.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    Fight Science 1 (Кунг фу, Карате, Бокс, БЖЖ, Тае куон до, Муай тай, Нинджитсу и др.)
    http://zamunda.net/details.php?id=60898&hit=1
    Fight Science 2 Mixed Martial Arts Fighters (ММА)
    http://www.cagetoday.com/fight-scien...ts-full-video/

ствура си да се гледат
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Задължително трябва да се запиша на някакви бойни изкуства защото 1 че това е единствения начин да си изкарам нервите ..избива ме на агресия и посягам а други хора а това не е добре и 2 половин София иска да ме бие така че няма да е лошо да се науча...а и по-добре да виса в някоя зала и да тренирам от колкото да се скитам по дискотеки и да си губа времето на вятара - писнало ми е ) .. лошото е че пуша и тепърва отказвам цигарите и малко ще ми е трудно но .. )

Повече от фен
    ами отивай в някоя зала,и почвай..ако не ти хареса-отиваш в друга,и така докато намериш твоята
    вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..

Днес вечерта отивам до Славия да проверя за тренитовките по кик бокс.. дочух че там биват ии почвам... но просто не се виждам като аз и 1 набиране не мога да направя ;д

Повече от фен
    никой не се е родил научен..и най дългия път започва с първата стъпка....

е да ама какво ... отивам аз и всички ще ме гледат на криво и ще ми се подиграват на '' големия опит '' .... пфф ;хх

Мега фен Аватара на Chacho
    Никой не очаква от теб да си тренирала преди. По-скоро ще ги изненадаш, ако имаш опит. Пък и подигравките обикновено са с тези, които си начинаещи, но се мислят за много вещи.

След известно време тренировки даже няма и да се сещаш за този проблем
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен
    всеки е започнал някога от нулата,а хората трениращи бойни изкуства са различна порода,так аче споко ,никой няма да ти се подиграва...

Утре започваммм ) и благодаря ..... имам и 1 вапрос , брат ми е боксьор и иска да си купи ръкавици на Everlast .. тук в софия има ли някакви магазини ??

Супер фен Аватара на fatrat
    sila.bg на раковски май беше

Аааааааааа тръпката е невероятна .. отивам за трети път днес ме вкараьа на ринга справям се добрее и много много ми харесва .. това е моят спорт !!! Вече ми измислиха и прякор оставам си там !!

Мега фен Аватара на Chacho
    От мен много успехи за в бъдеще в това начинание! Ние сме си във форума, БИ ще си се коментират и винаги ще можем да те насочим, ако имаш чуденки. Поздрави!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен Аватара на smeshnik
    Град
    Столицата
    Колежке, на Славия още ли е Емо по кик бокс треньора ?
    Този който не пада, не се изправя.

Благодаряя ... ;рр И да ... но аз почнах с класчески бокс при Краси иначе Емо си е още там аз го познавам той тренираше брат ми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си