- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Подарък за майка ми
Нямам никаква идея
Мислех да поръчам нещо от ейвън/орифлейм,но тя си взима това което и харесва от там
Парфюми си има,не искам да взема нещо което няма да използва
Нямам идеи![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
Аз лично ще й направя торта и ще и купя нещо дребно, от което има нужда..![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Часовник , някакво бижу ?
Чанта ?
С колко пари разполагаш ?
По принцип аз винаги купувам подарък на майка ми заедно с баща ми. Парите от него , идеите от мен.
Парите не са в проблем,чанти има бол![]()
Бижута има всякакви,часовници не носи
Торта не мога да направя![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
Тогава купи една и един букет,не е нужно да е нещо скъпо и малък жест ще я зарадва...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
букет цветя .. кактто споменахха горемаллко е, но е от сърце
awerw♥
Парти- изненада![]()
Може да й вземеш цвете във саксия или комплект чаши![]()
Картина
Нещо от което има нужда-не е ли споменавала ,че й е харесало нещо?
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
както казаха по-горе букет с цветя,или пък ръчно изработена картичка с оригинално пожелание измислено от теб *може да звучи детцки,но една майка би се зарадвала на това*
![]()
Don't let your fears stray the goal. : ))
майка ми също има скоро рожден ден и се чудих какво да и взема и накрая реших да и взема някакъв голям букет .. важен е жеста![]()
Аз съм решила за рождения ден на моята майка да й подаря една книжка http://www.book.store.bg/p21655/skyp...vyr-grijv.html според мен е много мило и е много по-хубав подарък от всякакви гримове, парфюми и т.н., които след време ще свършат.
И можеш да й вземеш един голям букет от любимите й цветя със собственоръчно направена картичка (от теб) . Със сигурност ще й хареса !![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
За цветето в саксия вече са ме изпреварили.За книгата и картината- също.
Не подарявай тенджери/тигани/чаши за такъв личен празник. Подари й чаша с надпис или нейна любима снимка- не са скъпи. Шие ли гоблени? Можеш да й купиш, без значение дали ще е с панама или щампа.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Лично на мен майка ми постоянно ми казва за тов колко иска просто да и подаря една картичка , вътре с писанка ;д Добра идея е ако имаш какво пожелание да нашишеш , а и ще и остане като спомен . + е4дно цветенцеЗависи и от майка ти де
![]()
цветИ![]()
без козметики парфюми и такива изродщини така все едно майка ти не се подържа![]()
книжкате е страхотна идея и цветя :P
поредното объркано хлапе
Ако ти се занимава можеш да й направиш това -> http://biskvitka.net/2009/09/02/page...en_desert.html . Аз го направих на моята, много му се зарадва, даже поиска да й направя пак![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Аз на моята ще и взема книжката "Малкия принц" на английскиДа, знам че звучи странно, но тя иска да чете нещо на английски да си упражнява езика, а тази книжка и е била любимата като дете и все още много я обича.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Не е задължително да и купиш нещо.Ако обичаш да измисляш разни неща,защо не и направиш нещо малко,но от сърце.Аз винаги така правя за рождени дни на приятели,на близки и на всички много им допада.Може да нарисуваш нещо,да и напишеш писмо...![]()
If my heart had a face,it would be smiling...
Можеш да и направиш рамка с ваши снимки ( на семейството) и букет цветя на моята това смятамм да и подаря![]()
Don`t guve a fuck ! xaxa