.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Проблем с скайп.

Здравейте, имам проблем с скайпа и той е. Когато пиша на който и да е абонат пример: здравей, и ми излиза отгоре (Съобщението не е доставено) така ми е с всички абонати. Когато им звънна и затворя съобщението се праща. От 2 дена ми е така, може да ми е от интернета незнам. Един приятел ми каза че имам някой вирос затова така се получава. Вие какво мислите ? Ако можете да ми помогнете пишете.

най-вероятно... с каква анти-вирусна си?
    Между другото що се отнася до вируси,на някой появява ли му това "skypenames2.exe иска да я заяви достъп"?И как го махате за да не ви излиза отново? Аз кликвам на "откажи достъп" , но след време пак се появява..

Цитирай Първоначално написано от uBkA
    Между другото що се отнася до вируси,на някой появява ли му това "skypenames2.exe иска да я заяви достъп"?И как го махате за да не ви излиза отново? Аз кликвам на "откажи достъп" , но след време пак се появява..
    NOD32

Цитирай Първоначално написано от crypt0
    NOD32
    тази антивирусна не струва преди бях с нея и се напълних с вируси сега съм с аваст
    Всеки съществува, но не всеки живее , всеки обича , но не всеки се влюбва , бсеки пие, но не всеки пирува , всеки лъже , но не всеки е перфектният играч
    http://prikachi.com/images.php?images/702/2447702j.jpg

Фен
    Град
    Sliven
    Microsoft препоръчва тези http://www.microsoft.com/windows/ant...windows-7.aspx

По-точно тази:
    http://www.microsoft.com/security_essentials/?mkt=en-us

Правена е от Microsoft, с нея съм и лови троянци и червей вскякакви.

NOD-a наистина не струва,и аваст също.Добре де,ама защо се появява това "skypenames2.exe заяви достъп" смисъл вирус ли е ??

NOD-a наистина не струва,и аваст също.Добре де,ама защо се появява това "skypenames2.exe заяви достъп" смисъл вирус ли е ??
    Изглежда много подозрително. Забрани му достъп!
    Start > run > msconfig > startup
    Ако го има тук му махни тикчето, след това OK и рестартирай.

Ето защо не отварям никакви .exe файлове, пратени по скайп.

Нем..няма го като търсих от там ...търсих го от търсачката и го намерих в Уиндоус// prefetch и в toolbars..да ги изтривам ли от там направо?

Да.

Не рабрах дали може да пращаш съобщения вече.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си