Първоначално написано от
jghgh
Защо така за БЧКто? Любимият ти да не е работил в БЧК и да не му е оставало време за теб?
Хах, не, просто един от близките ми хора. Наистина нямат време.
Обичаш ли се? Да, обичам се.
Силна ли си? Оцелявам. Имам своите слабости, крехка съм, зависима, но да, справям се и неуморно плета ризата.
Какво може да те направи щастлива? – близките хора. споделената емоция, независимо каква е, дори неприятна, изобщо, в последната година разбрах, че каквото и да постигам, каквито желания и капризи да задоволявам, ако няма с кого да ги преживея, остават празни и незначими.
Какво имаш предвид под "обичам прекалено и задушаващо"? Мислиш ли, че е самонавиване?
Не мисля, че е самонавиване. Не съм сигурна, че искам да съм обстоятелствена с описанието, защото тук четат хора, с които планувам да съм близка, а не е дошло времето да ги плаша:Д
Какви хора харесваш? – трудно. Не харесвам хората. Плашат ме. Малките разговори, да се чудиш какво значение влага някой в думите си, защо реагира по даден начин, необходимостта от обяснение на собствените си изразни средства/мисли/чувства/шеги... Неудобно ми е с хора, които не усещам свои (не мога да го обясня, просто чувствам кога даден човек е за мен и кога – не), тогава не се чувствам удобно в кожата си и изобщо – не съм (на) себе си.
Инак – харесвам съдържателни, ценни хора, личности, с характер и интереси. не смятам, че е необходима обща „краста”, за да си близък с някого.
Какво учиш в университета и върви ли ти учението? – уча театър и, за моя радост, ми върви:Д