Всички сме чували за мъжката солидарност...
Ето сериозен пример:"Най-добрият ми приятел не харесва гаджето ми...следователно трябва непременно да и бия шута."
Пример 2:Плейбоят не се прибира цяла вечер и после казва "Бях в Митака,пихме бира и спах у тях".Муцката решава да провери и Митака казва : "Да бе,Пепи,пихме бира,играхме карти,много е точен Борката"...
А ето я и женската "солидарност"...
Пример 1:"Муцка гаджето ти нещо не ме кефи,а и много ми хвърля погледи...Ок,значи не е за мен,зарязвам го." И след 2 дена муцката се е хвърлила в обятията му...
Пример 2:Муцката не се прибира цяла вечер и на сутринта казва "Бях у Мимка,спах у тях" Гаджето се обажда на Мимка,за да провери,а тя казва "Абе Пепито жива ли е още,надебеляла ли е пак,откога не сме се виждали?"...

Без майтап имам много познати,които имат точно такава солидарност помежду си...Мъжете държат повече на приятелството си,отколкото на гаджетата,а при жените е точно обратното...Вие как мислите по този въпрос за тази солидарност м/у мъжете и жените?Имало ли е случай,да сте зарязвали гадже или да сте били зарязани заради нея и редно ли е според вас да я има?

ПС:ЗНАМ,ЧЕ ОТ ВСЯКО ПРАВИЛО СИ ИМА ИЗКЛЮЧЕНИЕ И ИМА И ЖЕНИ,КОИТО ДЪРЖАТ НА ПРИЯТЕЛСТВОТО И МЪЖЕ,КОИТО НЕ...