знаеш ли има достатъчно написани неща в интернет... повръщането води до булемия,която развиваш без да усетиш ако искаш да си с поястоянни болки в корема,да ти се издува като на бременна с непоносими болки и да пиеш хапчета ... ти си ... това е глупост да пишеш ако повръщаш дали ще отслабнеш...НЕ НЯМА ДА ОТСЛАБНЕШ,а ще задържаш килограмите си ,които си сега...аз се доведох до това повъщане,но не насила ,а 1 месец глад и накрая просто организма ми не искаше да поема това,което му даваш и се озовах в 4 сутринта в болницата за операция...ако искаш да ти режат корема както моя гладувай,повръщай ...отслабнах за 1 месец 17 кг ,но не глада беше единствената причина ,а тренировките всеки божи ден в фитнеса от понедленик до неделя все едно се готвиш за републиканско...спорт това е ...и ограничение с храната...от година не ям сладко,тестяно...ям всичко останало ,но с мярка ,сега се местя в друг град студентка записах се на волейбол и ще тичам всеки ден зза да довърша започнатото преди месеци ...и когато всичкте ми приятели момчетата казваха преди спортувай...да знаеш момчетата са прави,защото те самите полагат повече грижа вече за телата си отколкото момичетата ..ако си малка се захвани с нещо от сега ,защото аз късно се осъзнах когато имах да свалям не 5 а 25 килограма ..свалих 17 остават ми още 10 ... така,че сама си помисли,кое е вредно кое не ...и кое до какво води