Ето и моята история относно темата:
Преди изобщо не пипах цигара,бягах от тях,нямах никакво намерение да ги почвам,нито сега,нито за в бъдеще.Бях си казал че до края на живота си няма да пипна цигари,камо ли да я пуша.
Бях от най-задръстените в класа,повечето ме плюеха,обиждаха,биеха и т.н.Повечето от учениците ми пушеха,пиеха,даже някои и се дрогираха.
А пък Аз нито алкохол близвах,нито цигара не пипах.
Доста време моите съученици правеха опити да ме научат да пуша,но без успех,омръзна им да ме убеждават,и на мен също ми писна да ме дразнат.
Та един ден ми омръзва вече инезнам как взех,че опитах.Всички казваха,че ще умра,ако дръпна,но още съм жив.Бяха учудени.От начало ми се смееха как пуша,но полека лека ги свикнах,пуша като комин,даже и пури съм пушил.Пушил за почти всички марки цигари,но най-много ми харесва victory white.Научих се и да пия,но това беше доста преди да пропуша,но няма да разказвам как,защото темата не е за това.
Притеснявам се само,че родителите ми не знаят за това и ако ме хванат ще ме убият.Пък сега съм 12 клас,пуша си по около половин кутийка на ден,няколко пъти в месеца се напивам като свиня и ми е много готино.А като се замисля къкъв бях само преди 1-2 години и какъв съм сега направо ми става лошо.