- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Пушиш ли?
Оф,GD,какъв е смисъла да пускаш едно мнение 986348 пъти? Аман от такива дето искат да натрупат 2378978643 мнения.
По темата:Не пуша и не смятам да почвам за напред.
като гледам анкетата..вече все по-малко хора се тровят ,което е добре,щото не ме тровят и мене
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Пуших преди 4 години ( в седми клас) от тея изпити откачах без цигара...спрях,пропушвал съм но от 4 месеца някъде вече пуша,но по малко (максимум 2 кутий на седмица и то само щото всеки вика дай една) лош навик е но какво да се прави иначе откачам...
>>DjBelev<<
Не.
I'll have the fire I'll have the force I'll have the power to make my evil take its course.
I'm on the highway to hell.
Никога не съм пушила.
Първоначално написано от chemist9009
Като издънен комин![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Имах един познат,който така пропуши на тази възраст-7.8 клас.Сега като е на 21 е пълна развалина:не може да пробяга и 50м без да почне да се след това,изпитва големи затруднения при секс,оплаква ми се,че не може да получи ерекция...аве ши*ана работа.Едва ли ще доживее до 30-35.На тази възраст организма ти още се развива и,ако почнеш да го тровиш оттогава се прее*аваш тотално...Първоначално написано от ForzaFelipe
Same shit,different day .
пушенето на трева от време на време брои ли се ?
Много Много рядко въздържам се![]()
LIVE FREE
Не, не съм и пробвала, и нямам намерение. Дори когато усетя цигарен дим се задушавам, да не говорим ако запаля..![]()
In the eye oft the storm but I ain't scared
Cause after the storm There'll be calm somewhere![]()
old nick: lori
Първоначално написано от nymphadora
пуша. но мн по малко от преди :P
и пиенето също
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
От 14 годишни и всички пушат. Жалко и тъпо е. По-късно ще искате много да ги откажете. Ама сега как не го проумявате това? Чудя ви се?
Аз не пуша.![]()
Радвам се ,че повечето в този форум не пушат. Браво. \/
Не пуша, защото тренирам. Но и да не тренирах пак нямаше да пуша, мисля, че е безсмислено да давам пари, за да се тровя.![]()
преди пушех по-малко, а сега много рядко... защото нашите ме надуших
![]()
какво да пуша?
marry me girl, be my fairy to the world, be my very own constellation
Първоначално написано от tastetherainbow
никотинче,тревичка ала бала![]()
![]()
![]()