги няма
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
нищо, че не бях много време на морето, от цялото лято най-хубава беше последната седмица![]()
На колко си бе, фенке на Селена?Първоначално написано от Djenka
![]()
Иначе няма да забравя партито на Армин - голямо разбиване беше.
Audio ergo sum
16-тият рожден ден на най- добрата ми приятелка, най- жестокият купон за лятото.![]()
всичките ми летни спомени всъщност са полу-спомени от некви ненормални дни и нощи..
като цяло - много силно лято беше.
Най-хубавото море,със най-прекрастните и големи вълниИскам и догодина там.Нямам думи да го опиша!Не съм си изкарвала толкова добре никога досега.
Като братовчедка ми си дойде от Гърция(там живеят) и цели две седмици излизахме и правехме щуротии ;д
Като минах М. по каране на колело ;д![]()
Също така това лято се запознах със моят най-добър гей прител.Най-якият човек на света хора заклевам сеГейовете са толкова прекрасни.Като жените, но някакви по-извисени ли как да кажа хах ;д Няма го тва завиждане между жени и тн. Абе много го харесвам <33
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Правих някакви ненормални плажове по 8-10 часа, имаше емоции ала-бала, а-у... и с'я оп! "тръгва си ляяятото...идева есента" (: Честно казано започвам дасе радвам, че застудява и че ще може да си седя повече вкъщи, че нямаше такова хойкане напред-назад-напред.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
първото ми лято с моята любов .... това е най-хубавото
![]()
Порастването ми ... поне се надявам да пораствам де
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
видях малките си братовчеди, прекарах една седмица със тях и толкова се привързах ... жалко, че заминаха .. един от редките в случаи, в които съм плакала ..когато пак се събрахме цялата компания от години ...
![]()
Абсолютно ВСЯКА една вечер в свещеното Дърво...![]()
Новата ми изгора, еххх...![]()
Ъъъъ, и нощта, в която се отрязах толкова жестоко, че сигурно още поне година-две няма да се напивам.
От това лято ми останаха толкова много и разнообразни спомени, кои хубави, кои не... Но опредлено не мога да кажа, че съм скучала. Въпреки това има няколко неща, които със сигурност няма да забравя:
Вечерта, в която с компанията ми се бяхме събрали и гледахме падащи звезди...
Вечерта, в която се запознах с един човек, за който дори не можех да предположа, че ще ми стане толкова скъп. И когато стояхме под звездите, умиращи от студ, седнали на камък, който ръбеше и на двама ни, но не спирахме да си говорим... Това просто се е запечатало в главата ми като картина.
This time, this place
Misused, mistakes.
Too long, too late
Who was I to make you wait?
ООО това лято беше НЕЗАБРАВИМО![]()
Свършихме даскало и скъсах с гаджето , за което много се радвам иначе след това щех да изпусна целия купон. От къде да почна :P За 2 сед. бяха дошли едни холандци и с един от тях (който е страшен сладур,пич и перфектен целувач) се забивахме мнооого яко. Като не пропускам , че с тях беше мнооого яко- базици,истории,смешки...абе пълна програма <3 ! После като гледахме 3 поредни нощи падащите звездил Беше невероятно красиво.Цяло лято басейнчета,щуротии,дискоте ки,купони. Не ми се искаше да свършва , но ето ,че вече наближава даскало , а времето вече се скапа
![]()
Bring it on baby.. I taste good!