.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 61

Джъстин Бийбър

Така пускам тая тема,защото имам нужда от мнението ви,всеки ден виждам много клипове и глупости против "Джъстин Бийбър" , всеки банален коментар е "гейче" ,а всеки банален коментар на момичетата е "сладур,обичам те" ,обаче искам да питам с какво ви дразни? Света е пълен с толкова тъпи певци,толкова хора с идиотски и безмислени песни..хора,които сигорно не сте и слушали,но ако ги слушате ,няма да искате да го направите пак..Тоя Бийбър или както му казвате Бобър е на 15,обаче на 15 е направил повече от колкото половината форум ще направят за целия си живот .. има повече пари от колкото целия форум и сичките ви роднини ще имат през целия си живот .. доста успял е..аз не го слушам ,може би 1-2 песни ми харесват ,но пък гледам непрекъснати коментари за него..Добре де..айде да ми кажете като е такова "гейче" и го мразите защо го слушате? Защо му обсъждате песните и сичко непрекъснато колко са зле? Защо му обръщате такова внимание ? Защо се правят анти клипове срещо него ? .. Аз нещо не схващам .. аз ще кажа нещо банално,което сички момиченца на 12 пишат по коментарите..ем ида сори,но това е истината..според мен завиждате..както казах вече той е постигнал доста..и не виждам защо обиждате момчето и поради каква причина? Искам да знам причина? Мен не ми харесва,обаче ми писна секи ден де слушам глупости срещо него от тапаци,които никога няма да постигнат и на половината от това,което той е постигнал на 14-15 ..? Не ,не обиждайте мен,аз не съм виновен,просто ми е интерестно и искам да знам..а ако почнете да обиждате ще помоля някой да заключи темата..

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    според теб трябва да харесваме всички известни и успели хора иначе им завиждаме така ли?
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Цитирай Първоначално написано от cunt
    според теб трябва да харесваме всички известни и успели хора иначе им завиждаме така ли?
    До къде прочете темата? Първия 1 ред? Или стигна и до 2рия ? Непрекъснато някви на по 12 години го убиждат ,че е гейче и не знам си какво и няма НИЩО ОБЩО с не харесването .. аз като не харесвам някоя певица / певец не го слушам, а не го обиждам!

ами аз не го мразя, но не ми и харесва. Не следя творчеството му, защото нито ми допада на външен вид, нито ми харесват особено песните му, има може би 1-2 които съм чула.. евала на момчето че се е издигнало и е звезда, но просто не е моя тип звезда

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от lozanovaa
    ами аз не го мразя, но не ми и харесва. Не следя творчеството му, защото нито ми допада на външен вид, нито ми харесват особено песните му, има може би 1-2 които съм чула.. евала на момчето че се е издигнало и е звезда, но просто не е моя тип звезда
    творчество е ебаси комплимента за тоя
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Мега фен Аватара на xoxi
    Защото хората са си такива.
    Аз съм много далеч от мисълта, че завиждат. Някои не го харесват на външен вид, други не харесват песните му - всеки се хваща за нещо. Това, което ти наричаш завист е просто злоба. Точно заради тази злоба се правят анти-клипове, пишат се глупости и т.н.
    Аз също не го харесвам. Слушала съм една-две негови песни, не ми харесаха и толкова. Не съм се занимавала повече с него.
    И спря да се върти за миг земята..

Град
    София
    THE TRUTH IS OUT THERE

Първо оправи си правописа! Наистина голямо мъчение е.
    Второ, защо всяко второ изречение ти е 'той е постигнал толкова много, че вие няма да постигнете това за целият си живот'?
    Чакай малко сега, има доста да се поспори какво е постигнал и какво не.
    Не забравяй, че той е обикновенно хлапе и е известно, защото подлежи на младежката публика. Демек феновете му не надвишават 18г. Аудиторията му е не е чак толкова голяма колкото си мислят някои хора.
    Просто младежите показват 'любовта си', много по-ясно от хората извън тийнейджърската възраст.

