.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

За чувствата...

off седя и се обвинявам,за това колко съм гадна,без сърце.Просто не мога да имам чувства към момче.Нямам връзка по-дълга от 3 седмици и нещо (сегашната).Като тръгна с някое момче,чувствам тръпка за седмица,две най-много и толкова.Един ден се събуждам и си казвам,оо той ми писна вече,време е за следващия.Всеки път като тръгна с някои си казвам,еее с него е различно,ще издръря дълго време....и след две седмици историята се повтаря.Немога проста..искам,а не се получава.Сегашния ми приятел се държи просто прекрасно с мен.Държи се различно от останалите.Грижи се за мен,интересува се какво правя,къде ходя (което на мен това никак не ми допада),иска да сме постоянно двамата,отделя ми огромно внимание и т.н.Ама нееее..въпреки всичко това,нямам абсолютно никакви чувства,даже и на привличане.Нищо..ей така.Не искам да го виждам всеки ден,мразя когато ми иска обяснения къде съм ходила,с кого,какво съм правила...Не мога да си обясня захсто съм такава.Винаги съм искала да имам сериозна връзка,да обичам някое момче,но никога не се е получавало.Даже незнам защо пуснах тази тема...Има ли други хора като менн ???

Аз съм точно твоя противоположност.
    Бих казала, че ще си намериш майстора все някога. ;p
    ...и любовта ни сякаш по е свята,
    защото трябва да се разделим.

Цитирай Първоначално написано от winterfresh4o
    Има и други к**ви , споко . Това е нормално за твоята възраст
    що пък да съм курва,не мога да разбера ???

Такава си защото когато тръгваш с някой ти тръгваш без да имаш чувства към него ,, след 2-3 седмици ходене осъзнаваш че не е твоя човек ... пробвай да почувстваш любовта и да се влюбиш в някой ама ти да го направиш ... не той в теб...

Цитирай Първоначално написано от moniii
    Цитирай Първоначално написано от winterfresh4o
    Има и други к**ви , споко . Това е нормално за твоята възраст
    що пък да съм к***а,не мога да разбера ???
    Защото във форума има крайно ограничени хора, мила. Не се притиснявай. Това е от възраста .. почти сигурен съм. Изчакай да пораснеш малко и не се обвързвай в близките 5-6 месеца, по - хубаво е да почакаш година, но сигурно няма да изтърпиш. Не ги слушай тея диваци. Половината са ограничени личности.
    valerusha ~~{}}
    mecheeeee
    MA
    PATOНKOBKA

Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    Такава си защото когато тръгваш с някой ти тръгваш без да имаш чувства към него ,, след 2-3 седмици ходене осъзнаваш че не е твоя човек ... пробвай да почувстваш любовта и да се влюбиш в някой ама ти да го направиш ... не той в теб...
    Мога да споря с теб цяла нощ. Има някви чуства щом тръгва с някоЙ. Има няква тръпка, но не е любов.. Ако е претърпяла лични проблеми свързани със семейство или приятели.. е повлияло.
    valerusha ~~{}}
    mecheeeee
    MA
    PATOНKOBKA

Цитирай Първоначално написано от Dr3amy
    Мога да споря с теб цяла нощ. Има някви чуства щом тръгва с някоЙ. Има няква тръпка, но не е любов.. Ако е претърпяла лични проблеми свързани със семейство или приятели.. е повлияло.
    Или може би момчетата с който е ходила не са това което търси ...?А може би тя не знае какво точно иска от тях?

Или може би тя знае какво търси, но.. повечето момчета са идиоти и не знаят какво могат да дадат.
    valerusha ~~{}}
    mecheeeee
    MA
    PATOНKOBKA

Или може би тя знае какво търси, но.. повечето момчета са идиоти и не знаят какво могат да дадат.
    Защо майна тя казва че те са мили с нея и правят всичко по силите си да я задържат ... ама не става ... дефакто проблема е в нея?

"всичко по силите" за някоИ момчета знаеш ли какво значи?
    valerusha ~~{}}
    mecheeeee
    MA
    PATOНKOBKA

Майна ... тя е на не повече от 17 ... нека погледнем нещата така ... тя не може да иска от него да е супер паралия ... да кара добра кола ... и да има къща с двор ... тя може да иска от него да е мил ... добър с нея ... забавен ... красив ... чаровен ... да се отнася добре с нея .... искам да кажа че всяко 2ро момче може да и го предостави ... проблема е в нея ... всичко разбира се ще си дойде на място след време...

Ти пак не ме разбра.. "майна". Какво значи "Всичко по силите" им? Дори и да не е красив... Дадено .. мил, чаровен, красив.. Остави парите и къщите. Но когато някой и се дърви? Той мишочества? Когато е садната.. да я заебава? Това не е всичко по силите.. Когато тя е нервна.. да я успокои... Когато дойде труден момент.. да е до нея.. Не всичко е "да си мил, красив, чарове..етц." Изискват се и нерви.. старание.. илюзия..
    valerusha ~~{}}
    mecheeeee
    MA
    PATOНKOBKA

Ти пак не ме разбра.. "майна". Какво значи "Всичко по силите" им? Дори и да не е красив... Дадено .. мил, чаровен, красив.. Остави парите и къщите. Но когато някой и се дърви? Той мишочества? Когато е садната.. да я заебава? Това не е всичко по силите.. Когато тя е нервна.. да я успокои... Когато дойде труден момент.. да е до нея.. Не всичко е "да си мил, красив, чарове..етц." Изискват се и нерви.. старание.. илюзия..
    Добре майна да не искаш да ми кажеш че такива хора не съществуват ?Бахти късмета има мацката тогава

Добре майна да не искаш да ми кажеш че такива хора не съществуват ?Бахти късмета има мацката тогава
    хах доста смотан късмет имам с момчетата

хах доста смотан късмет имам с момчетата
    Колко горе долу ти трае зарибявката с момче преди да тръгнете/?

Пропуснахме един много важен въпрос преди да започнем да тълкуваме и по някакъв начин да помагаме...на колко години си извинявай?

седмица най-много

седмица най-много
    Мен ми стигнаха и 3 дни.. и се влюбих след като тръгнах с нея... И сега.. Да...
    valerusha ~~{}}
    mecheeeee
    MA
    PATOНKOBKA

На майна в крайна сметка ... секса ще спаси света ... не можем да ти помогнем ако сама не си помогнеш всъщност това проблем ли е че не ходите повече от 2-3 седмици?Като станеш на 25 ще е друго яче:Д

На майна в крайна сметка ... секса ще спаси света ... не можем да ти помогнем ако сама не си помогнеш всъщност това проблем ли е че не ходите повече от 2-3 седмици?Като станеш на 25 ще е друго яче:Д
    Дали?
    valerusha ~~{}}
    mecheeeee
    MA
    PATOНKOBKA

ми проблем е донякъде,щот ми е някво тъпо да гледам приятелките ми с по 1-2 годишни връзки,пък аз да ги сменям през 2 седмицi

Стига майна не подхващай тази тема ще насерем темата на момичето ... темата е нелепа защото момичето е красиво а има нелеп проблем с момчетата ...

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Това показва само едно - повърхностна си и се носиш по моментните тръпки. Внимавай само да не пропуснеш истинската любов покрай крещящо силните цветове на временните работи.
    all day... all night... what the fuck?!

Вие на 15-16 за истинската любов ли мислите.... тя няма да е така след години ... а може би и доста скоро ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си