.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Супер фен Аватара на diksi

Как да се справя с гнева?

Поради лични причини изпитвам гняв и на моменти не знам как да го задържа. Ако знаете някакви начини споделете.

Повече от фен Аватара на UnkNoWn12
    Затвори очи и брой до 10. Работи
    Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..

Супер фен Аватара на diksi
    Добре, представи си, че тъкмо се успокоявам и пак заради "проблема" ми си покачват нервите. Какво е редно за го задържам или да го освободя веднъж завинаги?
    ПС - Съжалявам, че не съм конкретна, но е много лично.

Град
    София
    Няма как да го освободиш завинаги.И аз съм същия-лесно се паля и после трудно се успокоявам.За последно баща ми ме изнерви една сутрин и после го мислих цял ден,че и след това Трябва просто да си мислиш за нещо друго по-хубаво от нещата,които те разгневяват :P

Спорт и движение. Нормално е да си агресивен като не си хабиш енергията.
    Everything it`s possible !

Фен
    Град
    Костинброд
    ами аз имам подобен проблем смисъл н точно де но.. значи преди като се ядосах направо изтерясвах но бях много малка... след това се научих да си задържам гнева или болката или там каквото и да било... наскоро като се ядосах блъсках с юмръци по стената и си преебах леко ръката.. след това като нямах стена наблизо буквално разкъсах на парчета една тетрадка.. днес от нервене пък набих малко един от класа ми.. :х или пък като се ядосам чупя нещо.. но най-много използвам задържането вътре.. общо взето си изкарвам нервите по различни начини някой не че са сериозно просто не са препоръчителни... опитай се да го задържиш на момента след това го изкарай по някой безопасен начин например зимаш 1 тетрадка и драскаш по нея може да не рисуваш ами просто да драскаш.. или пускаш музика / такава която да те успокоява .. мен например ме успокоява метълът.. вместо да ми подхранва гневът ме успокоява.. / или някой твой си начин за изкарване на нервите.. нз опитай и после сподели какво е станало...
    BREAK DANCE (H) BEATBOX (H) GRAFFITI (H)

вземи един сервиз със чаши и почни да ги удряш ф земята :P

Голям фен Аватара на ivetty9
    Аз например като се ядосам много и съм вкъщи и легна да спя, дори и 30 мин. да дремна после съм по-добре,определено.

Мега фен Аватара на iiordanova
    И аз се паля бързо , и не мога да се успокоя лесно.
    Не мога да ти дам съвет , защото самата аз не съм го намерила.
    Понякога късам или драскам някой лист , но не помага.

Питайте гардероба ми,той знае най-добре
    Сблъсъците с предмети са рядкост,трябва да съм адски бесен,иначе сядам пускам си музика и се опитвам да спра да мисля за проблема

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Цитирай Първоначално написано от Amazingskill
    +++ като се изнервиш почни да правиш некви тежки упражнения, де да знам, излез да тичаш. Аз като нещо не съм добре в даскало след тва се прибирам пеша и значително се успокоявам.
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    Цитирай Първоначално написано от Amazingskill
    +++ като се изнервиш почни да правиш некви тежки упражнения, де да знам, излез да тичаш. Аз като нещо не съм добре в даскало след тва се прибирам пеша и значително се успокоявам.
    Тва помага ама най-много ми помага на мен агресивната музика. Няма начин просто да не ти махне гнева от раз. Просто ако обичаш някакъв стил агресивна музика веднага пускаш като си нервен/на и за 1-2 песни си супер.
    ваУ рокс
    Grell

Крещи, викай в затворена стая, където никой не те чува и на никой не може да го 'отнесе'.

1.Както казаха-агресивна музика.Навиквам се едно хубаво и ми минава веднага.
    2.Спортът и движението също.
    3.Ако ти се плаче-плачи.Винаги,когато съм ядосана/което е много рядко/ плача и ми става по-добре.
    Знам,че ти давам изтъркани съвети,но за друго не мога да се сетя...

ПС-колко често се нервираш?

Поемай дълбоко въздух..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

аз когато съм ядосана чистя... пробвай и ти , може и да помогне
    Тишината е твоето име на ум
    всеки облак носи твоя парфюм
    всички влакове водят в твоя тунел
    през трупа си все към теб съм поел...

Голям фен Аватара на GrippingBosh
    Казвали са ми ,че съм най-нервният човек когото познават и реално е така...Спортът участва в ежедневието ми ,когато се изморя нямам сила нито да се карам ,нито да се чумеря.Тъй като проблемите са у нас излизам постояннно.Мисля че всичко е въпрос на лична нагласа,прави неща които заемат времето ти ,отделят те от проблема .Колкото и да се нервиш за нищо,то няма да се промени с нерви ,а с действия Подложени сме на ужасен стрес,но това е живота какво да се прави.Трябва да си почиваш пълноценно ,много е важно,излез разходи се ,на балкона подишай чист въздух
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Супер фен Аватара на sp33der
    Град
    София

Просто намери някакво занимание,което да те разсейва,спортувай,излизай повече...Всичко се поправя и след време се смеем на нещата,за които някога сме се нервирали!

Ганджа и мармалад....

Супер фен Аватара на Djuff
    Слушай музика, купи си круша и я удряй, тичай, отиди някъде където няма никой и викай,,,

Ами аз трябва да избухна да си кажа каквото ми е на сърцето и се успокоявам
    lOve iS in The aIr

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си