.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Значи още никой не ти е завъртял достатъчно главата.

Мега фен Аватара на sasha_90
    На колко години си всъщност?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Правих секс на 20, близо 21, защото и моето убеждение беше такова - любов, чувства, отдаване на подходящия. Дали средата, дали родителите или дали аз си го втълпих - не знам. А иначе да кажа нещо за мнението на ЛейдиДи - не го направих, защото много ме беше засърбяло, а защото исках да отдам всичко на този човек, включително и тялото си. Да не се повтарям, но не съжалявам и грам, че се "пазих" за точния човек и пренебрегнах всякакви сексуални прояви с други преди него. Сега щях а се ненавиждам, че не съм се пазила за Него.

Мега фен Аватара на babity
    Кремче, понякога ей така като "си загубя пътя" и се сещам за теб и за една позната, с подобна история и някак ми се връща куража. Пример си ми!

Саша, на 18 съм.

Град
    Свищов
    Е, аз не съм типичния пример, защото понякога човек колкото и да чака и да познава партньора си, може и да не сполучи. Това си е до късмет. Не казвам да отлагаш момента до безкрай. Истината е, че ако не бях срещнала него, вероятно щях да го направя с всеки, който ми харесва малко повече. Но още след първата ни среща знаех, че е той, че желая първия ми път да е с него. И ти някой ден ще го усетиш. Ти съвсем не си престаряла и съвсем не е ненормално твоето мнение и поведение. Трябва просто да улучиш момента и човека.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    А иначе да кажа нещо за мнението на ЛейдиДи - не го направих, защото много ме беше засърбяло, а защото исках да отдам всичко на този човек, включително и тялото си. Да не се повтарям, но не съжалявам и грам, че се "пазих" за точния човек и пренебрегнах всякакви сексуални прояви с други преди него. Сега щях а се ненавиждам, че не съм се пазила за Него.
    Аз не съм казала това...
    Казах, че ако й се прави секс, нека прави. За мен е глупаво да робувам на всякакви предразсъдъци - били те морални (с други думи "пазенето за специалния човек") или чужди (обвиненията, че съм станала "дърта девственица" - поради липса на друг термин ).
    Идеята ми беше, че трябва сама да реши дали е готова, дали й се иска и дали й се прави. Ако за нея принципите са по-важни от желанието - нека е така. Просто трябва да следва себе си, а не това, което й се набива отвън.
    Аз също започнах да правя секс сравнително късно, така че... не ми слагайте думи в устата
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    Свищов
    Не, не това имах предвид. Просто, че не винаги първопричината е точно сексуалното желание, а може и да е друго желание. Едва след като започнах да правя секс започна да ми се прави секс.

Идеята ми беше, че трябва сама да реши дали е готова, дали й се иска и дали й се прави. Ако за нея принципите са по-важни от желанието - нека е така. Просто трябва да следва себе си, а не това, което й се набива отвън.
    Права си за това. Сама трябва да го пожелае...иначе не става!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Едва след като започнах да правя секс ми започна да ми се прави секс.
    Same here...
    Но започнах да го правя, защото реших, че искам да започна, а не защото срещнах най-специалния Не и защото ми повтаряха, че ми е време. Просто реших, че го искам и толкова.
    С въпросния човек не си говоря от години, за мен е затворена страница, но не съм съжалявала за случилото се

Виж, всичко е въпрос на вътрешно усещане. Ти си по-романтично настроена към любовта, което при мен малко липсва
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    Свищов
    Аз също не мога да разбера дали при авторката е нейно или нечие друго желание. Вижда ми се, че има някаква вътрешна борба между желание, морал, нещо казано, нещо насадено, принципи. Докато не изясни за себе си какво точно желае и какво ще й носи вътрешно спокойствие. Желанието да изчакаш трябва да е само и единствено нейна вътрешна убеденост, защото иначе винаги ще я има тази борба.

Мега фен Аватара на Hilary_
    krem4et0 и на мен винаги ми е била и ще бъде за пример!

п.п. съжалявам за спама ..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    хубаво е да имаш ценности,по-добре е да намериш човека,от колкото с някой който 6е те разкара на следвашия ден
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен
    А всъщност за какво е ''тревогата'' ? Аз тия заветни 18 години изобщо не ги смятам за някаква преклонна възраст. След 2 месеца ставам на 18, но изобщо не се имам за голяма и изключително много ме дразни как всеки си мисли, че като навърши 18 става 'безсмъртен'..както и да е.
    Но има ли смисъл да ти кажа аз или някой друг, че няма нищо нередно в това да не си намерила твоят човек още, ако ти самата си в някво противоречие със себе си и не си вярваш?
    Наистина, изясни си как се чувстваш ТИ. Според мен си в съвсем правилна посока, но се филмираш под влияние на.... всъщност на ВСИЧКО около теб. Но е излишно. Ако истински вярваш, че си струва да преживееш този момент с човек, с когото се чувстваш сигурно и т.н. ще се чувстваш добре с тази си мисъл и няма да се чудиш какво да правиш, нито да ти пука дали някой го мисли за странно и т.н.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си