Защо се правят тези клипове и момчето е толкова обсъждано и обиждано?
    Ами нормално е. В интернет има толкова много фенски клипове, че ответната реакция е нормална - анти-фен клипове. Страшно много се парадира с това момче и се отценява прекалено високо, това дразни хора с реална преценка за живота.
    Аз слушам някои от песните му. Братовчедка ми, която е с 6 години по-малка от мене също. Разликата е - аз харесвам дадени песни, заради самият тектс следователно мене не ме интересува кой я изпълнява.
    А тя го слуша, защото е сладур, което я кара да изпитва 'нещо', което не е изпитвала за ранната си възраст, това я кара да пише от коментарите 'обичам го, толкова е сладък'. Всичко е въпрос на възрастова група .. Но има хора, които се дразнят от прекалено многото информация (излишна) в интернет пространството и не го харесват.
    Това е няма какво да се направи по въпроса.
    Защо го обиждат на 'гей', ми защото той е още хлапе дори не е започнал да помъжествява, това го прави определено много сладък и хората пак казвам се дразнят.
    Защо има такива клипове - ми, защото всеки изпълнител на тази земя има анти-фенове, които правят такива неща лично за мене са болни мозъци огорчени от липса на внимание

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Не го мразим защото пее хаха. Мразим всички позьорчета, а още повече и гейчета. Този който изглежда и се държи като гей е гей. Точно на 15 той има много повече от всички хора които заслужават това което той има. Отива прави 2 пози и е известен а музиканти заслужаващи внимание и слушатели гният някъде заради 12 годишни лигли които не знаят кво е музика. Ето за тва го мразим. Пък и гейовете са за убиване.
    ваУ рокс
    Grell

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    разбрахме, че имаш хомосексуални наклонности...сега можеш да одиш да си легаш спокойно

Повече от фен Аватара на sLaDkagRe6ka
    и аз да кажа за вас сиг и аз съм лигла и пикла и какво ли не защото съм на 13 но не съм съгласна че вс 12-13 годишни си припадат по него нито едно момиче от моя клас не го харесва а в целият випуск сиг има поне 5 които го харесват но те са изключение аз не го харесвам но това си е мое мнение не мога да кажа че не може да пее защото не разбирам чак толкова може би само една песен ми харесва но много малко и то заради текста-Never say never но не поставяйте вс под общ знаменател

Цитирай Първоначално написано от sLaDkagRe6ka
    и аз да кажа за вас сиг и аз съм лигла и пикла и какво ли не защото съм на 13 но не съм съгласна че вс 12-13 годишни си припадат по него нито едно момиче от моя клас не го харесва а в целият випуск сиг има поне 5 които го харесват но те са изключение аз не го харесвам но това си е мое мнение не мога да кажа че не може да пее защото не разбирам чак толкова може би само една песен ми харесва но много малко и то заради текста-Never say never но не поставяйте вс под общ знаменател
    А един клас от моето даскало, сега ще са 9ти, момичетата са се побъркали по него.
    Ами мене не ме кефи, гаден ми е, лигав ми е, да не говорим, че гласът му си е женствен и не ми харесав как пее... може да е постигнал много за 15годишно, ама не ми харесва и това е.

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Първо оправи си правописа! Наистина голямо мъчение е.
    Второ, защо всяко второ изречение ти е 'той е постигнал толкова много, че вие няма да постигнете това за целият си живот'?
    Чакай малко сега, има доста да се поспори какво е постигнал и какво не.
    Не забравяй, че той е обикновенно хлапе и е известно, защото подлежи на младежката публика. Демек феновете му не надвишават 18г. Аудиторията му е не е чак толкова голяма колкото си мислят някои хора.
    Просто младежите показват 'любовта си', много по-ясно от хората извън тийнейджърската възраст.

Защо се правят тези клипове и момчето е толкова обсъждано и обиждано?
    Ами нормално е. В интернет има толкова много фенски клипове, че ответната реакция е нормална - анти-фен клипове. Страшно много се парадира с това момче и се отценява прекалено високо, това дразни хора с реална преценка за живота.
    Аз слушам някои от песните му. Братовчедка ми, която е с 6 години по-малка от мене също. Разликата е - аз харесвам дадени песни, заради самият тектс следователно мене не ме интересува кой я изпълнява.
    А тя го слуша, защото е сладур, което я кара да изпитва 'нещо', което не е изпитвала за ранната си възраст, това я кара да пише от коментарите 'обичам го, толкова е сладък'. Всичко е въпрос на възрастова група .. Но има хора, които се дразнят от прекалено многото информация (излишна) в интернет пространството и не го харесват.
    Това е няма какво да се направи по въпроса.
    Защо го обиждат на 'гей', ми защото той е още хлапе дори не е започнал да помъжествява, това го прави определено много сладък и хората пак казвам се дразнят.
    Защо има такива клипове - ми, защото всеки изпълнител на тази земя има анти-фенове, които правят такива неща лично за мене са болни мозъци огорчени от липса на внимание
    Съгласен съм с абсолютно всичко казано. А това за аудиторията под 18 години е 100% вярно, в сравнение с друг изпълнител, за хлапето се говори най-много редовно. Честно казано и аз така и не разбрах каква е тази любов покрай него, с какво е "по-сладък" - че обещал на мама да не целува момиче докато не намери точната, че пее любовни песнички или че се държи като 5-6 годишно дете. Каквото и да говорим, той може и да е постигнал много, но като го гледам как се държи и какви ги прави ... яд ме е единствено че има и други деца и тийнейджъри които могат да пеят а не ги взимат заради това и онова, а този го взеха, само защото Ъшър го харесал.

