- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Трябва ли да се притеснява??
Ето за какво става дума - Оня ден излизахме с най - добрата ми приятелка и си споделяме по женски за нещата, които напоследък са ни се случили. И заговорихме на темата за нейния приятел и по - точно за това, което се е случило миналата вечер като са излизали. Те излизат отскоро и са още в началото на връзката си. Приятелката ми да я наречем Е. За нея знам със сигурност, че е девствена. ( на 16 ако има значение ) Та Е. ми сподели, че когато излизали вечерта, започнали да се опипват и той си вкарал пръстите във вагината и, тя съответно също му го е барала и така. Питах я как се е почувствала когато той и го прави и тя каза, че се е възбудила, но изведнъж е изпитала някаква рязка болка и след това и минало ( след секунди или ддз ). И така си продължили малко след това. Каза, че не са правили нищо повече после. Проблемът е там, че като се прибрала, чела някакви работи из интернет и случайно попаднала на сайт, където прочела в някаква тема, че девствено момиче не трябвало да си вкарва/да му се вкарват от друг човек пръсти, защото щяла да се разкъса девствената ципа. Казах и, за да я успокоя, че нали когато се разкъса ципата следователно ще има кръв и би следвало да я заболи, но и аз нз със сигурност при нейния случай. Разкъсва ли се девствената ципа при такова положение![]()
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *