- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За чувствата...
ПХАХАХАХАХА.... Господи. Аз имам един въпрос ти приятелки имаш ли? За какво пускаш "сърцераздирателни" теми в които оплакваш нещасната си съдба как неможеш да намериш един човек с който да си повече от няколко седмици. (тук наистина се разплаках) Като имат успешни връзки по няколко години питай за тайната. О не чакай... Ти само искаш да си като тях извинявай щом те имат гаджета и ти трябва да имаш неизменима част от кифленския кодекс.Ма хора вие друга работа нямате ли си бре? Излагате си личния живот на показ па после ревете що ви нарекъл някой курва и защо отнасяте толкова много сол. Моят съвет е преди да излагаш сърцераздирателните си теми д апоговориш с някоя приятелка та да решиш проблема а не да очакваш куп непознати да изказват мнение за теб и проблемът ти да си кифла без гадже заобиколена от натискащи се себеподобни. Айде със здраве
![]()
Хей... в крайна сметка за това е форума нали ... нищо лошо не е направило момичетоПървоначално написано от leviafana
. Демокрация е все пак ...
Първоначално написано от leviafana
да...за това като кажа на някоя приятелка за това,тя ми казва ''охххххх ми нзз,гадно ее,горкия ти приятеел''...![]()
Истинската любов и производните й не зависят от възрастта. Сериозните връзки и обвързвания - да.Първоначално написано от OneGuy
Жулиета (тя е измислен герой, ама сигурно си има реален прототип... ) е била на 14.![]()
all day... all night... what the fuck?!
Истинската любов .... която едно момиче/момче може да усети на възраст между 14-18 е едно на 10 милиона ...Но има всякакви хора .. бих и предложил да се опита да не го къса след като и писне от него а да продължи да се види развитието ... но това за някой хора е непосилно ... Аз например не мога да се ходя с момиче към което нямам чувства ... просто се чувствам странно и си мисля че хората виждат това и седи смешно ...
Ми замисли се какви приятелки имашПървоначално написано от moniii
Щом им е повече жал за приятеля ти отколкото за твойто проблемче...
Първоначално написано от leviafana
темата е съвсем различна...
Ако наистина това ти казват приятелките ти ... имаш проблем не с гаджетата ами с приятелките си ...Първоначално написано от leviafana
казват го защото,той се държи перфектно с мен,а аз пак не изпитвам нищо....
Добре ти като тръгваш с тях изпитваш ли нещо ... или само за да видиш дали ще стане тръгваш с него... след 2-3 седмици осъзнаваш че нищо не става ... и го късаш???
Първоначално написано от moniii
Да темата е проблемът ти с гаджетата. Хайде за да не съм тотално злобна към теб ще ти дам жокер. Вместо да се самонавиваш колко много искаш дълга връзка с перфектния момък слезни на земята и се пробвай с някой не чак толкова съвършен ако те дразни нещо говори с него, но не да изтерясваш защо те пита тва или онова защо иска да сте все заедно. Момчето очевадно те харесва и иска да е с теб постоянно с времето ще му мине. А ти вместо да си втълпяваш колко си коравосърдечна и подобни простотии потърпи малко този негов период на обсебване и може и да стане нещо. А не да го гледаш повърхностно дали на външност ти харесва и пр най малки гаф край ужас! Никой не е перфектен.
leviafana, май направи шах и мат с пешката ...
ми има си няква тръпка,доста силна даже и си казвам ее този е ще е,ще издържа дълго с него,и да..минават две седмици и толковаПървоначално написано от OneGuy
Пробвала ли си със секс ...?![]()
да,пробвала съм
охх незнамм..дано скоро се променя
![]()
Стига майна ... секс правите ... добър е към теб прави всичко за теб ... и накрая ти омръзва ...![]()
![]()
![]()
мииии...
![]()
къде ги намираш ... ?
хах..навсякъде![]()
чрез приятелкии..
Пловдив,София,Варна,Бургас ???
Варна
А не мога да ти помогна от там не познавам никой ... иначе имах няколко човека на предвид ... ама от Пловдив ... щяха да те излекуват ... жалко![]()