- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Имали още навити ?
Абе не знам колко си сериозен,но говориш много заблудено.
"ако някой знае място,карта да казва" щом пускаш тази тема значи трябва да си запознат.
Ако погледнем сериозно - това търсенето на злато,съкровище е само по филмите.Карибски пирати ух ля ля![]()
Как мислиш се провеждат нещата?
И мислиш ли,че някой просто ейтака смирено ще ти каже "ае брат край ловеч има една гора,да знаеш там има злато" .Всички хора сме си малко или много егоисти.Ако някой вероятно знае за такова място сам ще отиде. Ама малко вероятно нали ти казвам.
Тея места се проучват от арехеолозите.Търсят ценни стари "неща" не само заради парите( и това го има много) но и заради тяхната страс към историята.Да се каже "(име) откри старинната ваза" примерно ;д. Археологството макар и да се счита за "работа на умници" си е доста мръсна работа.Много цапотене,много нещо.
Иначе съм навита.Качаме се на един кораб и из тихият океан ще търсим островчетаАз ще съм принцесата на кораба и ще ви разведрявам със чудни истории за феи и тролчета и ще ви готвя вкусни неща ^.^
П.П. Ехх,че яка история.Има ли наистина такива хора?Много искам да плавам из морето и да разказвам моите фантастични истории на групата корабни другарчета ^.^
П.П.2.Не съм пияна да не си помислите нещо![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...