- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Груб или романтичен ?
Средно положение
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
Пркалено романтичните ме изнервят, обаче пък и грубиян не е много яко. Абе в умерени количества от всичко, това е'![]()
Как като не си правила секс знаешПървоначално написано от viqnkababyy
![]()
OneGuy явно да![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
И аз така,на AC/DC ili WhitesnakeПървоначално написано от Vetrogon
![]()
Абе трябва романтика с грубости общо взето и рок ест![]()
![]()
>>DjBelev<<
Чакай, че се обърках малко. Ти нали уж беше 14-годишното момиче, което се възмущаваше от недевствените си връстнички? От къде знаеш как го предпочиташ, като никога не си го правила?...Първоначално написано от viqnkababyy
Иначе по темата: предпочитам го нежен.![]()
Трябва да опитаме нещо по-нежно и бавно.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
до 25 години правим секс, след 25 може да правим любов пхаха![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
за романтичния съм си![]()
Chalgaboy няма ли да пише ?![]()
sleda ot lubovta
Първоначално написано от Princessani
Ти май друго искаш да правиш с чалга бой ...
може биПървоначално написано от OneGuy
![]()
![]()
sleda ot lubovta
После да няма теми от рода ... защо всичките ми приятели ме искат само за едното ебанеПървоначално написано от Princessani
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
няма той не е такъвПървоначално написано от OneGuy
![]()
sleda ot lubovta
Абе ти стой още на тази кълка ... а и той ако не е такъв не значи че ти не си такава
Каква трябва да съм ?Първоначално написано от OneGuy
sleda ot lubovta
Не просто искам ти кажа че не си това за което се представяш .. в едната тема викаше защо приятели те ми ме искат само за секс ... в друга тема с напълно непознат правиш някакви докачки и груби намеци ... а иначе не тя не е такава ... и не не е тя вината просто всичките и приятели искат да я праскатПървоначално написано от Princessani
хаха ем това ,че не го познавах ,не означава ,че винаги ще е така .Пак и никъде не съм казала ,че ще правя нещо с него (не и след известно време,ако преценя )Първоначално написано от OneGuy
sleda ot lubovta
Точно така продължавай да си правиш реклама докато спорим дали си к*рва или не ... и продължавай да му казваш че искате да се запознайте ... бъде все така настоятелна и който и да е все ще иска само секс от теб
Той си го знае ,че искам да се запознаем и не си правя реклама и не съм настоятелна,всичко тълкувате погрешно .Първоначално написано от OneGuy
човек да не се закачи с някой
![]()
sleda ot lubovta
Ех къв сме курволяк, ааз лично го предпочитам по- груб, сексът с любов нещо не ми се връзва Coolче и на пичка се прай.
Яко е и от двата типа, и груб и нежен, не трябва да се изпуска нито единия.
Комплексарчетата да се правят на гъзета колкото си искат, само се излагат като пишат глупости тука.
Че то ще е щот не е правила секс с някой (и да го е обичала или той не я )Първоначално написано от JakesInsanity
Няма по -хубаво нещо от секс с любов
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sleda ot lubovta
\Първоначално написано от Princessani
/
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
"сексът с любов нещо не ми се връзва"
Ти сериозно ли...?!![]()