- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Пушиш ли?
Не..
Първоначално написано от Monnie
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Започнах преди година и половина... Сега се опитвам да ги спра ама не става..![]()
![]()
Пълна шитня. Дърпал съм няколко пъти, но това е отвратителен навик. Никога....
Нем..
Пробвала съм, но никога не бих ги почнала, а много хора са ме навивали да пуша..
Преди да, сега не.
Започнах за 'гъзарията'.
Продължи около година и половина някъде.
Няма да повторя.
*сън*
Не пуша, никога не съм пробвала и в близко бъдеще не мисля да пробвам. Само се отвръщавам като си помисля на какво мирише устата на пушач след 1 цигара. Гадно е и отблъскващо
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
Първоначално написано от Monnie
СъгласенПървоначално написано от Mar7i
![]()
Не пуша и не мисля да го правя...
Страдам от синдром на придобита Еуфория!!![]()
да,преди 1 година горе-долу.
не мисля,че да пушиш е гъзарско.
просто ми е приятно.
занимателно..бляблябля..
само Marlboro Gold ^^
дамм,бях на 14 като почнах,викат ми аре пробвай,за да видиш какво е.
малко раничко почнах,ама..
и така,първоначално не ме кефише..ама с тоя и оня като палиш от време на време цигари и почва постепенно да ти харесва.
първо пушиш рядко,увеличаваш и сега съм на 10 минимум цигари на ден.
в училище убивам времето,като пуша през междучасията,но не мисля ,че ме прави яка.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Абсолютно същотоПървоначално написано от cigarettekisses
I hate cold-blooded people !!!
Поне за мене т'ва е адски тъпо да пушиш!К'ва ти гъзария,к'ви 5 лева... т'ва ти бърка в здравето!
![]()
Страдам от синдром на придобита Еуфория!!![]()
Ето и моята история относно темата:
Преди изобщо не пипах цигара,бягах от тях,нямах никакво намерение да ги почвам,нито сега,нито за в бъдеще.Бях си казал че до края на живота си няма да пипна цигари,камо ли да я пуша.
Бях от най-задръстените в класа,повечето ме плюеха,обиждаха,биеха и т.н.Повечето от учениците ми пушеха,пиеха,даже някои и се дрогираха.
А пък Аз нито алкохол близвах,нито цигара не пипах.
Доста време моите съученици правеха опити да ме научат да пуша,но без успех,омръзна им да ме убеждават,и на мен също ми писна да ме дразнат.
Та един ден ми омръзва вече инезнам как взех,че опитах.Всички казваха,че ще умра,ако дръпна,но още съм жив.Бяха учудени.От начало ми се смееха как пуша,но полека лека ги свикнах,пуша като комин,даже и пури съм пушил.Пушил за почти всички марки цигари,но най-много ми харесва victory white.Научих се и да пия,но това беше доста преди да пропуша,но няма да разказвам как,защото темата не е за това.
Притеснявам се само,че родителите ми не знаят за това и ако ме хванат ще ме убият.Пък сега съм 12 клас,пуша си по около половин кутийка на ден,няколко пъти в месеца се напивам като свиня и ми е много готино.А като се замисля къкъв бях само преди 1-2 години и какъв съм сега направо ми става лошо.
не![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Не, определено.Аз танцувам от няколко години и ми е просто забранено, пък и не искам.Само да се тровя и да умра по-бързо - не мерси!Животът и без това е кратък, няма нужда да си го скъсяваме допълнително!
Нем
не
Във всяка жена се крие звяр. Лошо за този, който го събуди и прекрасно за този, който го обуздае.. <3
Започнах на 20, сега съм на 25. Пуша и ще продължа да пуша.
Жестоко е да си сред бурените цвете
като видях как си отиде дядо ми спрях и да си помислям че ще запаля цигара
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n