- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Пушиш ли?
не![]()
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
Отказвам ги.И аз не знам защо започнах, може би от любопитство, но определено съжалявам.
И моя умря от цигари-рак на белия дроб.По темата-НЕ!Първоначално написано от cunt
2-3 пъти в годината.Попринцип не,не изпитвам нужда да го правя.![]()
ами за първи път бях на12-13 години май пушех до 16 годишна възраст после ги спрях пак ги почнах после пак ги спрях и ся пак ги почнах искам да ги спра ама не мога![]()
![]()
Кутия на ден. Ако съм много нервен може да се стигне до 2 ...хич не е полезно, ама навик. Пък и ако съм нервен и не запаля...става страшно![]()
не
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Не... Прилошава ми само от тютюневия дим, а пък камо ли ако пропуша.
Като съм в компания, да . Преди пушех секи ден , но сега не. инче познавам жена на 92, която на ден пуши по 1 кутия, така че не ми огговри за възраст и умирачкаПървоначално написано от Supernaturalfan
I hate cold-blooded people !!!
Цигарите и алкохола убивали бавно, че кой бърза?
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
За жалост да... от година и нещо. Обаче поне не пуша по много, даже ако не ми се пуши и хичНо все пак нямам намерение да ги спирам.. нямам волята да не пуша, когато адски ми се пуши
Не . И по-хубаво . Никога не съм си дръпвал даже . Имам чувството че ако започна да пуша няма да мога да ги спра![]()
Ами пробвала съм, но не пуша..