.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 71
    Мега фен
    Град
    <3

П.П Прощавам си,че мисля така.

Как хората успяват да са толкова много години заедно? То е ясно,че не са си интересни и най-верояно им е скучно...но защо са заедно?
    Тоз въпрос ме подтиска ужасно много...
    Аз май не искам семейство...дете...Не искам да съм с един човек до края на живота си...т.е..искам,но знам че няма да ни е интересно и ще искаме да сме с други.
    Самият факт,че няма да ми пука колко пъти ми изневерява мъжа ми ме плаши. Разбира се стига да не знам. Просто няма да правя сцени и ще го приема. Няма да се чувствам предадена,унизена и т.н. понеже едва ли ще го обичам толкова. Това е ужасно.
    А аз толкова много обичам да се радвам на хората,които обичам и които са ми приятни. Но всеки,който ми харесва един ден ще ми омръзне и аз на него. Не че ще ми омръзне...просто ще видя,че не е това което искам да бъде и всичко ще ме дразни малко или много.

А П А Т И Я

бум

край

мина ми май

http://www.vbox7.com/play:8f6ae763 say say bye bye say say bye bye...to her
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на Di
    Нямам идея как тези хора са едни и същи с години,това е ужасно такова да
    не се изказвай неподготвен,прасе

Аз пък съжалявам че мислиш така,ама какво да се прави-всеки си има мнение.И аз също съм се замисляла.Винаги съм мислела тези дъъългите бракове по 40-50 години не са нищо повече от привързаност,обаче в крайна сметка стигнах до извод.Изневеряваме,за да усетим тръпка,понякога в изневерите търсим истинската любов.Но в крайна сметка така или иначе цял живот търсим нещо.Ей такова чудо сме ние хората.Все искащи още,недоволни,разочаровани ....
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    еми и аз не знам,как остават заедно,надявам се 1 ден и аз да имам такава връзка
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    Скучна и безинтересна>?

Това питам...Защо сте такива мазохисти? Оо Много хора самички се обричат на това да водят тъп живот. И знаят,че не им харесва,но остават на същото положиение.
    4XCOKИ

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Поздравления за хубавата тема
    Ще кажа просто-разни хора,разни идеали...Любовта не е да стоиш с някого,само докато имаш тръпка към него или докато не ти омръзне...Когато истински обичаш някого с времето просто тръпката и първите трепети м/у вас си отлитат,но остават любовта,привързаността,ува жението...Щом намериш истинската любов НИКОГА няма да не ти пука дали ти изневерява и къде и с кого ходи...Просто трябва човек първо да я открие и чак тогава да каже дали ще му е безразлично това и това...
    И да остават с него цял живот,не защото са мазохисти,а защото в него са намерили всичко,което биха намерили в 15 човека поотделно,намерили са част от себе си,намерили са половинката,която да ги допълни,за да станат едно цяло...Защото каква е гаранцията,че и с 50 човека да си цял живот ще си щастлива?Да си само с един човек цял живот не е бреме,а цяло щастие!!!
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    Скучна и безинтересна>?

Това питам...Защо сте такива мазохисти? Оо Много хора самички се обричат на това да водят тъп живот. И знаят,че не им харесва,но остават на същото положиение.
    е за6o?!може пък човека,които срешна наистина да е голямата ми любов и т.н. и все пак ни6о не се знае
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Авторке, разсъждаваш като типична тийнейджърка.
    all day... all night... what the fuck?!

Незнам както казваш че омръзва Окей но пък аз бих иккала нали като стана достатачно зряла да имам семейство и деца.. и просто мисълта че всеки ден ще ставам с един и същ човек ме прави някак спокойна...всичко омръзва но все пак всеки си прави решение и дали отговора му ще е "да" .. аз дори с сегашния ми фр понякога като няма какво да правя просто си мисля и ми става някакво яко като си представя само как се сабуждам до него.. би било прекрасно .. но за сичко си има време

