Нормално е ! Казах да нормално е ! При някои пи4ове при пубертета се полу4ава така. Сега ще ти изясня какво ти е. В момента си в депресия , страхуваш се от контакти , избягваш нормални социални ситуации , нямаш настроение , имаш 4увството , 4е живота ти е боза и така нататък. Това е психи4ески проблем да ! Хубавото е , 4е се лекува и това не озна4ава , 4е непременно , 4е си луд. Депресията е проблем които е имал абсолютно всеки през живота си. Полу4ава се най-4есто в пубертета , а при жените когато навлизат в крити4еската. Депресия може да се полу4и и от прекалено голямо психи4еско натоварване. Примерно ако имаш прекалено много проблеми или от еднообразие в живота. Според мен ти твърде много седиш на компа и тва еднообразие те депресира. Моя съвет е следния , варви и кажи на майка си. Майката е най-голямата утеха да знаеш , след това върви на психиатър за да ти изпише някви анти-депресанти и за два месеца ше се оправиш , но трябва и малко да намалиш стоенето пред компьтара и пове4ко да излизаш навън. Задължително потърси медицинска помощ братле , щото това не минава лесно от самосебеси. Аз съм бил в такова състояние , но това се полу4и при мене от прекалено пушене на трева. По цял ден пушех и стоях пред компа и играех "Херо Онлайн" . Сега ве4е сам добре пих лекарства 2 месеца и са оправих , излизам , контактувам , имам настроение , си4ко ми е супер Послушай ме и няма да сбъркаш