.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Как точно??

Здравейте! Аз съм на 15 и с приятеля ми не правим секс. Не съм много опитна в тия неща и ви моля за съвет. Та, когато се натискаме той ме обарва по цялото тяло и на мен ми е адски приятно, но искам и него да му стане приятно. Повечето пъти го усещам като му стане и искам да попитам какво да правя когато го хвана за х*я. Какво движения да извършвам??

Голям фен Аватара на ChalgaBoy
    Град
    София
    Нагоре / надолу / нагоре / надолу / нагоре / надолу
    http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..

Повече от фен Аватара на FreakBitch
    Цитирай Първоначално написано от ChalgaBoy
    Нагоре / надолу / нагоре / надолу / нагоре / надолу
    През дрехите малко трудно ще да стане!

Искаш и на него да му стане кеф, но предполагаме не искаш да се изхвърли в гащите си. Намери зоните на тялото му, различни от генталиите му, който го възбуждат. Пробвай с ушите, вратлето, зърната, гърбът. Пък и щом му става, значи го възбуждаш. Възбудата сама по себе си е кеф. Е, ако сте на голо по-скоро питай ''как да му ударя една чекия'' .. но моя съвет е.. давай направо с уста^^

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    0y7ofCon7roL, lubomirky, ChalgaBoy и BlowN- очаквайте банани при още една изцепка!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Senior Member Фен Аватара на BlackCross
    Град
    Варна
    Направо му кажи ,че искаш никое момче няма да откаже...
    ----

-
    I'm gonna chase this whiskey with Patron
    I wanna girl in my lap and a Jagerbomb

Като за начало би могла да му събуеш гащите. Движението си е точно нагоре-надолу. Моят приятел се кефи най-много, когато това движение е около долната част на главичката, където има нещо като ръбче (дано схванеш за какво говоря, че ми е трудно да го обясня ). Още по-приятен за него вариант е, ако смяташ, че го искаш, да му правиш френска любов.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си