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93
    Ще кажа просто-разни хора,разни идеали...Любовта не е да стоиш с някого,само докато имаш тръпка към него или докато не ти омръзне...Когато истински обичаш някого с времето просто тръпката и първите трепети м/у вас си отлитат,но остават любовта,привързаността,ува жението...Щом намериш истинската любов НИКОГА няма да не ти пука дали ти изневерява и къде и с кого ходи...Просто трябва човек първо да я открие и чак тогава да каже дали ще му е безразлично това и това...
    И да остават с него цял живот,не защото са мазохисти,а защото в него са намерили всичко,което биха намерили в 15 човека поотделно,намерили са част от себе си,намерили са половинката,която да ги допълни,за да станат едно цяло...Защото каква е гаранцията,че и с 50 човека да си цял живот ще си щастлива?Да си само с един човек цял живот не е бреме,а цяло щастие!!!
    ХАХАХАХАХХХАА Благодаря,че ми оправи настроението поне мъничко. : )

Колко е хубаво да се самозалъгваш така успешно. Истинската любов е всяка нова любов и не трае повече от 3-4 месеца. След това е привързването.
    И разбира се,че не може в един човек да се съберат хубавите качествата на 15. (Това звучи тъпо,но не искам да разтягам локуми. Вярвам,че е вярно)
    Не искам някой да ме допълва. Това е ужасно бе. Оо Аз съм си аз и никой няма правото да е част от мен. Това означава да завися от него и да не мога без него.
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Как би мислил сериозен и зрял човек по тази тема>?

Едит: Чувствам се глупаво. Всичкия морал и всичките нормални неща са толкова гнусни. Отвратително е,че само аз мисля тъй. Бих се омъжила за някое човече като мен и бих му изневерявала,защото знам че няма да ми се разсърди и двамата ще сме щастливи,свободни и ще ни е уютно заедно. Ще е толкова забавно.
    Отблъсква ме прекалената привързаност,чувството за контрол и най-вече това че всеки би се разсърдил/обидил заради постъпките ми.
    4XCOKИ

Супер фен Аватара на radeberger
    Нещо не разбрах смисъла на темата. Може би защото не съм от най-влюбчивите.

Град
    Пловдив
    ХАХАХАХАХХХАА Благодаря,че ми оправи настроението поне мъничко. : )

Колко е хубаво да се самозалъгваш така успешно. Истинската любов е всяка нова любов и не трае повече от 3-4 месеца. След това е привързването.
    И разбира се,че не може в един човек да се съберат хубавите качествата на 15. (Това звучи тъпо,но не искам да разтягам локуми. Вярвам,че е вярно)
    Не искам някой да ме допълва. Това е ужасно бе. Оо Аз съм си аз и никой няма правото да е част от мен. Това означава да завися от него и да не мога без него.
    С теб май все сме на различно мнение... Това,че не искаш никой да те допълва,не значи,че не може и няма да стане...Нали знаеш,че един ден всеки си намира майстора Пък и това,че мислиш така показва,че си падаш малко егоист и човек с доста голямо самочувствие(с покритие надявам се0.И да добавя-това,че имаш връзка с някой не означава ,че трябва да си зависим от него и да живееш неговият живот вместо своя Просто в един момент осъзнаваш,че няма мой и твой живот,а има ОБЩ(и бас ловя,че точно това те плаши да не изгубиш индивидуалността си...)...

Мега фен
    Град
    <3
    Кво е яко всеки да каже,че не е разбрал смисъла на темите ми.
    Да наистина нямат смисъл. Не че всички останали имат.
    Търсенето на смисъл също не е наложително.
    4XCOKИ

Град
    Пловдив

Едит: Чувствам се глупаво. Всичкия морал и всичките нормални неща са толкова гнусни. Отвратително е,че само аз мисля тъй. Бих се омъжила за някое човече като мен и бих му изневерявала,защото знам че няма да ми се разсърди и двамата ще сме щастливи,свободни и ще ни е уютно заедно. Ще е толкова забавно.
    Отблъсква ме прекалената привързаност,чувството за контрол и най-вече това че всеки би се разсърдил/обидил заради постъпките ми.
    Странна птица си модераторке

лол никой няма право да е част от теб ? ами тогава просто си стой сама

Бих се омъжила за някое човече като мен и бих му изневерявала,защото знам че няма да ми се разсърди и двамата ще сме щастливи,свободни и ще ни е уютно заедно. Ще е толкова забавно.
    а тогава дали ще има смисъл да се омъжваш... лтф... като ще си изнвирявате ммисля че няма смисъл да се пмъжвате само парище харчите ;д..

