.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37
    Мега фен Аватара на babity

Пак този секс бе...

Отново съм в период на мощна апатия. Супер успешно игнорирам всякакви признаци за чувства някъде там и си ми е много добре. Та така... май съм по - скоро необвързана и като всеки от време на време си ми идва зора. Да, да не забравя да спомена, че съм девствена (абсолютно и само по личен избор).И все по - често хората (дори и момичетата) ме мислят за смахната, защото съм се пазила и това един вид се получава като товар. (Ако сте гледали сериала Как се запознах с майка ви, припомнете си серията в която Тед разказваше как всяка жена, която срещне си има определен товар с нея) Та... намирам се в страшно вътрешно противоречие. Мога бързо и лесно да се оттърва от товара, но това значи, че един вид зачерквам всичко, в което някога съм вярвала (за сексът с любов и бла бла бла). Заживях с мисълта, че съм малко по - повърхностна, отколкото ми се иска, ама точно с това, че съм безхарактерна и си потъпквам ценностите, ще ми е много трудно. Имам нужда някой да ми каже какво да правя.

Голям фен Аватара на ChalgaBoy
    Град
    София
    Скивай мацка..Това ,че си девствена е супер и няма от какво да се оплакваш. Не се оттървавай от този т.н. "товар" ,а просто изчакай да срещнеш подходящия и да се чустваш готова Има момичета ,които съжеляват за първият си път и други ,които се радват за него и т.н. Гледай да направиш така ,че и ти като се сетиш за първия ти да се радваш Моя савет е , запази чистотата си до тогава , докато не откриеш "човека" :P
    http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    за кво толкова се пазите не мога да разбера...
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Ако сериозно трябва да ти отговоря, мама и тати така са ми го втълпили. Както и компанията. Че просто да не е който и да е. И ако ти кажа колко е противно просто като се набарам с някой, да ми изскочи фейса на бившия на най - добрата ми приятелка, който ми казва да не бързам...

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Запази "товара" си,докато не намериш,ако не човек,който да обичаш,то поне такъв,който да си заслужава...Не се чувствай смахната,защото си свястно момиче,което на 13 не знае повече пози от родителите си и не прави повече секс от тях...Всичко с времето си
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93
    Запази "товара" си,докато не намериш,ако не човек,който да обичаш,то поне такъв,който да си заслужава...Не се чувствай смахната,защото си свястно момиче,което на 13 не знае повече пози от родителите си и не прави повече секс от тях...Всичко с времето си
    четеш ми мислите , но не и мненията
    http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..

Град
    hate city plovdiv, майна
    ми тя не е на 13 майна, бая на повече е... до ся немала ли си гаже дето те привлича повече, как издържаш майна....

Re: Пак този секс бе...

Цитирай Първоначално написано от babity
    (Ако сте гледали сериала Как се запознах с майка ви, припомнете си серията в която Тед разказваше как всяка жена, която срещне си има определен товар с нея)
    О да гледал съм го и още как
    Suit Up

Град
    София
    ми тя не е на 13 майна, бая на повече е... до ся немала ли си гаже дето те привлича повече, как издържаш майна....

Просто майна, не е готова за това майна и стига с тва майна щот е изтъркано майна , сяка 3-та дума майна ...

Мани, мани, коконата са стиска, имАл принципи човека... Чувствал, че не е за мен и не можело то така... 'Ма другите работи, освен същинския секс може, то изобщо не е същото!

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от ChalgaBoy

Просто майна, не е готова за това майна и стига с тва майна щот е изтъркано майна , сяка 3-та дума майна ...
    като не ти харесва майна, се махай. Баx та в олигофрена.

Повече от фен Аватара на SorrowEyes
    Правилния въпрос тук е ОТ какво, а отговора е от такива като тебе.
    По темата: мисля, че това не трябва да е проблем, още по-малко "товар" .
    Щом имаш ценности - вярвай в тях и не ги потъпквай заради разгонената маса от тинейджъри. Срещнеш ли подходящо момче ще разбереш, че е дошло времето и няма да съжаляваш за решенето си.

Супер фен Аватара на djipsito
    И при мен беше така, по същия начин. Майка ми от малка ми беше втълпила да не бързам със секса, защото много момичета биват използвани и на никой не му харесва после да се чувства като парцал. Аз бях девствена допреди по-малко от година, не знам на колко си, аз сега ще ставам на 19...както и да е.
    И на мен са ми минавали същите мисли през главата. Исках първия ми път да е с човек който обичам, ама в един момент ми дойде на акъла, че той може да не се появи скоро, въпреки че ходих с едно момче около два месеца, обаче знаех, че ТОЙ НЯМА да е първия ми секс партньор. В крайна сметка при мен се получи леко изкривяване на принципа за секса. Направих го с момче, което познавах от два месеца, не сме ходили, не ходим, ама сме мн добри приятели и се срещаме чат-пат да си споделим "нуждите"... Не съжалявам за избора си. Има голяма вероятност обаче, да хлътнеш по момчето с което ще го направиш, ако ти е просто приятел и не иска да се обвързва, както стана при мен. Ама и тва се преодолява, зависи как се настроиш.

