- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Джъстин Бийбър
Кога най-сетне ще го пратят тоя на турне в Северна Корея?
![]()
Ако искаш да построиш кораб,
не започвай да караш хората да събират дъски,
да разпределяш работата и да даваш заповеди.
Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море...
Аее марш в Кофата!Първоначално написано от 0409
Ти нали беше умрял ве лигльо?К'во в Пирогов те съживиха![]()
Гадно,гадно спамерче си ти![]()
Чесно казано предпочитам Бийбър пред Кейша.Толкова противна певица никога не е имало.Тая е толкова лигава,държи се все едно винаги е пияна.И точно 11-12 годишните лигли са нейните фенки.И дето се мислят за много яките мацки като говорят мляскайки дъвка по време на часовете![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
^ Кеша, не Кейша, омг![]()
По темата: Джъстин Бийбър според мен не е грозен, сладък е, но ме дразни всичкото превъзнасяне около него. Затова и се води , че аз "не го харесвам" . Не слушам такъв тип музика, затова и песните му не ми харесват особено, но не са лоши. Не съм нито в едната крайност, нито в другата. Не мога да кажа , че го мразя. Какъв е той, че да го мразя?! Какво ми е направил, че да го мразя?! Просто го оставям да си пее, да си живее живота и това е. Нито завиждам на славата му, нито нищо. Има талант момчето, защо пък да не се изявява? И НЕ СИ МИСЛЕТЕ,ЧЕ ВСИЧКИ,КОИТО ГО МРАЗЯТ МУ ЗАВИЖДАТ.ИМА МНОГО ПО - ВЕЛИКИ И ПРЕУСПЕЛИ ЗВЕЗДИ, НА КОИТО МОГАТ ДА ЗАВИЖДАТ,ЗАЩО ИМ Е ТОЧНО НА ДЖЪСТИН БИЙБЪР?Айде народе, успокой се.![]()
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Дам.Първоначално написано от teddyx33
Вече винаги като ми кажат думата лигла първото нещо за което се сещам е Кеша![]()
Самото олицетворение на думата.
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Тази тема е за биберона, не за Кеша! Макар че се чудя ако тя е лигла, интересно какъв ли е Бийбър ? Някой да гледа новия му клип Love Me където изявите му са просто просташки ?Първоначално написано от December
Ти си поредното тъпо, неграмотно олигофренче, което се прави на философ и говори през гъза си.
Слушай к`во ще ти кажа, остави ни нас да му "завиждаме" (оле, колко му "завиждам", малеее, мале... ако не е майка му и тия "големите певци" като женствения Ъшър ще си остане тъпо лайно, което крещи на улицата, а не пее..) Няма какво да се лъжем... пее фалшиво детето. Имам чувството, че не се стреми да пее, а по-скоро да вика..
Ти ни казваш да не му обръщаме внимание, но той е навсякъде, БУКВАЛНО!Пък и + това, по същата логика и ти не трябва да ни обръщаш внимание на нас, за това, че го обиждаме, че имаме нещо против него и т.н.
Схвана ли, неграмотен ?
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
А, забравих да добавя нещо.
Ти как така си правиш изводи кой какво ще постигне, колко е богат и т.н.Леле, честно ти казвам, ти си едно тъпо лайно!
![]()
Вместо да ни даваш акъли на нас к`во да правим, върви се ограмотявай!![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
може на всеки да звучи банално, но той за мен наистина е пълен гей ,, а колкото до това какво ме дразни в него:
1.прическата
2.излъчването
3.гласът
<- ужасни саа !
![]()
единственото нещо, което ще стане е, че фенките му ще пораснат и ще се осъзнаят, а неговият глас (дано) да мутира и ще му залезе славата отвсякъдеПървоначално написано от YourBlackDahlia
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Оха, колко хейтъри сме се събрали тука![]()
Не го харесвам, факт. Само една негова песен ме радва и то заради филма. Без неговото присъствие щеше да е по-добре, но никой не ме пита.
Сега. Да започнем от мазното му гласче. Мога да го имитирам много точно, дори имам смелостта да кажа, че пея сравнително вярно. Момиче съм, едва ли имам мъжки глас. Но те са почти еднакви. Сигурно ще искате да ме чуете как по-точно пея. Днес цял ден правя опити за запис, такъв не се получава, съжалявам.
Външния вид. В началото с нормално дълга и зализана коса беше що-годе поносим. Но сега е просто ужасен. Дано да се е постригал най-накрая.
Фейса няма да го коментирам, като се ухили прай няква хипер тъпа муцуна![]()
На почти всички клипове/снимки, които съм виждала е облечен, ама дебело! Тоя човек винаги с якета, грейки, дълги дрехи. Толкова ли не може да покаже пилешките мускулчета на феновете си?
Облича се като почти всеки тийн. Кецове, дънки, тениска и риза. Виждала съм ужасно много облечено по подобен начин хора, стилът му не е нищо особено.
Защо тогава всички се занасят толкова с него? С какво той е повече от другите 'звезди'. Те също имат талант, дори повече от него, има по-красиви и по-успели. С какво той ще заслужи уважението ми? Ми с нищо. Съмнявам се, че на него му дреме за мене и какво аз съм постигнала, защо да става обратното?
Да не говорим колко е досадно когато и да си включа телевизора да ми грейва неговата мутричка. Винаги - включвам ТВ-то и той е там. Пускам радио - пак. На всякъде огрява. Ужас.
Снощи слушах някви новини - уж да ме приспят, че трябва да си оправям режима. Негова милост заема 3% от туитър и затруднява мрежата.
Да обобщим - нищо и никакво хлапенце, което пречи на целия свят. Нападайте ме, имам време да споряМисля, че бях достатъчно изчерпателна, поздрави.