Мега фен Аватара на babity
    Разбираш ли, по - на далавера си да се обвържеш, 'щото на 70 вече ще ти е трудно да сваляш или да изневеряваш, ама друго си като има някой, който да ти сортира сутрин лекарствата за паркинсона.

Мега фен
    Град
    <3
    С теб май все сме на различно мнение...
    Разбира се.

Пък и това,че мислиш така показва,че си падаш малко егоист и човек с доста голямо самочувствие(с покритие надявам се0.
    Всъщност тук може и да сме на едно. Ако това,че се обичам такова каквото съм и харесвам начина си на мислене ме прави лошо и ужасно мкей.

Просто в един момент осъзнаваш,че няма мой и твой живот,а има ОБЩ(и бас ловя,че точно това те плаши да не изгубиш индивидуалността си...)...

Моя живот си е мой и живея за него.

Гладно съм.
    4XCOKИ

Моя живот си е мой и живея за него
    Живей,но ще дойде момент когато ще искаш да го споделиш с друг човек и тогава ще осетиш за какво става въпрос..

Какво искаш от живота? Във всяка една своя тема ти се оплакваш и казваш само колко тъпо било това, колко скучно било онова.. Какво искаш да постигнеш? Какво би те направило щастлива? Защото според мен, с твоето мислене, ти никога няма да си щастлива.И с човек до теб, и без, ти все ще си останеш неудовлетвореното от живота момиче/после жена. Просто си живей живота и му се наслаждавай вместо да мислиш за такива депресиращи за теб явно неща, защото преди да се осъзнаеш ще е минало времето и ще съжаляваш за миговете, които си пропуснала.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Колко ме радваш с т'ва себелюбие,идея си нямаш!

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от obichamgo

лол никой няма право да е част от теб ? ами тогава просто си стой сама

Бих се омъжила за някое човече като мен и бих му изневерявала,защото знам че няма да ми се разсърди и двамата ще сме щастливи,свободни и ще ни е уютно заедно. Ще е толкова забавно.
    а тогава дали ще има смисъл да се омъжваш... лтф... като ще си изнвирявате ммисля че няма смисъл да се пмъжвате само парище харчите ;д..
    Че то и тез дето твърдят,че се обичат няма смисъл да се женят. Всеки се жени заради пари и документи,защото ще е по-лесно.
    И човечето ми ще може да ми изневерява и няма да му се сърдя.
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    LovelyGirl темите ми са готини и не се оплаквам ^^ Повечето съм ги пускала по това време,защото само тогава ми е такова настроението. Утре няма да ми е така и ще съм щастливо. ДОри сега не съм тъжно и депресирано,както може би изглежда. sweet

XTREMEFREERIDE и аз си се радвам.
    4XCOKИ

Супер фен Аватара на ScarletBite

Има някаква горчилка в теб. Мисля, че се чувстваш ограничена и неразбрана. Мисля, че се чувстваш като мен.

След време това ще се оправи. Ще изживееш интересните, забавни, свободни и не-знам-си-какви неща. Ще се вкопчиш в тях до такава степен, уверявайки себе си, че това е всичко, което си искала някога, че ще разбиеш морала, спокойствието в живота си. Ще прелиташ от новост на новост, докато не загубиш здравата основа. Когато това стане, пак ще започнеш да се чувстваш огорчена и неразбрана. След това ще започнеш да търсиш уют, морал и спокойствие.
    А накрая ти пожелавам да намериш баланс и да се наслаждаваш на всичко в живота, бунтарке.
    all day... all night... what the fuck?!

Мега фен
    Град
    <3
    Мерси.
    4XCOKИ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си