- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Иска да ми духа
Ех начи да ви имам проблемите беОплаква се,че приятелката му искала да му духа..
не и давай ще ти го отхапе и ще си го вземе за нея
Hostis Honori Invidia
ахахуахаухауахауахаухауах ауахПървоначално написано от Mario95
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
ти се смееш, но като гледам годините на автора, дали приятелката няма да го гризнеПървоначално написано от Cucko0
![]()
а по темата - дай на момичето дееееее![]()
то па мноо сложно берешавай ДА или НЕ .., обикновенно всички момчета искат тва а ти си седнал да се чудиш,ми докато го измислиш може и вече да е твърде късно и да са те изпреварили
![]()
![]()
батко заслужава следното
- вкарваш и го дълбоко в гърлото, държиш главата да не мърза и празниш яко нека се дави
може и два шамара да и праснеш докато се случва това![]()
постъпката и е ужасна .. това е манипулация .. според мен тя не те заслужава щом ти поставя такива оуптиматуми ( тази дума нз как се пише)
Що си с нея, щом ти поставя такива условия....?
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
+1Първоначално написано от ChalgaBoy
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Типичен гей ,който се чуди за първият си път дали да му духат или той на някой...Първоначално написано от housse
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
[/b][/quote] На 15 тя на 16 абе деца кво стана с вас бе вие се проебахте на по 10 годинки и по раноИбасии чудото и ибаси децата
![]()
![]()
[/quote]
Хах,нали! Според мен странното е, че ти е казала, че ако не и дадеш, ще го направи на друг. КАКВА ЗАПЛАХА! хахаха
Радвайте се на малките неща от живота, без злоба и лицемерие.
лелеее момче я се стегни малко ! Ти ако и дадеш сега,после ще се наложи ти да я молиш.Момчетата на колене падат и се молят за една свирка .. я давай смело![]()
За първи път виждам някои 15 годишен на който не иска да му духат. Но от часовете по психология мога да стигна до заключението, че те е срам от размера на пениса ти (че ще я разочероваш). Не се притеснявай да не ти пука, но тя може би има някаква представа какъв е размера. И все пак ако се навиеш земи си един презерватив защото може да стане горещо:P
Човече, да ти духа 16 годишна знаеш ли какво е бе? Ще си прост ако й откажеш!
Да ти имам и аз проблемите на тебе!!![]()
Никога не умираш девствен,
живота те преебава.
братле,сериозно,ако не си гей тр да те кефи да ти духа момиче :Д:Д
RedRum Against Racism!/afa/
Такъв случай за пръв път чувам или чета.Явно е от годините и притеснението,след време ще търсиш ти ама..
Русото не е модерно,всеки тарси палаво но черно!
Night is my daay .. [!]
Стар ник osichKa19
Омг, тя не хапе (препдолагам...) Дай и да ти духа, какво толкова има! ако нещо те притеснява поне го напиши, не сме ясновидци, трябва да опишеш точно проблемите, които те вълнуват и спират от това нейно действие... Така поне е получиш по-точни отговори и пишещите ще знаят на какъв въпрос да отговарят... Въпросът "да ми духа ли?" не е особено точен, ако питаш мен...
![]()
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Като за първи път е нормално да е малко несигурен и притеснен, но като му продуха тръбите ще върви по нея и ще я моли за още![]()
Може да помисли че си метнал на другия бряг ако и откажеш
Exorcism !
мислех си, че след вс прочетени теми в тоя форум нищо не може да ме шокира
![]()
(грешала съм)
Бутай й го в устата, хич не се колебай, келеш!
I'm surrounded by idiots...