- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Пушиш ли?
тревата счита ли се ?
не. случвало ми се е да изпуша по една цигара, ако съм някъде. ама това да са общо 10-20 цигари. не мисля да почвам, защото е адски тъпо само да се тровиш от ранна възраст, пък и да плащаш за това. а и като знам колко трудно се отказват - ей го баща ми, на 40 години, не беше пушил 8-9 години , и наскоро пак почна да запалва покрай майка ми. а и като се замисля майка ми по колко пари дава на месец за тея цигари и като знам, че тея пари са можели да се вложат в нещо далееч по - стойностно, направо ми се реве.... горе - долу към 150 - 200 дава за цигари, като знам, че примерно тея пари можеше да ги дава на мен и на сестра ми да си ги харчим.... не, че ще си купим нещо ТОЛКОВА нужна, но пак ще е по - добре от колкото цигари! иначе и наргиле съм пушила, трева не съм и не мисля в скоро време да пуша. струва ми се адски опасно.![]()
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Да,пуша,но по малко. Пропуших малка и то от простотия..И честно казано много ме е яд. Бях ги спряла за повече от година , после започнах пак..
да от 3/4 години
Не!!! Лятото имаше период за 1-2 седмици в които пушех,но само от гъзарияиначе не. :P
и аз така.Първоначално написано от fuckme
да
Не..![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Не.
Even when I'm old and grey, I won't be able to play it, but I'll still love the game.
Трева от време на време .. в седмицата 1-2 пъти , цигари не пуша,само от време на време ..ама тревата е далеч по-безопасна от цигарите тъй че .. (sun)
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Рядко. В момента съм в процес на обмисляне дали е от чист келешлък или просто си имам нужда.![]()
НЕ . За мен пушенето е един нежелан разходДавам пари и се тровя ...
Първоначално написано от sasha_90
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
пробвала съм , но не ,, пасивен пушач съм ;д
Добре че са бъзиците, да си казваме истината.. =]]
НЕ!
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
да :P
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Не съм пушила и не смятам.
+1Първоначално написано от Nqkuf
не пуша..не пия кафе..ЗА БЕЛИ ЗЪБКИ....
6б3З10
Да, от 3 години не искам да ги спра, просто защото ми доставя удоволствие! Иначе ако си го поставя за цел съм сигурен, че ще успея!
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Бях стигнал до кутия на ден, но от вече два месеца не пуша![]()
![]()