- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Екс...този пубертет....
пффф... в пубертета съм... и имам доста пъпки :X . Доста се комплексираm от това и немога да разговарям с момиче нормално... :X .Мажех се с ''Ackne оut'' или нещо такова...но то не ми помага.. кажете с какво мога да се оправя освен козметик , защото ми е малко неловко да кажа на наще че искам да ходя на козметик :X Нещо което може да ми помогне бързо , защото има 1 момиче iii.....това е друга история...та колкото се може по-бързо :X
Мажи си фейса с сперма , помага ! ДРУГИТЕ ТИХО !Първоначално написано от InsertDumbNickHere
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
Чалгабой, ти така ли си махаш пъпките?![]()
all day... all night... what the fuck?!
Дай цитат на коментара ми и ще разбереш просто се гавря с човека , дай цитат на предния ми коментар и ще видиш мини текста зоомнатПървоначално написано от ScarletBite
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
Отифи на кожен лекар...Аз такива проблеми не съм имала и не мога да ти помогна...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Авторе, ти хубаво се мажеш с Акне аут, но почистваш ли си кожата преди това?
Купи си ексфолиант и се мий с него сутрин и вечер. След това почиствай с лосион. После мажи с крем - елементарни всекидневни грижи.
Плюс това, ако лицето ти е толкова зле, препоръчвам ти "Зинерит". Съдържа антибиотик и за 4-5 дни маха всичко. Нещо като стик, с който мажеш пъпките е. Нанасяй колкото пъти се сетиш дневно.
Ок... благодаря ти за малките текстчета .... ако може някои по-конкретно да ми каже и утре да отида да си накупя разни неща щото сам мега комплексиран :Д...................... наистина ако може кажете нещо което със сигурност няма да имам проблем всмисъл ... не е нужна рецепта и тем подобни
Почиствай си лицето с Гарниер избери си там нещо от серията им Пюр и ЗИНЕРИТ!!!Първоначално написано от InsertDumbNickHere
Аз нямам кой знае колко акне, но на моменти ми излиза (особено през лятото). Ползвал съм Акне аут и не вършеше никаква работа. Купи си Акне БП 5. Аз съм доволен от него.![]()
Късате ми нервите като кажете "Гарниер". Че и по рекламата така го произнасят! Гррр!!! "Гарние"! "Гарние"!!!! Козметиката е френска, мамка ви!Първоначално написано от 0409
![]()
Друг добър вариант е "Лореал". Аз съм доволна и от "Клийн енд Клиър".
ПИШЕ СЕ ГАРНИЕР ПРОИЗНАСЯ СЕ ГАРНИЕ?! ДО КОЛКОТО ЗНАМ ТОВА Е ФОРУМ В КОЙТО СЕ ПИШЕПървоначално написано от ScarletBite
Ти не написа името както си е - Garnier. Написа го на български, съответно по начина, по който го произнасяш.Първоначално написано от 0409
гарниеРПървоначално написано от ScarletBite
а са си късай нервите![]()
Първоначално написано от 0409
![]()
пъпките не са толкова гадни само ако не са с бял връх тогава са много гадни и си личи,че нямаш никаква лична хигиена ...
решението просто намери кой да ти ги стиска майка ти баба ти т.н. а акнето не е проблем ... аз като видя пъпки с бял връх ми се повръща а акнето не ми прави впечатление
Имам акне... след като ''истискам'' бяла пъпка остава нещо като петно... и е ужасно :X казаха ми че може и от шоколада да е ? ,защото ям доста но от 5-6 дена не ям и шоколад...незнам вече сам отчаян
Сбъркал си раздела.
За капак темата се повтаря.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!