- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Пушиш ли?
ъп!
НЕ пуша,мнооого рядко пия..
Само на празници и то не винаги..
Може на Коледа,Нова Година и на
някакъв купон - в годината три пъти
най-много![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
да,пуша/от преди няколко месеца почнах/ ,пия,на 18 години съм така че няма нищо лошо![]()
И аз такаПървоначално написано от iLovePussyJuice
![]()
Като откача, откачам!
Пуша от година и половина , но ги намалявам.. Ебаси .. не ми се дават по 5 лв всеки ден ..Голяма глупост са цигарите![]()
Първоначално написано от kik7
Пуша да, но по една кутия на месец.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Първоначално написано от Monnie
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
И аз горе-долу така.. 2-3, плюс-минус цигари на седмица..Първоначално написано от DaemonBoy
НЕ!!!!![]()
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
Искам да изкажа едно мнение.Това цялото медийно внимание почва да ме дразни.Говоря като цяло.Примерно преди няколко дена четох че :Кабриолетите са вредни,Бързата закуска е вредна,столовете били вредни,Синтетичните дрехи били вредни,ГМО-то било вредно...абе не мога да се сетя колко хиляди неща са били вредни.Дори и да е така то излиза:Всичко хубаво е или вредно или не може да си го позволим.Ем то за какво живеем бе да го е*а?!И компютрите са вредни и ТЕЦ е вреден и хиляди други неща е й?! Аз (ако имаше в града) бих отишал с кабриолета си седнал на седалката да изям един чеезбургер,след това бих отишал на кръчма и бих изпушил една пура с уйски да си седна на компа и да заспя пред него докато монитора ме облъчва цяла нощ
Пробвала съм,но не пуша.
Да.
Пуша от 5клас.
Сега съм на 20.
Пуша ... на 17 съм не е толко трагично ... амаа първоначално не усещах "глад" за тютюн ... обаче от бая време вече си пуша и се усещам,че понякога не издържам и "треперя" за цигарка... ох и едно кафенце ...обаче се орентирам към спирането им... и от там въпрос: КАК? ако някой ги е спрял ще съм много благодарна да ми каже как ... пробвах,четох една книга "как да спрем цигарите"
ама с четенето си останах..
Не. Не пуша, не смятам и да почвам, защото не ми харесва. Иначе не съм против цигарите. Всички казват, че са вредни..те пък откъде знаят![]()
![]()
![]()