- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- бягате ли от вкащи ??
Не съм и няма да го направя - те ми имат доверие и ме пускат нявсякъде ..
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Вижда ми се глупаво,дори и смешно,да бягащ от къщи,за да си направиш кефа някъде.Мое мнение.Вече съм достатъчно голяма и ходя,където преценя,че искам.Не ми се налага да бягам.Родители те ми ми имат пълно доверие и очевидно има защо.
Когато съм била по-малка също не съм бягала,за да посещавам места,които не са подходящи за възрастта ми.
Друг е въпроса,че не ме вълнуват дискотеките.Не са мой тип.Предпочитам по-спокойни места.
Когато съм при баба не ми дава да стоя повече от 3 часа навън и после втрои път да излезна не може ианче мама всичко ми дава!!(в границите на нормалното разбира се)
I hate cold-blooded people !!!
Не, но много пъти ми се е искало. Просто си знам какви ще бъдат последиците и това, че няма къде да отида..
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Не, не бягам от вкАщи.
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
не.родителите ми ме пускат почти навсякъде, но ако не се съгласят - здраве да е. никога не съм била толкова на зор, че да избягам. пък и като знам какви ще са последицитеее...![]()
само веднъж и то защото се бяхме скарали с тях .. даже не се замислих, излязох с едни приятели за час-два а наще така и не разбраха ..
Не съм..
1. Когато искам да излезна майка ми задължително знае къде отивам и кога ще се прибера. Има ми доверие и няма смисъл да я лъжа или още по-малко да бягам. Научила съм се да съм приятелка с майка си.
2.Ако избягам,последствията ще са унищожителни...![]()
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
Не бягам от вкАщи, но и не бягам от вкЪщи.Няма причина и никога не бих го направила.
ПП: Как може да сте толко неграмотни, бе?!![]()
![]()
HE : )
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
не.родителите ми ме пускат почти навсякъде, но ако не се съгласят - здраве да е. никога не съм била толкова на зор, че да избягам. пък и като знам какви ще са последицитеее...
+1
Не и нямам намерение.
Попринцип репликата ми е:
"По-добре да ти кажа къде ще съм и в колко ще се прибера, отколкото да бягам от нас и да се вкарвам излишно във филми."
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?