.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Истинко вълшебство ...

Аз съм 14 годишно момиче от 3 години харесвам дно момче което е на 18 разликата ни е 5 години аз мн го харесвам и преминах какви ли не трудности ... и ме беше срам дори да го погледна а сега съмс него и съм много щастлива ходиме и се обичаме и няма значение възраста когато искаш нещо се бори с него до край

Град
    Europe
    браво на детето

Повече от фен Аватара на w0lf
    ако искаш да завършиш училище се бори с математиката щот не ти се отдава
    иначе брао
    madafaka

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    ти не мое да смяташ ама гаже имаш майна....
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Цитирай Първоначално написано от w0lf
    иначе брао
    а, не не хахахаха

По темата.Честито авторке.

Супер фен Аватара на radeberger
    14 + 5 = 18 така ли ?

Иначе, не мисля, че някой го интересува.

Цитирай Първоначално написано от w0lf
    иначе брао
    Авторке 18-14=4,е ако казваш 5 5 ок
    Иначе честито.
    ОФтопик:
    Несе сдържах да го кажа,но да няма до др ден тема в раздел "Секс" от рода на "Малка ли съм за секс",и след още 1 ден в раздела "Лубов" от рода на "Той ме заряза защото нему пуснах.Как да го забравя"

Цитирай Първоначално написано от radeberger
    14 + 5 = 18 така ли ?

Иначе, не мисля, че някой го интересува.
    Учих математика толкова много време а това уравнение пак не мога да го схвана...
    valerusha ~~{}}
    mecheeeee
    MA
    PATOНKOBKA

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Защо го имаш за такова постижение, момиче?
    Мъжете са лесни. Можеш да имаш всеки, когото пожелаеш, стига да извадиш от сандъка на съзнанието си женските хитрости и манипулативни техники, които природата ти е заложила и с които Ева е примамила Адам.
    Защо сега, защо чак след 3 години? Просто е. На 11 ти си била дете. Жената в теб не е била развита. Той е бил на 14 и чепът му е започвал да се дърви, докато зяпа цици, пък било то и в нета.

Ама хайде, радвай си се!
    all day... all night... what the fuck?!

Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Мъжете са лесни. Можеш да имаш всеки, когото пожелаеш, стига да извадиш от сандъка на съзнанието си женските хитрости и манипулативни техники, които природата ти е заложила и с които Ева е примамила Адам.
    Защо сега, защо чак след 3 години? Просто е. На 11 ти си била дете. Жената в теб не е била развита. Той е бил на 14 и чепът му е започвал да се дърви, докато зяпа цици, пък било то и в нета.

Ама хайде, радвай си се!

Цитирай Първоначално написано от OneGuy

Ама хайде, радвай си се!

Мъжки, признай! Права е.. Ако дадена пичка.. 50 килца, 170 .. стегнати гърди.. прилично дупе.. с деколте колкото балкона ти и 10 см пола.. Дали ще и откажиш?
    valerusha ~~{}}
    mecheeeee
    MA
    PATOНKOBKA

Е, не е ли така?!

Е, не е ли така?!
    Да, защитих те преди 2 минути... Защото си права.
    valerusha ~~{}}
    mecheeeee
    MA
    PATOНKOBKA

Цитирай Първоначално написано от Dr3amy

Ама хайде, радвай си се!

Мъжки, признай! Права е.. Ако дадена пичка.. 50 килца, 170 .. стегнати гърди.. прилично дупе.. с деколте колкото балкона ти и 10 см пола.. Дали ще и откажиш?
    За секс ли говорим или за ходене ... мисля че не бяхме точни ... Ако е за секс няма начин да откажа ... но за ходене няма как да стане ... някъде бях казвал че не мога да ходя с момиче към което нямам чувства ... Даааааа може би има момичета които само като ги видя си казвам ... ако имах възможността ще я имам до живот ... но това далеч не е така ... тогава говори животното в мен ... не мога да бъде с момиче към което нямам чувства ... усетя ли че става така ... оставям 2 дена за размисъл и решавам какво да правя ...

Чувства могат да бъдат внушени. Правила съм го.

Във всички насоки мъжете са лесни. Повярвай. Поне АЗ.. Не мога да отказвам.. Имам слабо сърце.. Последната ми връзка се заформи много смешно... Няма да спамя темата на човека.. За това спирам до ТУК. Лесни сме.. Айде тичай да лягаш
    valerusha ~~{}}
    mecheeeee
    MA
    PATOНKOBKA

Те чувства могат да бъдат внушени ... ама твоите ... не моите ...

Др3аму

Лесен си ти ,,, това не значи цялата мъжка аудитория ... Познавам момчета с такова самочувствие .... че хич не са лесни :Д

П.С.не съм от тях ... просто аз не се побирам в кожата си като излизам с момиче което си мисли че имам чувства към нея ... а всъщност нямам... дилема...

Те чувства могат да бъдат внушени ... ама твоите ... не моите ...

Др3аму

Лесен си ти ,,, това не значи цялата мъжка аудитория ... Познавам момчета с такова самочувствие .... че хич не са лесни :Д

П.С.не съм от тях ... просто аз не се побирам в кожата си като излизам с момиче което си мисли че имам чувства към нея ... а всъщност нямам... дилема...
    Точно такива горди индивиди като теб, също и момчетата със самочувствие, са най-лесни.
    Просто не си попаднал на правилната. Ако се движиш с кифли, е ясно защо.

Гордост ли е това че не мога да ходя с момиче към което нямам чувства???Питам?!?

Защо се нервиш сега?

Похвално е, че не ходиш с момичета, към които нямаш чувства. Това показва силен и честен характер.
    Но едно момиче, стига да е достатъчно умно, може да те накара да се влюбиш, дори и по принцип да не сте един за друг. Как става? Вижда те, усеща какво би те запалило и си нагажда такова излъчване.

Ай стига сте спамили, а? Споровете се решават на друго място!
    valerusha ~~{}}
    mecheeeee
    MA
    PATOНKOBKA

Защо се нервиш сега?

Похвално е, че не ходиш с момичета, към които нямаш чувства. Това показва силен и честен характер.
    Но едно момиче, стига да е достатъчно умно, може да те накара да се влюбиш, дори и по принцип да не сте един за друг. Как става? Вижда те, усеща какво би те запалило и си нагажда такова излъчване.

Ами ти?Способна ли си да се нагодиш ?

Внимавай как говориш с нея..

valerusha ~~{}}
    mecheeeee
    MA
    PATOНKOBKA

Защо се нервиш сега?

Ами ти?Способна ли си да се нагодиш ?
    Аз... правила съм го. Открих, че момчето се влюбва с маската ти (която не можеш да носиш винаги), не в теб. Глупаво е и после много боли.

Както и да е ... не до обяд ами до другата сутрин може да спорим ,... файда никаква

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си