Цитирай Първоначално написано от jghgh
Порасна ли?
В който и да е смисъл - не. Но видимо съм променена доста - по-скрита съм, по-своя (явно е било възможно), опитвам да съм по-отворена за света, да го наблюдавам, опознавам, анализирам. Прашецът си го пазя, за жалост все по-рядко и в по-малък радиус го+се споделям.

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
Как се казваш? - Теодора
Щастлива ли си на този етап от живота си? - Точно в този момент, не. (човек на настроенията съм и си имам своите пътешествия и застои по синусоидата.) От година насам си играя на Хензел и Гретел. Животът ми, във всичките му аспекти, е тясно свързан с близките ми хора, голяма част от които (а и по-важните) са ужасно далеч за неопределено време, та така... Това ме изгражда по един нов начин, макар да подозирам, че няма да доведе до нищо хубаво.
Какви са отношенията ти с родителите ти? - Прекрасни. Близки сме си. Много. Мога да кажа, че имам добро, обичливо, сплотено семейство.
Опиши се накратко. – това ще го пропусна, не зная в какъв контекст искаш да се опиша
Имаш ли някакви пороци? – „порок” е богата откъм смисли и разбирания дума. все пак - обичам прекалено силно, задушаващо...
Цитирай Първоначално написано от VanillaMuffins
Какво ти отне БЧК?
Време с един от любимите ми хора.
//никога не съм се занимавала с БЧК, впрочем

Цитирай Първоначално написано от semantics
Била си в БЧК? Разкажи - кога, колко време, какво правеше, какво се случи? - Уви, не съм.

Друга подобна дейност? -
Какво мислиш за доброволческата работа (по принцип)? - положително настроена съм, силно уважавам обществено ангажирани и активни хора, но конкретно аз не притежавам нужните качества, за упражняването на подобна дейност.