Супер фен Аватара на slicky
    според мен повечето момчета не го харесват,защото той е известен,харесван от доста момичета и е доста богат.Но песните,които прави не са кой знай какво,може би е известен и защото е първият толкова млад изпълнител.Според мен не е правилно да тръгнеш да ставаш известен от толкова рано,защото после кариерата почети винаги се проваля.Сигурно,някой ще пита защо?-просто се замислете за звездите,които стават известни от рано.Линдзи Логън,примерно,тръгна от млада,а сега вижте каква е-прави с*кс за пари.А героите от Малкъм или Сам вкъщи-те паднаха сякаш в дън земя

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    DreamWTF, язък ти за аватара и подписа.. един въпрос - успял ли е човек, който има много пари? И за кое да му завиждам? За славата? За това, че се е самозабравил и се прави на п**ка пред фенките си, даже бяха писали, че бил отказал на 5 годишно момиченце да й даде автограф... за това ли да завиждам? Или че има много пари? Или за изключително ангелския му глас? По-скоро бих слушал Краси Аврамов! Да му завиждам, че 12-13 годишни пикли си мислят, че го познават, мислят си, че го обичат..? Извинявай, ама не намирам за какво да се хвана да му завиждам? Чудя се кога ше дойде момента, когато както изведнъж започна да се говори за него, така и ще спре.. дано да е скоро, защото ми писна на адските парчета в youtube да гледам неговото име в коментарите.. всички му обръщат внимание.. много шум за нищо..

Град
    Europe
    Мен ме е яд за КЕSHA щото заради милионите разгонени 11-12 годишни лигли които са гласували за Бийбър няма да може да вземе наградата за BEST NEW ARTIST А тя я заслужава много повече от него

Цитирай Първоначално написано от 0409
    Мен ме е яд за КЕSHA щото заради милионите разгонени 11-12 годишни лигли които са гласували за Бийбър няма да може да вземе наградата за BEST NEW ARTIST А тя я заслужава много повече от него
    Ооо 100% Бийбър ще я вземе, като знаем луди фенки има ... наистина жалко за Ke$ha защото песните й (Take It Off, Tik Tok, Dirty Picture ...) са доста по-добри.

Не ме кефи момчето, не го мразя, просто не го харесвам. Не ми допадат песните му, външния му вид, просто не го харесвам. Когато си харесам някой певец го правя на базата на песните му, излъчването му и държанието му, а Бийбър просто не ме привлича. Не виждам нищо особено в песните му, има толкова много талантливи хора на неговата възраст, които могат да пеят. Това, че той е имал късмета да стане известен - е, бравно на него. Не всеки може да го постигне, но и не мисля, че е кой знае какво. Жалко, обаче че има толкова много хора, които го превъзнасят, но какво да се прави... Различни хора, различни мнения. Както са казали "за всеки влак си има пътници". Той е намерил своите почитатели в лицето на 12 - 13 годишните, но до там. Не мисля, че ще се задържи като "звезда" още дълго време.
    This time, this place
    Misused, mistakes.
    Too long, too late
    Who was I to make you wait?

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Офф, хорааа!
    Дали ще е Бил Каулиц, дали ще са Джонасите или Джъстин Бийбър... тийнейджърките кълват на нежно-изглеждащи комерс звездички.
    all day... all night... what the fuck?!

Гади ми се от този. Не ми харесва нито гласът му, нито визията, нито песните.... но това в никакъв случай не значи, че му завиждам. Да се радва, докато има на какво. И той ще залезе като всички други.

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    тоя още ли не са го убили с пръчки и камъни
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Senior Member Повече от фен Аватара на digitalgirl93
    Град
    well, somewhere far away from here
    Цитирай Първоначално написано от xWandereRx
    тоя още ли не са го убили с пръчки и камъни
    Чакаме го да дойде у нас и тогава ще види кво става

I’m a twit, degenerate young rebel
    and I’m proud of it..

ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Град
    Europe
    Цитирай Първоначално написано от teddyx33
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
    И АЗЗЗ

Град
    Ивагакуре
    Кфо ?!
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си