.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Mini Bluetooth

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс

Mini Bluetooth

Здравейте! Преди 3-4 години си бях взела Bluetooth Dongle. Eто такъв:

Досега съм нямала никакви проблеми с него, перфектно си работех, но майка ми без да иска го счупи ... искаше да ми вземе същия, но не успя да намери и ми взе Mini Bluetooth:

Скъсах си нервите с това чудо! Работи съвсем различно от старото и е много по- гадно ... връзката постоянно се губи и освен това мога да качвам или изпращам само по 1 файл! Става хипер бавно! Със стария блутут си виждах всички папки от телефона на компа и от компа си качвах, триех и т.н. А с новия трябва от телефона да дам изпарщане и т.н. и то само по един файл, що за простотия.

Няма ли някакъв начин да качвам повеч от един файл на веднъж? И пак да си виждам всички папки и файлове директно от компа?

П.С. Чудя се, ако не стане с този Mini Bluetooth дали да не си взема USB кабел или пак като стария Bluetooth. Вие какво ще ме посъветвате?

/ телефоните ми са SE C903 и SE W810 /

Хм,имам същия и нямам проблем с него...

Изтегли си програмата "Sony Ericsson PC Suite" (щракни точно тук)

Програмката работи със всички телефони Sony Ericsson, като връзката между телефона и РС-то става, чрез USB кабел, блутуут или инфраред!

П.С. - Да не ти прави впечатление, че над програмката пише "K850i", защото както вече казах програмата е една за всички телефони...

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    Програмата изглежда супер, но пак не става ... то постоянно се губи връзката не знам вече какво да го правя
    Стигам до едно място и после изписва, че не мога да ги сдвоя и оттам като погледна кво е положението с блутута няма никой в мои устройства и като дам търсене не намира нищо, при условие, че и двата ми телефона са с пуснат блутуут!!

Цитирай Първоначално написано от CrAzYanDlaZy
    Програмата изглежда супер, но пак не става ... то постоянно се губи връзката не знам вече какво да го правя
    Стигам до едно място и после изписва, че не мога да ги сдвоя и оттам като погледна кво е положението с блутута няма никой в мои устройства и като дам търсене не намира нищо, при условие, че и двата ми телефона са с пуснат блутуут!!
    Ами да ти кажа честно, евтините блутуут устройства създават пободни проблеми...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си