Сигурно някои от вас ме помнят, бях направил тема, искащ съвети за това защо не ми върви в любовта, бях отхвърлян от момичетата и така... Преди един ден както си седяхме с комапнията на вън, по едно време дойдоха две момичета при нас и седнаха. Бяха познати на част от команията, та запознахме се и едното от тях много ми хареса. Останах със зяпнала уста, както се казва. Та през по-голямата част я гледах и не отлепях поглед... На мен много ми допадна, за нея не знам, смееше се на шегите ми, разговарях от време на време с нея само... На другия ден както си цъках, случайно я намерих във facebook - общи приятели. Добавих я, и тя ме прие. Тя живее доста далеч от там, където попринцип се събираме и няма как да идва, и за това знам, че няма да я срещна отново. Та се питам дали да опитам в чата да я поканя на някаква среща (без цветя ), тъй като това е може би единственият ми шанс. Или чрез чата да и взема номера и да и звънна? Няма как да разговарям лично с нея, защото нямам възможност, не че ме е срам и подобни глупости. Дори във facebook беше казала, че съм имал красива усмивка.
Е какво мислите? Как бихте постъпили вие? Миналата тема много ми помогна, дано и тази ми помогне. Поздрави!