Мега фен Аватара на Hilary_

Re: Пак този секс бе...

Цитирай Първоначално написано от babity
    .. но това значи, че един вид зачерквам всичко, в което някога съм вярвала (за сексът с любов и бла бла бла).
    Според теб заслужава ли си?? ..
    От лична гледна точка те съветвам да не го правиш .. повярвай ми никой и нищо не може да те убеди ако наистина държиш на това, в което вярваш!! Нека говорят, нека те мислят за каквато и да е .. пак няма да са постигнали това, което ти си направила!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Оооо, товар - глупости...

Единственият въпрос, на който трябва да си отговориш е дали ти се прави секс. Ако имаш мерак, тогава го прави.

Но да робуваш на морални принципи и да си седиш девствена, защото "вярваш" в това е също толкова глупаво, колкото и да дадеш някой да те "отвори" просто защото на другите им се струва неприемливо да не си правила секс.

Искаш или не и толкова.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Донякъде и LadyDi е права.
    Само да добавя:
    -хубаво и желателно е да се образоваш малко по въпроса,преди да правиш каквото и да било!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Супер фен Аватара на ScarletBite
    LadyDi е права, разбира се.

Авторке, на мен ли ми се струва, или ти си се пазила толкова време, за да докажеш пред себе си колко си високоморална, не-вписваща се, различна от масата и т.н. си? Замисли се.
    all day... all night... what the fuck?!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Абе филма е страшен вече.

Хем искаш да ти ошмулят крушата, хем можеш, ама като стане време за действия и катеричката се качва обратно на дървото и "Не, и не!". Значи катеричкта я е страх, пък квото и ще да си говорим. Наплашили са те незнайно защо и сега гледай сеир. Всичко което си приказваш е само за да се самоуспокояваш и самозалъгваш.

Та... няма нищо морално да седиш девствена до 20, 30, 40 няма и нищо неморално. По скоро първия ти ще си зададе въпроса.. "Абе.. щом е на 30+ и аз съм и първия... дали пък гроздето не и е кисело наистина?" Щото да си недостъпна ще е интересно до едно време, после става скучно и работи в твоя вреда

Та така

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Абе нито е хубаво да го направиш на 12 нито да се пазиш до 20 . . . Секса не е срамно нещо,че мама и тати да ти втълпят да не го правиш Не ти казвам излез на пътя и се наеби с първия срещнат, но връзка без секс на твойте години едва ли е връзка ...

Град
    your mind,your body and your soul
    Цитирай Първоначално написано от ChalgaBoy

Майната ти,майна.

Иначе имаш желание,имаш си годините и акъла (мисля) и след като ти се прави...какво чакаш?
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не приемай девствеността за товар,само защото някой ти го втълпява.Прави това,което искаш,но мисли и за последствията от действията си.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Прави това, което ще ти позволи да живееш в мир със себе си. Ако позволиш на първия срещнат да ти счупи прозореца на детската стая, селд това дълго време случката ще ти тежи, ще ти горчи и ще се обвиняваш. Ако, за капак, срещнеш Принца, ще се обвиняваш за това, че си избързала и си била с неподходящ.

Мармаладке, за да не пускам нов пост, редактирам сегашния. Под Принц имах предвид точно човекът, който ще я уважава и цени такава, каквато е и ще я кара да се чувства сигурна.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

^ От друга страна, Принцът може да се появи и след 20 години, или пък въобще да не се. Във въпросният принц може да се превърне всеки, който те уважава, на когото имаш доверие и с когото се чувстваш сигурна. А с подходящият човек, всеки секс е като първи и е специален.

Аз така и не разбрах какви са ти ценностите и какво общо имат те в случая. Не си на 13, не си някаква неграмотна по темата, на възраст си, в която е нормално отношенията ти с един мъж да продължат в една такава посока... Явно не се е появил някой, който да те привлича достатъчно и с когото да се чувстваш защитена, така си го обяснявам. Прави ли ти се секс, има ли някой около теб, който да е подходящ(вече изясних в първия абзац) - ясно е какво да правиш. Всичко друго са си някакви оправдания и филми. В случая имаш нужда да си изясниш ТИ какво искаш, а не какво изисква от теб масата.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Мармаладке - то там е основния конфликт на личността. За нея е по важно какво се иска от нея, околкото тя какво иска.

Обаче пък на Аз-а това не му харесва, иска да е на първо място(както и би трябвало да е) и хоп..

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Не, не. Искам да ви уверя, че това пазене в никакъв случай не е поза. Снощи коментирах въпросното с приятел и казах и на него, че още от 16-годишна един от първите въпроси на нови момчета, с които се запознавам (някои де, не всички) е "Ама ти какво чакаш още, не си ли закъсняла вече?". Мисълта ми е, че ако е толкова съм се влияела от мнението на масата досега щях да съм се опаткала...

Мармаладка като че ли най - точно описа ситуацията. Чувствам се готова, мераклии за толкова има, но никой до момента не ми е дал чувството за сигурност (което е най - ценно за мен). Смея да твърдя, че имам много силна интуиция и ако има дори малко съмнение, просто физически не ми се получават нещата. Понякога просто и аз се филмирам...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си