Едит: Току що се сетих и за песните му. Колко абсурдни и наивни са те, както и клиповете му. За Бога, на 16 ми говори на първата си любов, как имал нужда да обича. ОМГ, в кой свят живее?! Много добре знаем всички какво им се прави на 16годишните момчета и се съмнявам, че е това, което той си мисли.
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
О, за Бога престанете.
Детето не ви е направило нищо, осъзнавате ли че нападате 16 годишно момче, без нищо да ви е сторило ?
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Как нищо не е сторил беПървоначално написано от sladkish_14
Как отмъкна наградата на Кеша за BEST NEW ARTIST
![]()
![]()
![]()
![]()
Спокойно. Разсъждавай, като голям човек. Това не е детска игра. Той ми взе вафлата, аз му взех дъфката. Това са MTV награди, нито ти, нито аз решаваме кой ще вземе наградите. И аз не съм много очарована, но това е статистиката. Знаеш, че не е седнал някой и просто си ги е избрал, всичко е вот. Вот не за 1 месец онлайн, а вот за цялата година от телевизии, списания, и тем подобниПървоначално написано от 0409
Смешно е ..
♫ Beautiful.. ♫
много смешно ми стана, ама нз защоПървоначално написано от sladkish_14
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
иначе не съм му фен, ама не го и мразя, дразня се на лудите му фенки лудите му анти- феновеи гласът си му е момичешки, не знам има ли как да се спори по тая тема
бейбе, бейбе оооо![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
ушна инфекция ми направи... и трайни мозъчни увреждания.. тва нищо ли е?Първоначално написано от sladkish_14
Не,реално погледнато е супер тъпото да пръскате толкова злоба и да губите толкова много от 'ценното' си време за човек ,който дори не познавате.
Авторе,можеш ли да ми посочиш точна причина да създадеш темата?Какво те засяга кой кого и защо мрази,камо ли,когато мразеният обект не е приятелчето от махалата,а известна личност (хихи)..Ти адвокат ли му се явяваш,че ни упрекваш за това,че не го понасяме?Според мен не става въпрос за омраза,а за това как на някои хора просто не им допада стила му (чакайте,той в какъв по-точно стил пее?! )...Ако настояваш да ти изредя причините,поради които не го харесвам като изпълнител,те са много,но нека изредя няколко.
Не само,че песните му не ме грабват и нямам желание да ги слушам,но и текстовете са плоски,колкото да се хареса клипа на песента на някоя 12 годишна,сеш се,че мацките,дето го слушат се кефят на плакатите с този..женчо..а не на това,че песнтие му са велики..Именно защото не са!..Галсът му? Това момче не ме е впечатлило с таланта си,но просто Ъшър го хвана за дрешката и му "помогна" да се издигне,а относно представата ти за преуспял човек,драги ми грамотен приятелю,разглезено богаташче,което си внушава,че може да пее и не може да пръдне без мама не е преуспял човек за мен. "аама той е имал толкова тежък живто преди да стане "известееен",майка му е работила на две местаа",казват великите му фенки,ами възможно е,но спорд мен живота на майка му е бил тежък,нищо общо няма това с малкото п*далче. Визията му ме отвръщава,а клиповече ме призовават да ходя да се метна от някъде..
Нападаме едно невиино и беззащитно 16 годишно..девойче?....А,да..ням а нищо общо със завистта,просто ти много си се ядосал,че обиждаме идола ти,прекрасната розова фея Джъстин Барби..не знам дали си забелязал,авторе,че той е голям почитател на гланца за устни,което поне в моите представи е..женски интерес.Както и да е,нямаше никакъв смисъл да правиш тема,след всички глупости,които се изприказваха - Justin Bieber завинаги нежен.. А към автора - приятна вечер и отивай в банята да се вдъхновяваш от плакатите на сексии Бийбъра..!![]()
Истинското щастие се състои в това да си обичан не заради това,което си,а въпреки това,което си.
Ти си напълно болен мозък.Първоначално написано от vampirregirl
Не знам на колко си, какво си, обаче иди на лекар.
Това, което отглеждаш у тебе е прекалено притеснително.
И кой по дяволите те кара да слушаш (незнайния) му стил?
Кой те кара да го гледаш?
Нормално ли си ве? Да изредиш такива неща?
Мога да ти кажа поне 20 Холивудски изпълнители/актьори във възрастова група от 15 до 50 години, които си слагат гланц и какво, а ако случайно попадне и твоя любимец? Педалче ли ще е ?
♫ Beautiful.. ♫
Давай - изброй ги!Първоначално написано от sladkish_14
Да ти кажа колко от тях мога да понасям! Азис педал ли е? Да, ама всичките му фенове твърдят, че е просто за имиджа.. а Бийбър гей ли е? Не, само гълта
![]()
Сега тъкмо гледах наградите на МТВПървите 40 минути умрях си да се смея просто, после не беше чак толкова смешно. Както и да е..
Бива ли тоя Джъстин да е такъв лешникПърво.. излезе от няква кола на 100 метра от сцената (на вън беше) и на спринт го даде, следван от бесни 12годишни фенки
После се качи, смени си якето
и почна да пее (уж). Помятаха го малко. После седна на едни барабани, да се прави на много музикален
Хвана двете палки, метна една от тях и си продължи с ръка
Докато не се сети да вземе резервната
![]()
На концерта в залата, като го викаха на сцената не знаеше от къде да се качиЛейди Гага му сочи, му вика
Тоя се мота като муха без глава
![]()
После имаше някакъв скеч зад кулисите - водещата го пита дали няма някакво животно на главата си![]()
![]()
Уоу, уби ме направо.![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Пълен паляк. Сигурно мама я нямаше да му помогнеПървоначално написано от ameli
![]()
![]()