- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- бягате ли от вкащи ??
и така бягали ли сте от вкащи за купон за дискотека или просто да изчезнете за няколко дена? - на мен ми се е случвало да бягам от вкащи единия пат беше защото неми позволяваха да се виждам с гаджето си и така ииначе и за дискотека и за купонче сам изчезвала
[/b]
Не![]()
да те поправя-пише се вкЪщи и пЪт
П.С.:за какво да бягам,като наще ми звъннят,.питат ме къде съм,ще се прибера ли скоро,ако не-внимавай какво правиш ми казват
Не и не смятам,че
някой ден ще го правя...
Винаги,когато излизам - казвам
на родителите ми,къде отивам...
Все пак те ми имат доверие и ми разрешават..
Та както и да е..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
да и аз така,просто няма смисъл да го правишПървоначално написано от SmilezZz
Не съм бягала. Не искам да бягам. Последствията ще са гадни.
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Не съм бягала и няма да бягам. Нямам причина.
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Не съм, мен никога не са ме спирали да ходя на дискотеки или купони. Единственото изискване е да им кажа къде съм.
Само един път казах,че ще спя в приятелка и отдох на купон,на които знех че няма да ме пуснат,защото беше извън града.
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Не живея в къщи, а в общежитието какви ли не работи за 3г. преживях (мразя думата, ама е факт, не всеки е живял с тъпи патки и момиче, срещу което се води дело за нанасяне на средна телесна повреда, сектантка , стъжняваща ти съществуването ). Понякога ми се иска да избягам У нас.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Не съм и не мисля, че ще ми се наложи.
Родителите ми ми имат доверие, ако избягам дори един път, не само, че ще ме накажат временно, ами и ще изгубят доверието си в мен за много дълго време.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Никога не съм си мислила даже да бягам. Въпреки, че в гимназията се прибирах вкъщи само за събота и неделя, а живеех на квартира в друг град. Обичам вкъщи!
Е па как ти стъжнява живота?Първоначално написано от YouDontKnowMe
Па на колежката с делото й прати много поздрави..
![]()
Няма от кого да бягам. Родителите ми са адски печени. Мога да отида да спя когато и при когото си поискам. Единствено гледам да им казвам, понеже знам, че ако някой ден имам деца ще искам да знам най-малкото къде са и дали не са се забъркали в нещо. През седмицата да съм максимум 1/2 дена у нас. През останалото време съм или при гаджето или с него на купони у приятели.
Гледаш прекалено много американски тийн филми.Първоначално написано от vanchetooo
Who's next!
Случвало се е,ама при баба ми.Щото тя е мега притеснителна и ме кара 20-21 часа най-късно да съм се прибрал.![]()
Не съм бягала.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...