.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Как вие подхождате???

Здравейте, с приателя ми правим секс от 2 месеца големи хора сме и всичко е ок, но още не сам му правила свирка смисал той ме лиже, секс, целувки и всичко останало, но свирка още не сам му правила той не си е поисквал или да ми подскаже по заобиколен начин, а аз си мисля че щом той прави нещо за да ми е добре е редно и аз да правя.. Аз ли трябва да подема иниациативата или да изчакам той да ми подскаже или да дойда момента от само себе си.. знам ли?Дайте мнение?при вас как са се получили нещата по конкретно?
    Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!

Град
    Europe

Re: Как вие подхождате???

Цитирай Първоначално написано от maackata
    Здравейте, с приателя ми правим секс от 2 месеца големи хора сме и всичко е ок, но още не сам му правила свирка смисал той ме лиже, секс, целувки и всичко останало, но свирка още не сам му правила той не си е поисквал или да ми подскаже по заобиколен начин, а аз си мисля че щом той прави нещо за да ми е добре е редно и аз да правя.. Аз ли трябва да подема иниациативата или да изчакам той да ми подскаже или да дойда момента от само себе си.. знам ли?Дайте мнение?при вас как са се получили нещата по конкретно?
    аз са не разбрах ти искаш ли да му правиш или не

Голям фен Аватара на ChalgaBoy
    Град
    София

Защо просто не го попиташ някой път докато сте заедно някаде , какво мисли за свирките Аз в началото бях твърдо против това , но с течение на времето взе да ми харесва а и винаги можеш да поемеш инициативата , докато го целуваш от устата надолу и му разкопчаваш дънките и .... сещаш се
    http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..

Ами ChalgaBoy мисля, че това е добра стратегия, но се чудя дали да не изчакам.. при вас как става нещата момичето ли взима иниециативата или не? А дали изкам или не по принцип не ми е любимо, но съм правила, държа на него и искам и той да е доволен...

Ben bu kızla yanlış bir şey g

Щом държиш на него и самата ти имаш желание да му доставиш това удоволствие - какво чакаш? Действай!
    Давам ти гаранция, че ще му хареса...
    Ако искаш може първо да му намекнеш по някакъв тънък начин.
    Кажи му, че имаш малка изненада за него, че ще му покажеш нещо ново... или пък измисли нещо по-мръснишко..
    Хубаво е да проявяваш инициатива.
    По този начин показваш на момчето, че наистина го желаеш.
    Например.. както стоите някаде само двамата.. започни да го докосваш, прокарвай ръце, целувай го страстно, след това клекни пред него, разкопчай го, започни да го облизваш, да го смучеш.
    100% ще си умре от кеф.
    Иначе при мен и моето гадже е различно.
    Понякога сама решавам да му доставя френска... дали преди да правим секс или просто малко да си поиграя с него.. Друг път той директно ми казва.
    Успех!

Благодаря за изчерпателния отговор whysosad. Чакам и др. мнения....

Град
    In the middle of Nowhere
    Поеми инициативата,не вярвам да ти откаже.Просто докато се целувате,може да заочнеш да му разкопчаваш панталоните,да му удериш една да му стане и от там нататък предполагам знаеш
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Като не си е поискал къде сама са набутваш да му духаш
    sleda ot lubovta

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)

Цитирай Първоначално написано от Princessani
    Като не си е поискал къде сама са набутваш да му духаш

Авторке,на колко години сте,та казваш,че сте големи хора?
    При положение,че вече си го правила(Явно на предишни партньори),то какъв е проблема сега?Заедно сте,правите си секс,всичко точно...В свирката няма нищо лошо.Не е нужно да му казваш предварително,да правите планове,да подготвяш и упражняваш предварително действията и думите си преди,по време на и след "процедурата по доставяне на удоволствие".Най-добре спри да го мислиш за един-два дни.Не се шашкай толкова много.Просто и лесно е решението.Следващия път,когато той те лиже,то изчакай да си поиграе с теб малко и след това му кажи например "Миличко,искам да направим нещо ново.Защо не се настаниш удобно на леглото и не си затвориш очите?"Хем,че той веднага ще се сети и ще побърза да изпълни думите ти,хем ще си спестиш ненужни разговори и прочие.Не е нужно със същите думи.Все пак не знам как разговаряте помежду си.На момента го измисли.След като вече е в ръцете ти и няма накъде да мърда знаеш какво да правиш(Надявам се...).Това е.Бързо,лесно,вкусно.

Приятно прекарване и не се спичай.Няма от какво.Все пак сте заедно.Няма от какво да се притесняваш

Айде и после сподели как е минало
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Какво означава момчето да поеме самоинициятивата? Да те заклещи в ъгъла и да ти натисне главата на долу, и да ти го наръга до сливиците? Това ли е?
    Свирката е спонтанно нещо...
    ust gonna stand there and watch me burn
    But that's alright because I like the way it hurts
    Just gonna stand there and hear me cry
    But that's alright because I love the way you lie
    I love the way you lie...

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Хахахах... Израза "Бързо, лесно, вкусно" ми хареса

А иначе, както казаха останалите, когато се настроиш на тази вълна, просто го направи, не кой знае колко сложно...

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    Поеми инициативата в уста и тва е.

Фен Аватара на neshty
    Град
    ОсТрОвА На ИзКуШеНиЯтА
    АЗ процедирам така : Започвам от устните,продължавам по врата,после по корема ... разкопчавам дънките и продължавам на долу ... И ако си готова направи го ... не чакай да те накара. Това ще му хареса!
    зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?

Свирка - bullshit
    мацкааа така ти е поо- добре
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Мега фен
    Няма к'во да чакаш.ДЕИСТВАЙ!Направо,без предупреждение никакво..Налапваш го и толкоз

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Ако искаш давай.
    При първият ми партьор - по желание сигурно е било, вече изобщо не си го спомням него (и не искам).
    При останалите - и да си искат, ако не искам аз - не давам. А това е често
    Иначе- недей да правиш нещо, което не искаш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си