.

Виж резултатите на анкетата: Пушиш ли?

Гласували
336. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • не

224 66,67%
  • да

112 33,33%
Отговор в тема
Страница 4 от 9 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 219

Тема: Пушиш ли?

Поне по една на седмица.

Повече от фен Аватара на JZfan
    Град
    New York
    He

тревата счита ли се ?

Супер фен Аватара на fuckme
    не. случвало ми се е да изпуша по една цигара, ако съм някъде. ама това да са общо 10-20 цигари. не мисля да почвам, защото е адски тъпо само да се тровиш от ранна възраст, пък и да плащаш за това. а и като знам колко трудно се отказват - ей го баща ми, на 40 години, не беше пушил 8-9 години , и наскоро пак почна да запалва покрай майка ми. а и като се замисля майка ми по колко пари дава на месец за тея цигари и като знам, че тея пари са можели да се вложат в нещо далееч по - стойностно, направо ми се реве.... горе - долу към 150 - 200 дава за цигари, като знам, че примерно тея пари можеше да ги дава на мен и на сестра ми да си ги харчим.... не, че ще си купим нещо ТОЛКОВА нужна, но пак ще е по - добре от колкото цигари! иначе и наргиле съм пушила, трева не съм и не мисля в скоро време да пуша. струва ми се адски опасно.
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Град
    Far far away..
    Да,пуша,но по малко. Пропуших малка и то от простотия.. И честно казано много ме е яд. Бях ги спряла за повече от година , после започнах пак..

Повече от фен
    да от 3/4 години

Не!!! Лятото имаше период за 1-2 седмици в които пушех,но само от гъзария иначе не. :P

I ♥ machoka Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от fuckme
    не. случвало ми се е да изпуша по една цигара, ако съм някъде. ама това да са общо 10-20 цигари. не мисля да почвам, защото е адски тъпо само да се тровиш от ранна възраст, пък и да плащаш за това. а и като знам колко трудно се отказват - ей го баща ми, на 40 години, не беше пушил 8-9 години , и наскоро пак почна да запалва покрай майка ми. а и като се замисля майка ми по колко пари дава на месец за тея цигари и като знам, че тея пари са можели да се вложат в нещо далееч по - стойностно, направо ми се реве.... горе - долу към 150 - 200 дава за цигари, като знам, че примерно тея пари можеше да ги дава на мен и на сестра ми да си ги харчим.... не, че ще си купим нещо ТОЛКОВА нужна, но пак ще е по - добре от колкото цигари! иначе и наргиле съм пушила, трева не съм и не мисля в скоро време да пуша. струва ми се адски опасно.
    и аз така.

Не и не мисля да започвам

Мега фен Аватара на Sisito941
    Не..
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Не.
    Even when I'm old and grey, I won't be able to play it, but I'll still love the game.

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Трева от време на време .. в седмицата 1-2 пъти , цигари не пуша,само от време на време .. ама тревата е далеч по-безопасна от цигарите тъй че .. (sun)
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Рядко. В момента съм в процес на обмисляне дали е от чист келешлък или просто си имам нужда.

НЕ . За мен пушенето е един нежелан разход Давам пари и се тровя ...

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Не пуша и нямам намерение да се тровя с такива неща.
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

пробвала съм , но не ,, пасивен пушач съм ;д
    Добре че са бъзиците, да си казваме истината.. =]]

Голям фен Аватара на elito96
    Град
    Soфiя
    НЕ!
    Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.

Град
    Плевен
    да :P

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Не съм пушила и не смятам.

Senior Member Повече от фен
    Град
    Пазарджик city
    Цитирай Първоначално написано от Nqkuf
    Не, не и НЕ
    +1

Град
    в света на приключенията ..
    НЕ! Не смятам и да пробвам.

Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    не пуша..не пия кафе..ЗА БЕЛИ ЗЪБКИ....
    6б3З10

Голям фен Аватара на dimi93
    Да, от 3 години не искам да ги спра, просто защото ми доставя удоволствие! Иначе ако си го поставя за цел съм сигурен, че ще успея!
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Бях стигнал до кутия на ден, но от вече два месеца не пуша

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си