.
Затворена тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 108

Hybrid View

Иска да ми духа

Само да уточня, че темата НЕ Е ЕБАВКА! Моля за сериозни отговори!

Значи ... аз съм на 15, приятелката ми е на 16 и вчера ми каза съвсем на сериозно, че иска да ми духа (не съм правил секс или нещо подобно досега). Не съм сигурен какво да и кажа. А тя ми каза, че ако и откажа, ще го направи друг, и няма да ходи вече с мен. От една страна ми се иска, от друга - не съм толкова сигурен.

Моля, някой да ми каже решение на тази ситуация.

Голям фен Аватара на bebchoOoOoOo
    Ми дай и да ти духа, кво толкова Не е страшно
    Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!

Не разбирам какви точно са ти колебанията . Или искаш или не. Уточни малко какво по-точно те притеснява.

Говори с нея кажи и че ти е за първи път и ако е печена ще те разбере и ще бъде по внимателна не да те стресне че ти си девствен а тя вече отракана кака! Успех и давай по смело!!!

Голям фен Аватара на ChalgaBoy
    Град
    София
    Има хора ,които се молят да чуят това от приятелките си... Как да постъпиш... Тегли си 1 душ , обръсни се , виж се с нея а/у и и позволи да прави к'вот иска Освен ако не искаш ,да отиде при друг да му продуха тръбите
    http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..

За първи път виждам момче което се колебае дали да даде на гаджето си да му духа. Приеми няма нищо страшно !!!
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от housse
    За първи път виждам момче което се колебае дали да даде на гаджето си да му духа. Приеми няма нищо страшно !!!
    Да!
    Аз пък си мислех, че абсолютно всяко момче, пък било то и 95-ти набор, си умира за това.

Авторе, да не би да се притесняваш, че ще свършиш още щом си прокара езичето там за пръв път? Възможно е. Затова ще е добре няколко часа преди срещата ви да си биеш една.
    Както каза чалгаджията, обезкосми се, вземи си душ и се наслади на това, което момичето ти предлага. А защо в замяна не й направиш и ти френска?
    all day... all night... what the fuck?!

Голям фен Аватара на ChalgaBoy
    Град
    София
    [quote="ScarletBite"]
    Цитирай Първоначално написано от housse
    А защо в замяна не й направиш и ти френска?
    мани ще има въпроси като оная мацка дето незнае как да набие една чикия на момчето и...
    http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..

Кирилицата е задължителна!
    kalpazanka
    Milica Unikalen
    koito iska da pi6e ls

Град
    In the middle of Nowhere
    Хаха дай й,нищо няма да изгубиш,само печелиш от цялата работа.
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93
    Дай и,няма да ти изяде пишката
    На 15 тя на 16 абе деца кво стана с вас бе вие се проебахте на по 10 годинки и по рано Ибасии чудото и ибаси децата

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Lancelot, Di, PyCoKoCkA93 и ChalgaBoy да се чувстват официално предупреди, че ще бъдат пратени на бригада в бананова плантация!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Авторе, какво те кара да се колебаеш?
    От една страна, не би имало нищо лошо в това, да й дадеш. Но от друга, щом като ти е казала, че, ако й откажеш, ще го направи на друг, трябва да се замислиш дали тя наистина държи на теб, или те има само за сексуален експеримент.

да й дам ли да ми духа или не.. да ти имах проблемите човече. все някога ще имаш пръв път. този форум няма да ти реши дилемата. животът си е твой. реши сам
    „Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните.”

Имаш много верна приятелка ..Дай да ти духам или ще хоа да духам на друг О.о .. а на всичкото отгоре пък ти се и колебаеш,направо думи нямам..

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    Дай й да го джвака.

Мега фен
    Щом ти е казала така,направо трябва да и разчекнеш устенцето да тече кръв

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe

Re: Иска да ми духа

Цитирай Първоначално написано от ELecTro95
    Само да уточня, че темата НЕ Е ЕБАВКА! Моля за сериозни отговори!

Значи ... аз съм на 15, приятелката ми е на 16 и вчера ми каза съвсем на сериозно, че иска да ми духа (не съм правил секс или нещо подобно досега). Не съм сигурен какво да и кажа. А тя ми каза, че ако и откажа, ще го направи друг, и няма да ходи вече с мен. От една страна ми се иска, от друга - не съм толкова сигурен.

Моля, някой да ми каже решение на тази ситуация.

Както казаха - да го джвака, явно само за това й пука. Споко, ще ти е хубаво.

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цитирай Първоначално написано от DreamWTF
    Имаш много верна приятелка ..Дай да ти духам или ще хоа да духам на друг О.о .. а на всичкото отгоре пък ти се и колебаеш,направо думи нямам..
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Дай и да ти духа да го гълта до гърло докато се задави, може и да повърне 2 три пъти -много е яко! Внимавай да не умре!

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от mlakniwe2
    Дай и да ти духа да го гълта до гърло докато се задави, може и да повърне 2 три пъти -много е яко! Внимавай да не умре!

Ако умре, продължава да ръга където му падне, докато не стане неизползваема

Мега фен Аватара на draid
    Най-умното нещо което може да направиш е да и дадеш, но не прави секс с нея, просто и дай да ти духа и и кажи че не струва и я зарежи. Що ли на мен не доиде някое лапе да ми каже: "Дай да ти духам или ще ходя при друг" Послушай ме и ще спечелиш. Няма смисъл да си с нея.

Фен
    Град
    Дряново
    Ами не виждам какво толкова те притеснява.......би трябвало да се радваш. Моя савет е да се измиеш хубаво и да и го подадеш в устата успех !
    Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
    Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?

Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.

Фен
    Град
    Дряново
    А ако искаш да отмъстиш за тва 4е те заплашва , 4е ще те остави , направи следното: Не се къпи 1 седмица и го дай да го лапа бас хващам 4е след тва една 3 дена ще се уригва на хуй.
    Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
    Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?

Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Е дай и де,ко се чудиш,не е страшно няма да боли,много ще ти хареса Споко,може малко нимфоманка да си пада но на тебе няма да ти пречи .
    >>DjBelev<<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си