Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93
Поздравления за хубавата тема
Ще кажа просто-разни хора,разни идеали...Любовта не е да стоиш с някого,само докато имаш тръпка към него или докато не ти омръзне...Когато истински обичаш някого с времето просто тръпката и първите трепети м/у вас си отлитат,но остават любовта,привързаността,ува жението...Щом намериш истинската любов НИКОГА няма да не ти пука дали ти изневерява и къде и с кого ходи...Просто трябва човек първо да я открие и чак тогава да каже дали ще му е безразлично това и това...
И да остават с него цял живот,не защото са мазохисти,а защото в него са намерили всичко,което биха намерили в 15 човека поотделно,намерили са част от себе си,намерили са половинката,която да ги допълни,за да станат едно цяло...Защото каква е гаранцията,че и с 50 човека да си цял живот ще си щастлива?Да си само с един човек цял живот не е бреме,а цяло щастие!!!
ХАХАХАХАХХХАА Благодаря,че ми оправи настроението поне мъничко. : )

Колко е хубаво да се самозалъгваш така успешно. Истинската любов е всяка нова любов и не трае повече от 3-4 месеца. След това е привързването.
И разбира се,че не може в един човек да се съберат хубавите качествата на 15. (Това звучи тъпо,но не искам да разтягам локуми. Вярвам,че е вярно)
Не искам някой да ме допълва. Това е ужасно бе. Оо Аз съм си аз и никой няма правото да е част от мен. Това означава да завися от него и да не мога без него.
С теб май все сме на различно мнение... Това,че не искаш никой да те допълва,не значи,че не може и няма да стане...Нали знаеш,че един ден всеки си намира майстора Пък и това,че мислиш така показва,че си падаш малко егоист и човек с доста голямо самочувствие(с покритие надявам се0.И да добавя-това,че имаш връзка с някой не означава ,че трябва да си зависим от него и да живееш неговият живот вместо своя Просто в един момент осъзнаваш,че няма мой и твой живот,а има ОБЩ(и бас ловя,че точно това те плаши да не изгубиш индивидуалността си...)...